Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Gucci89

Gucci89's picture
Gucci89

Ålder: 24år
Vikt: 69 kg
Längd: 177 cm
Bh-stl före operation: 75A
3 veckor efter operation: 65H
Operationsdag: 23 Mars 2012 hos Dr. Gerlee
Implantat: Mentor. 590cc ultra high profil

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Efter en mer eller mindre sömnlös natt gick jag upp kl 6 för att göra mig redo för att bli skjutsad till tågstationen av min pojkvän som sedan skulle vidare till jobbet. Jag kommer in på tågstationen och ALLA tåg är inställda, beräknat att börja komma igång igen kl10 .. hmm .. min operationstid var 8.30 !! Min första tanke: Jag ska nog inte operera mig.. det är nog inte meningen.. Men jag fick snabbt ringa mon pojkvän som vände och kom och hämtade mig. Jag var ännu mer nervös pågrund av denna händelse.. stressad människa som jag är sedan innan, kändes allt skit.. väl framme i Helsingborg,.. 10 minuter försent så lugnade personalen mig,. dom är så goa där!

 

Jag fick smärtstillande innan operationen .. klädde av mig och fick en underbart snygg mössa på mig, kände mig som en kirurg.. Gerlee ritade lite på mina bröst , sen vat det dags! väl inne på operationsbordet slog mitt hjärta i 190! så rädd jag var.. men dom pratade lugnt med mig, satt en nål i armen på mig.. sen sövdes jag.. somnade på ett kick.. vaknade lika snabbt (kändes det som) egetnligen hade 45 minuter gått.

 

Jag hade tydligen frågat om det redan va klart .. men det minns jag ej. Det kändes som en lasbil kört över mitt bröst.. det spände och jag var sjukt yr och helt borta. Visste knappt vad jag hette?  Fick ligga och vila någon timme.. sen var det upp och gå lite, in på toaletten.. GUUUUUUUUUUUD jag ville dö, men nej.. det fick gå.

 

Vila igen.. upp och gå..MER TARMADOL... vila.. upp och gå.. ONT!!!! fyfan. kunde knappt röra mig... sen var det dags för lite varmkoppen.. jag var vrååååål hungrig.. MEN fick inte behålla det mer än en timme kanske.. som jag nämde innan kunde jag knappt röra mig men när illamåendet startade var jag snabbare än kvickt uppe på toaletten.. hur pinsamt skulle det inte vara att spy ner hela sängen liksom.. :)??

Jag klarade det fint. stannade på Kliniken till 17.30 .. blev väl omhändertagen och har inget ont alls att säga om personalen på Gerlee plastikkirurgi. Underbara helt enkelt.

De glömde ge mig mina tramadol med mig hem, men när klockan var 21.00 körde Johan som jobbar där, ner till Malmö för att lämna dom, sjukt snällt. Det räddade min helg, det kan jag säga!

 

 

2012, March 28 - 20:31
Soffansso (not verified)
Soffansso's picture

Jag är så nyfiken på att se hur de blev då vi är lika långa och nästan samma vikt. Så om du orkar så skulle jag vilja se hur den storleken ser ut i helbild, hur det passar på kroppen (med eller utan top) :)

Låter som värsta stalkern- men du fattar :)

Min op är på ons o vill ha 550cc tror jag. Bara rädd jag ska se stor ut eller att brösten är ute o går med mig :) hur tycker du det känns?

Grattis!!

2012, March 29 - 00:15
Gucci89
Gucci89's picture
Offline
Last seen: 7 years 6 months ago
Silver
Joined: 2012-03-01 11:31

Jag kan försöka ta nån bild i dagarna. Men 550 blir absolut inte för stort. Det kommer se super snyggt och naturligt ut :)!! Mina är ju inte små direkt.. De skulle va skit stort på nån som e 165 .. Men e 177 så de passar min kropp.. Har lite rumpa också:) har du sett de bilder jag har lagt upp?

2012, June 10 - 21:20
peejo
peejo's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-06-10 20:35

Hej! Hur har det gått nu när det gått några månader? Jag har funderat länge på att lägga in implantat och är nu uppbokad på konsultation hos dr Cosmo på onsdag. Idag fick jag denna deal på groupon hos dr Gerlee och undrar lite mer hur du känner det nu, och funderar på att boka en tid hos dr Gerlee också. Och var la han implantaten? Bakom eller framför muskeln? Via armhålan eller under brösten?

Annons
2012, June 13 - 22:46
Gucci89
Gucci89's picture
Offline
Last seen: 7 years 6 months ago
Silver
Joined: 2012-03-01 11:31

Jo det känns jätte bra:) han la delvis bakom och gjorde snittet under brösten:)

2012, November 25 - 22:37
peejo
peejo's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-06-10 20:35
Nu läste jag om din operation igen, jag behövde lugna mina nerver lite! Min operation är på tisdag, och jag ska vara där 09.30. Jag undrade lite om hur snabbt efter det att man kommer dit som man blir opererad? Pratar man mer med Gerlee om hur man tänkt sig? Och går de igenom hur det kommer att gå till? Är de många inne på operationen, alltså sköterskor och narkosläkare mm? Gav de dig nåt mot ditt illamående? Förlåt alla frågor, men som sagt, många nerver nu!! :)
Annons
Annons
Annons