Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Proforma Clinic - Stockholm * - MyBeautifulTwins

MyBeautifulTwins's picture
MyBeautifulTwins

20år, 169cm, 58kg
Strl före op: 75b/c
Konsultation 27/2-2012 Örjan Gribbe, Profoma Clinic
Op 13/3-2012 Örjan Gribbe, Profoma Clinic
Mentor, Round moderate plus profile, Bakom muskeln 350cc

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Då är det dags för mig att skriva min operationsberättelse!

 

Jag hade tid på kliniken kl. 13.30 Tisdagen den 13 Mars 2012.

Samma morgon klev jag upp kl. 6 på morgonen för att ta den andra Desuctan duschen, håret blev så torrt och risigt.. Jag kontrollerade så jag hade allt packat och åt en stor frukost med gröt, bananer, fil och flingor.

 

Halv 8 satt jag och min sambo i bilen påväg till min syster för att lämna hunden, vi tankade och tvättade bilen på samma gång. Klockan 8 var vi hos syrran. Hon frågade om jag var nervös men det var jag inte då. Jag är så extremt sprut och nålrädd så det var det enda jag var nervös över, den där jäkla kanylen i armen.... Men efter 15 min sa vi hej då och vi var påväg. Jag körde hela vägen ner eftersom sambon skulle få köra hem.

 

Strax innan vi kom till Stockholm bytte vi plats för jag vågade inte köra mitt i Stockholms stad som GPSen gav oss. Det gick fort att hitta dit och vi parkerade bakom Profomas klinik på en parkering som det var avgift 24h om dygnet. Vi tyckte det var en bra ide att parkera där eftersom min sambo skulle sova hos sin vän och då kunde vi lika gärna låta bilen stå där fram till nästa morgon för 60kr.

 

Klockan var ca 12.30 när vi kom in till kliniken. Vi fick sätta oss och vänta i väntrummet för min sambo fick inte följa med in på rummet eftersom min rumskompis var redan där. Men 13.15 sa den söta tjejen i receptionen att vi fick komma in på rummet för min rumskamrat hade börjat opererats. Vi fick rum nr 3 väl där inne fick jag ta på mig morgonrocken och tofflorna. En stund senare kom tjejen från receptionen igen och bad mig fylla i hälsopapperet och invänta Örjan. Jag och min sambo skämtade läste tidningar och bara kramades under den tiden.

 

Klockan var drygt 16.00 när Örjan äntligen kom in på rummet. "800CC var det va?" säger Örjan. "njäe.. inte riktigt" svarar jag nervöst. Han bara skämtade med mig. Jag berättade även då att jag ville lägga i 350cc istället för 325cc som vi pratade på konsultaionen. Han hmmade och vred lite på huvudet men sa snabbt att det går bra. Örjan sa även att jag fick säga hej då till min sambo eftersom narkosläkaren skulle komma in. Vi pussades och jag grät en skvätt men så fort han hade gått kom narkosläkare in med fyra piller. Två alvedon, en mot illamående och den sista kommer jag inte ihåg vad det var. Jag svalde allt med lite vatten och fick genast gå in i operationssaen.

 

Klockan var 16.25 när jag kom in på operationssalen. Jag hade tidigare läst här på forumet att det var jätte kallt där men det tyckte jag inte att det var. jag fick lägga mig på den sköna tempur liknande madressen med en kudde under knäna och ett tjockt duntäcke upp till halsen. När jag precis hade lagt mig ner började jag gråta lite till och jag berättade att jag var extremt nål- och spruträdd. Den söta narkosdamen sa att hon skulle berätta allt hon gjorde. Först fick jag lägga ut högra armen, då satte hon en klämma på min tumme. Den andra narkosdamen lade en jättekall platta på mitt lår. Sen sa dom att jag skulle få lite näsdroppar för jag blev lite snorig när jag grät lite. Sen sa hon att hon skulle sätta i kanylen i armen och då blev jag rädd. Men narkosläkaren lugnade mig snabbt när jag fick reda på att kanylen är så liten att den andvänds på barn under 1 år.. Jag fick klämma jättehårt i den andra narkosdamens hand och jag blev lite förvånad över mig själv att det jag tyckte var det värsta faktiskt inte var så farligt. Det gjorde inte ont utan det var bara ett stick..

