Annons
1 post / 0 new
#1 2011, November 1 - 16:01
maze
maze's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 weeks ago
Silver
Joined: 2011-07-18 02:04

Mina nya bröst - 5 dagar

I torsdags opererade jag brösten på Proforma Clinic och hade Örjan som kirurg. Allt gick jättebra, visst hade jag ont efteråt men det var det värt!

Nu såhär 5 dagar efter operationen kan jag röra armarna helt obehindrat och känner knappt av någon smärta eller obehag i brösten.

Om jag ligger i sängen och ska sätta mig upp eller ändra position känner jag av i musklerna, men kanske inte så konstigt då det blir en rätt stor påfrestning när jag ska försöka lyfta mig själv en aning. Samma sak om jag tex är ute på promenad och börjar frysa så känns det i brösten, men antar att det också är helt normalt :)

 

Det enda som stör mig lite är i höger bröst, känner av, till och från, på specifika ställen, små typ spänningar som gör lite ont. Är det normalt?

 

Höger bröst verkar utvecklas lite snabbare än vänster, då det är liite mer runt än vänster just nu. Börjar få tillbaka känslen i brösten också vilket är skönt!

 

Se bilder på min profil, vad tycker ni? :) Ser dom bra ut? Svårt att se med BH över kanske.. men ändå :D

Hursom är jag otroligt nöjd med storlek och allt runtom operationen osv! Längtar tills jag får börja använda vanlig BH.

Tjej, 33 år.
172 cm lång
75(ish) kg
Innan operation: 75A (trodde jag, men 70B var mer rätt)
Efter operation: 75D (egentligen 65F men inte råd med såna BHar)
Opererades 27 oktober 2011 på Proforma, av Örjan Gribbe
300 cc moderate plus
Strukturerade, runda implantat

Nu, efter 2 ammande barn, är jag inne på bröstlyft + större inlägg. Haft konsultation med Örjan och vill få lite kött på benen med efterbilder av ankarlyft osv innan jag bokar in OP

Annons
Annons
Annons
Annons