Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Art Clinic - Uppsala Anders Liss - Sassarora

Sassarora's picture
Sassarora

Bröstförstoring 23/5-2012 utförd av Anders Liss, Art Clinic Uppsala.
173 cm
60 kg
1 barn
345 ml bakom bröstmuskeln
Anatomiska hig profile

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Jag gjorde min bröstförstoring 23/5-2012.

Jag kommer till Art Clinic 11.30. Där visas jag till mitt rum av trevlig personal. Jag byter om till en skön morgonrock, strumpor och tofflor. Jag får svara på några frågor. Sedan får jag lite mediciner mot illamående bland annat. Får nål i armen. Sedan får jag väga mig. Narkosläkaren kommer förbi och pratar lite förberedande.

Min operation ska göras när läkarna ätit lunch. Jag som ville göra den NU! Jag tittar lite på tv. Världens skönaste säng! Sedan kommer min kirurg Anders. Vi går igenom allt och han markerar på mina bröst. Sen går han på lunch och jag väntar.h

13.30 Hämtar narkosläkaren mig. Jag får sätta på mig en op.mössa. Går in i op.salen. Där står två sköterskor och förbereder. Rummet är iskallt och jag får lägga mig under ett täcke på op.bordet.

Jag får smärtstillande som snurrar till det i skallen. Sen får jag det medel som ska söva mig. Minns inte så mycket mer...

Vaknar upp helsnurrig i min säng. Somnar om. 15.30 är jag något så när pigg. Det känns som att någon sparkat in revbenen på mig. Får smärtstillande när jag behöver. Somnar av och till. Får mackor och cappucino, MUMS!!

Vid 19.00 hämtar min sambo mig. Det går bra hemma. Det gör lite ont men jag fick med mig smärtlindring hem.

Måste säga att allt gått jättbra! Har inte alls haft så ont. Var uppe redan dagen efter och grejade enklare uppgifter hemma. Körde bil dag två osv.

Nu väntar jag på att svullnaden ska lägga sig. Imorgon ska stygnen tas :-)

Det var min berättelse!

2014, January 12 - 23:41
drömmenom
drömmenom's picture
Offline
Last seen: 9 years 5 months ago
Silver
Joined: 2013-10-30 13:28

Hej!

Blev du nöjd över resultatet? hur mycket satte du in?

Annons
Annons
Annons