Annons

Bukplastik - full - stor jan 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - flinkan

flinkan's picture
flinkan

3 barn, 35år, 161 cm, 61 kg
Viktminskning 30 kg
Konsultation 20/6 Mattias Elmér, Laser och Estetik Stockholm
Op 12/7 Mattias Elmér, Laser och Estetik Stockholm
Stor bukplastik

Läkare Terapeut: 

Kl 03:50 den 12/7 ringde väckarklockan. Dags att kliva upp och duscha sista gångerna med Descutan. Jag kunde sova riktigt bra natten innan, var inte så nervös. Min sambo skjutsade mig till Akalla, han skulle jobba så det blev enklast så. Skulle ta tunnelbanan till T-centralen och sedan gå därifrån till kliniken. Men så lätt var det inte. Såklart var det avstängt mellan Rådhuset och T-centralen. Jippi, jag som hittar såå bra i Stockholm. Pulsen var riktigt hög när jag satt på t-banan och funderade ut hur jag skulle göra. Det gick iofs bussar, men jag visste inte var de stannade.. Väl framme vid rådhuset träffade jag på ett par dom skulle till tågcentralen. Tog sällskap med dem sedan visade de hur jag skulle gå. Jag kom fram till Laser och Estetik i god tid innan kl åtta. Jag blev visad Av Magnus, en jättetrevlig kille, in i ett omklädningsrum där jag tog av mig alla kläder och på med morgonrock. Efter en liten stund kom Narkosläkare Ola in och ställde lite frågor och berättade lite om hur det skulle gå till. Jag fick några värktabletter att ta. Sedan kom Mattias Elmér in och vi pratade en stund för att sedan gå in på hans rum och ta bilder och rita riktlinjer på magen. Det var ingen höjdare att stå där näck framför kameran, men jag tänkte bara att jag äntligen skulle bli av med min fula hängmage :) Sedan var allt klart, fick gå in i operationssalen och lägga mig på britsen. Hälsade på Lotta som skulle vara med under operationen. Fick en nål i armen som Ola sa att de flesta tyckte det var värst av hela operationen. Kände inte ens när han satte in den.. Fick en lugnande spruta som gjorde mig groggy, lite gas sedan var jag väck. Måste gått hur fort som helst.. Har ett svagt minne av när de lyfte över mig till sängen efter op. Jag var riktigt pigg eteråt och Magnus kom och kikade till mig titt som tätt. Tog blodtryck osv. Hade dropp med smärtstillande, men det tog han bort på kvällen då jag inte haft ont alls. Jag förundrades över att jag inte hade ont! Var totalt inställd på att jag skulle ha fruktansvärda smärtor, men inte. Glad över det! Jag låg och läste lite till och från, fick in en macka och nyponsoppa. Det gick bra att äta det. Sedan behövde jag gå på toaletten. Försiktigt hjälptes jag ur sängen och med skakiga ben leddes jag ut till toaletten. Väl därinne kunde jag inte kissa, kunde inte slappna av. Plus att jag blev riktigt yr och spydde! Tre gånger spydde jag totalt. Mådde så illa efter sövningen, något som jag verkligen inte var beredd på. När det var dags att sova ick jag hjälp med att ta en spruta som ska tas i låret, de tar jag själv nu. Natten var sådär, kunde inte sova,önskar nästan att jag tagit sömntablett när jag blev erbjuden... Morgonen efter var jag riktigt pigg, ville bara åka hem, men var tvungen att vänta på att Mattias skulle komma och titta om jag behövde ha kvar dränaget. Det behövde jag, och jag kunde åka hem. Bara att ringa hem och be familjen komma och hämta mig :) 

2013, September 30 - 19:23
Puppy
Puppy's picture
Offline
Last seen: 9 years 4 months ago
Silver
Joined: 2013-09-25 21:53

Hej Flinkan

Kul att läsa om din operation! Funderar själv på att operera mig på LoE! Blir lite nyfiken på att höra dina mått före och efter operationen samt varför du valde den kliniken du gjorde?

Tack! // Puppy

2013, September 30 - 19:42
flinkan
flinkan's picture
Offline
Last seen: 10 years 6 months ago
Silver
Joined: 2012-06-28 09:05

Hej!! Ja, du, jag mätte mig inte, så jag vet inte, men det är helt klart ett par cm mindre :) Jag valde L&E för att jag gick så bra första intryck, det kändes lyxigt och proffsigt. Mattias Elme'r tog sig tid att förklara ingående och svara på alla mina frågor och funderingar. Han kändes väldigt kunnig och fick mig att känna mig avslappnad. Sedan var det ett plus att de kunde tajma in op med min semester. Svarar gärna på dina frågor :) Kan varmt rekommendera L&E. Jag har varit i kontakt med kliniken ett par gånger efter op, både via telefon, mail och återbesöket och har alla gånger blivit varmt bemött. /Flinkan

2014, July 18 - 22:52
Bråcket
Bråcket's picture
Offline
Last seen: 2 years 10 months ago
Silver
Joined: 2014-01-03 20:17

VIlket superfint resultat du har fått! och ärret! Fick kolla jättenoga på bilden för att se det! Har optid hos Mattias 21 augusti och börjar redan nu bli nervös!!

Annons
Annons
Annons
Annons