Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2011, April 14 - 22:53
Minime
Minime's picture
Offline
Last seen: 11 years 6 months ago
Silver
Joined: 2010-11-13 19:05

Pojkvän mot OP

Hej tjejer, (o killar)!

Jag har bestämt mig att efter ammat min dotter så känner jag att jag vill OP mina bröst. Mina bröst är något jag alltid vart stolt över, kunna gått topless hemma bara för att min kille skulle få njuta av mina fina lika som jag... å nu ser dom ut som två tomma påsar. Min pojkvän tycker att jag är helt knäpp och säger att dom blir hårda, plastiga och att jag gör de för att visa upp mig. Han säger även att de är något man vill testa men tror inte att man uppskattar de i långa loppet.. men grejen är att jag gör det för min självkänsla, för mig egen skull. Jag är 21år och mina bröst ser ut att sitta på en 60+are.. Så måste fråga er, hur känns era bröst, har min pojkvän rätt? har era pojkvänner blivit positivt överraskade?

Minime har planer för att göra ett lyft plus förstoring i maj. Har önskemål att lägga in Mentors högprofil 500cc. Har idag B-kupa. Är 170cm lång och väger 67kg

Annons
2011, April 15 - 05:35
Minja
Minja's picture
Offline
Last seen: 10 years 11 months ago
Silver
Joined: 2011-04-04 18:16

Min kille var inte heller så pigg på idén när jag sa att jag ville operera mej. :P Han kom oxå med argument om att dom skulle bli hårda och se onaturliga ut. Men efter att vi diskuterat igenon saken lite kom det fram att det han egentligen var rädd för var att jag skulle typ dö på operationsbordet, bli missnöjd med reultatet eller t.o.m. lämna honom för nån annan efteråt(?)!

Men nu när han har insett att jag verkligen vill detta så ska han ställa upp till 100% för mej! laugh

 

Så försök prata igenom det här ordentligt med din pojkvän.

Berätta hur du känner och fråga varför han tycker som han gör. Ta reda på lite fakta först så du kan svara på hans frågor. Silikonbröst blir t.ex. inte hårda och plastiga.  :P

26 år
163 cm
57 kg
Konsultation och operation på Citadellkliniken, Peter Cosmo
Fettsugning av mage/midja.
Bröstförstoring 440hp och 380 mpp.
Före 75 AA
Efter 70 F

2011, April 15 - 06:14
Julklapp (not verified)
Julklapp's picture

som jag sagt många gånger her inne på forumen min kille gillade det inte ALLS! menne han blev positiv med tiden, o hårda blir dom absolut inte! dom blir jettemjuka o kenns precis som naturliga brøst :O) dom e ju hårda i børjan men sen så kenns dom all natural.

Annons
Annons
Annons