Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - NellyGirl

NellyGirl's picture
NellyGirl

Ålder: 24
Längd: 165 cm
Vikt: ca 57kg
Bh strl innan: 70/75A
Konsultation hos Carl-Johan Gustafsson på Proforma Clinic 12 januari
Operation 7 mars 2012 av Örjan Gribbe (byte av läkare pga Calle skadats) på Proforma Clinic,
450cc delvis bakom muskeln
Operation November 2015 av Patrik Höijer, 590 round corse Motiva implants

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Och så var det även min tur att skriva operationsberättelsen, äntligen! :D

För de första så hade jag haft en konsultation med Calle på Proforma, allt kändes jättebra osv men 3 dagar innan operationen (27/2) så får jag ett samtal av kliniken där de säger att Calle av personliga skäl inte kan operera mig då, utan måste skjuta upp datumet till 7/3. Blir helt förtvivlad då det hade passat så otroligt bra med lov i skolan, sjukskrivning från jobbet, mamma hade tagit ledigt, pappa jobbade natt vilket passade perfekt då han kunde hämta mig sedan dagen efter osv. Allt det sket sig :( men fick lov att ta den nya tiden ändå. Går och räknar dagarna, timmarna och minuterna till den 7 mars, då får jag ett samtal 2 dagar innan, och en sköterska säger att Calle nu varit med om en olycka och inte kan operera mig. Höll på att slänga telefonen i marken av besvikenhet, men hon säger snabbt därefter att Örjan har tid att hoppa in istället! Så jag tar den tiden, klockan 12 den 7 mars.

När dagen äntligen var framme så vaknar jag en halvtimme innan mitt alarm, dvs 07.30. Så hade enormt mycket dödtid innan de va dags att åka! Men jag packade väskan till kliniken, duschade i descutanet, satt vid datan osv. Åkte sedan och mötte mamma inne i stan, därifrån åker vi gemensamt till Proforma på Söder och anmäler oss i receptionen. Hinner inte sitta ner mer än bara några minuter innan jag fick gå in till mitt rum. Där var det bara ta av onepiecen och på med badrock och tofflor, jättesnygg var man! haha! Jag fick rum 10, blev förvånad att jag inte delade rum med någon, men det spelade inte så stor roll. Fick lite hälsopapper att fylla i av en sköterska innan det var dags för mitt första möte med Örjan. Jag blev väldigt posetivt överraskad hur utförlig Örjan var och hur mycket jag fick påverka och bestämma själv. Han sa "ställ dig framför spegeln och visa mig exakt hur du vill att dina bröst ska se ut så ska jag göra det bästa jag kan!" Så jag stod där och förklarade, fick prova implantat osv. Jag och Calle hade ju redan bestämt att jag skulle ha 400cc, men Örjan ville att jag skulle prova igen. Så hade ingen aning vilka storlekar jag provade. Jag hade även totalt missförstått det här med högprofil, mellanprofil osv. För jag sa direkt "jag vill ha mellanprofil!", är du säker på det frågade Örjan. Jag trodde det var hur pass "högt upp" dem sitter på kroppen, men det är ju tydligen hur mycket de "står ut" i profil. När jag fick veta det så ändrade jag mig direkt till högprofil :p haha! Sen frågade Örjan "har du tänkt på om du vill att brösten ska gå ut lite på sidan?", och jag hade faktiskt bara dagen innan läst här på POF, att de va en tjej som sa att hon tyckte de va snyggt, har inte tänkt på det innan, men JA det vill jag sa jag, för jag är smal men har bredare höfter, så om brösten går ut mer på sidorna blir det mer propertionerligt och får en finare silhuett. Örjan blev helt förvånad att jag tänkt igenom det så mycket xD Så han gav mig nya implantat att prova, dem satt helt perfekt! Dem här är perfekta sa jag, mamma höll med och Örjan också, han sa att det var dem han personligen skulle rekomenderat till min kropp! Så när vi bestämt oss för de sa jag, men vad är de för storlek?? 450cc svarade han, både jag och mamma blev helt chockade! Men han sa att det är mer bredden som är skillnaden, inte så mycket i storlek. Hur som helst kändes de jättebra!