Narkosläkaren som gjorde sticket kom med en spruta som var genomskinlig och sade "Nu ska du få lite godis" och satt den i kanylen och tröck. Sen kom hon med någonting grumligt och sade "Och här kommer en cocktail, det kommer att stickas lite". Med de samma hon tröck började det stickas i ansiktet lika fort försvann det och jag blev typ full. Jag försokte koncentrera mig på samma prick i taket med det gick verkligen inte.. Dom lade sedan syrgasen bredved min munn och sa sedan "Och här kommer den sista godingen" det sista jag mindes var att hon satt den i kanylen, sen somnade jag.

 

Det kändes som en blinkning och jag var vaken. Jag låg i ett mörkt uppvakningsrum med dropp och syrgas i ena näsborrren. Jag frågade hur mycket klockan var och den var 17.30. Operationen hade bara tagit drygt en timme! Då började jag frysa så mycket att jag hackade tänder, och sköterskan sa att jag borde försöka sova lite till. Men det gick inte för då började jag svettas ihäl och bad dom ta av mig täcket. Jag fick komma in på mitt rum strax efter 18.00 och vi frågade min rumskamrat om det var okej att min sambo kunde komma in. Det gick jättebra sa hon. Min sambo kom, han tyckte det såg jättebra ut och jag berättade allt. Sedan gick han efter drygt 5-10 min för att inte störa min rumskamrat för mycket.

 

Med det samma han stängde sade hon "Oj så pigg du är!". Jag hade verkligen jättetrevligt med henne och är så glad att jag fick en sån snäll tjej att dela rum med! Hon hade gjort förminskning, ankarärr och förstoring med 550cc. Hennes tuttar var skitfina. Vi pratade hela kvällen somnade lite, vaknade och pratade lite till. Blev väckta av att nattpersonalen kom in, hon ville att vi skulle kissa innan vi fick morfin. Vi sällde oss och gick iväg. Men väl inne på toaletten så höll jag på att svimma, jag blev likblek i ansiktet av att se brösten i BHn ochdet tog ca 10 min för mig att kissa. Vi fick var sin macka och morfin och vi somnade om igen. Sedan hon nattläkaren igen och sade att vi var tvungna att äta. Det var potatismos och kötbullar. Om vi åt allt skulle vi få morfin igen. Vi båda åt upp restan av mackan och maten vi nyss fick och sköterskan ville bjuda oss på glass men ingen av oss var sugna. Sedan somnade vi om..

 

Klockan 5 på morgonen frågade min rumskamrat om vi fick något morfin, men det fick vi inte.. Sköterskan hade lurat oss!... Vi försökte skratta och skämta med det gjorde så fruktansvärt ont så vi valde att somna om igen. Sköterskan kom in vid 7 och gav oss frukost och frågade hur vi hade sovit. Min rumskamrat hade haft jätteont och jag hade svettats ihjäl.. Vi åt upp frukosten och Örjan kom in och kollade lite på hennes bröst och skakade hand med mig sen fick vi klä på oss och åka hem. Klockan 9 sog min sambo och väntade på mig. Vi gick till apoteket på andra sidan gatan och köpte smärtstillande. Jag tog det men en gång och sov nästintill hela vägen hem.

 

Idag tre dagar senare mår jag mycket bättre. Jag är piggare och vill inte sova lika mycket. Förut så kunde jag inte heller röra på högerarmen för det var en sån smärta, men nu går det bra. Vänsterarmen är nästan helt återställd med rörelseförmågan men har inte riktigt kraften att lyfta så mycket. Bröstgympan gör jag två gånger i timmen för att snabbt bli av med smärtan i högra bröstet.

 

Tack för att ni läste!

2012, March 16 - 15:43
gullviva
gullviva's picture
Offline
Last seen: 11 years 5 months ago
Silver
Joined: 2012-01-06 12:22

Vad konstigt att alla verkar få flera sprutor + syrgas och grejer.  Jag fick bara EN spruta och den slockande jag av på 3 sekunder. Opades på proforma 8/3. Intressant att läsa annars! :)

2012, March 16 - 19:04
MyBeautifulTwins
MyBeautifulTwins's picture
Offline
Last seen: 10 years 12 months ago
Silver
Joined: 2012-02-22 14:54

gullviva wrote:

Vad konstigt att alla verkar få flera sprutor + syrgas och grejer.  Jag fick bara EN spruta och den slockande jag av på 3 sekunder. Opades på proforma 8/3. Intressant att läsa annars! :)

 

Oj, vad konstigt!

Du kanske var lättsövd då =)

2012, October 28 - 18:57
booblady
booblady's picture
Offline
Last seen: 8 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-10-28 14:26
Åh ska opas i februari, och är SÅ TAGGAD! :D haha, blev så lugn av att läsa din berättelse! :) grattis till boobsen!
Annons
Annons
Annons
Annons