Han sa att jag kunde gå in på rummet och vänta i ca 40 min innan min OP. Blev helt ivrig inne på rummet, smsade med kompisar osv och sen var det dags. Mamma var jätte nervös eftersom jag aldrig sövts förut och fick tårar i ögonen när det var dags att gå in i operationssalen. Pussade mamma hejdå sålänge och följde med narkosläkarna. Låg på bordet, fick höra lugn musik (utan dina andetag - kent) och fick morfin. Livet var underbart haha! Innan jag visste ordet av det så somnade jag, kommer ihåg att klockan var halv 2 när jag låg på bordet, när jag vaknade på uppvaket var klockan halv 3, helt sjukt fort ju! Kollade ner på brösten och bara låg där med värsta leendet! Bad om vaselin till läpparna då dem var snustorra! Kommer ihåg att jag inte hade nån smärta alls utan mådde skitbra, men de försvann nån timme efter jag fick komma in på mitt rum igen. Mamma nästan hoppade av glädje när hon såg mina nya tuttar, "åååh dem är ju perfekta!!!!" haha. Tror hon kommer vilja fixa brösten där ganska snart också :P

Smärtan bara ökade därifrån, nästan olidligt då jag ändå valt hyffsat stora implantat för att vara första operationen, och hade lite vävnad innan. Men Örjan sa att "du har ett perfekt utgångsläge att göra en bröstförstoring, mjuka små bröst och inte så markant bröstveck", så han sa att jag nästan helt kan utesluta att jag får DB. Skönt att höra! Men huden spänns så himla mycket!

Efter några timmar åkte mamma hem (hon har 2 timmars resväg hem), men min syster hade precis kommit då och strax därefter kom även pappa. Skönt med sällskap men min familj ska alltid skämta så jag låg och skrattade massa (vilket gjorde DJÄVULSKT ONT) så var ändå skönt när alla gått så jag kunde vila ifred, haha! Fick lite snabb besök av en tjej här på POF som opades samma dag som mig, men vi hann inte prata så mycket innan hon blev för yr och höll på att svimma, så en sköterska fick leda tillbaka henne. Tråkigt men vi ska ses när båda mår bra igen :p

Sov lite tillochfrån hela tiden, men vaknade ofta av smärtan.. Var inte alls hungrig och fick inte i mig nån mat, så varje gång jag ställde mig upp började de pipa i öronen sådär som de gör innan man svimmar. Så vid 23 sa sköterskan att jag faktsikt måste försöka äta lite, jag måste se det som medicin. Fick i mig några tuggor, men fick kvälningar. Jättegod mat men det kändes som att äta fast man är PROPPMÄTT. Fick sen lite morfin så jag kunde sova.. På morgonen fick jag frukost, träffa en sköterska och Örjan kom förbi, bokade återbesök osv. Sen kom min fina kille och hämtade mig, tagit ledigt från jobbet och allt!

Jag är fortfarande yr och vimsig av alla tabletter, så det här inlägget är säkert jätteflummigt, men hoppas ni förstår ändå! haha, lägger upp fler bilder när jag laddat över dem från mobilen!!!

Jag rekomenderar verkligen Örjan Gribbe och Proforma, är supernöjd verkligen!!!

2012, March 9 - 13:33
Veeedh
Veeedh's picture
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-02-23 11:43

Jätte kul att läsa! :D  jag funderar också på o boka in mig hos örjan!

Grattis!

 

2012, March 21 - 00:02
cathlyn
cathlyn's picture
Offline
Last seen: 10 years 2 months ago
Silver
Joined: 2012-03-19 00:39

Åå vad roligt! Vill också operera mig hos Örjan och det här gjorde mig ännu säkrare!! Lycka till med boobsen i framtiden laugh

Annons
Annons
Annons