Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Lidingökliniken - Lidingö Igor Niechajev - dontstopmenow

dontstopmenow's picture
dontstopmenow

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Min operation var för en vecka sedan på lidingökliniken. Valde lidingökliniken och Igor för att jag vill göra operationen genom armhålan och hört att han är bäst på det. Hade även tidigare erfarenhet från kliniken och kände mig trygg där. 
 
Jag kom dit på morgonen 14/11 efter att ha sovit ganska bra och duschat med descutan två gånger. Var konstigt nog inte alls nervös!
 
Hälsades välkommen av en sköterska och narkosläkaren som var jättesnälla och blev visad till mitt rum där jag skulle få stanna till dagen därpå. Bytte om till pyjamas och sedan kom en operationssköterska in och gav mig dropp. Efter en stund kom Igor in tillsammans med en annan plastikkirurg som också skulle närvara vid operationen. Igor ritade lite på mig och mätte och berättade att jag skulle få 280 runda implantat (hade tidigare sagt 270 men det skulle tydligen bli bättre med 280). Igor själv är ganska fåordig och inte direkt lugnande men det visste jag sedan konsultationen. Den andra kirurgen var däremot jättegullig och lugnade mig inför narkosen. 
 
Jag fick sedan lägga mig på operationssängen i rummet intill mitt och sköterskorna tvättade mig med sprit. Alla var så snälla och gulliga hela tiden! Narkosläkaren satte in någon sömngrej i droppen och sen minns jag inget mer. Vaknade av att operationssköterskan sa att allt gått jättebra och att mina bröst blivit så fina. Jag var helt groggy och somnade om.
 
Vaknade några timmar senare i mitt rum och mådde ganska bra. Jag hade på mig en sport-BH och ett band som tryckte ner brösten. Jag var jättekissnödig så en sköterska hjälpte mig till toaletten och det gick bra.
 
Efter en stund kom min pojkvän och hälsade på. han hade med sig lite mat och vi låg bara och vilade och kollade på tv. Allt kändes bra och jag hade inte alls så ont. Min pojkvän stannade över natten vilket kändes väldigt bra. Under natten kom en nattsköterska och kollade till mig då och då och gav mig smärtstillande. 
 
Morgonen därpå fick jag åka hem. Hade fortfarande inte så ont och alla sa att jag var ovanligt rörlig och hade lite smärta. 
 
De följande dagarna låg jag bara hemma. Det började göra mer och mer ont så jag fick ta starkare smärtstillande. Tog av mig bandet och bh:n efter några dagar för att duscha, det var så läskigt att se brösten! Jag var på något sett så rädd för att bli missnöjd, men de såg bra ut! De är fortfarand svullna men jag är nöjd med storleken.
 
Nu har det gått en vecka sedan operation. Jag känner mig betydligt piggare men har fortfarande väldigt ont. Trodde att jag skulle kunna gå tillbaka till skolan och jobbet efter ett par dagar men har för ont. Imorgon ska jag på återbesök så jag får se vad Igor säger.
 
Jag är jättenöjd med lidingökliniken, alla tog så väl hand om mig och var så snälla. Nu hoppas jag bara att smärtan ska avta så jag kan återgå till vardagen. Vill ju kunna visa upp mina nya bröst :)
2013, December 18 - 14:57
LaDolceVita
LaDolceVita's picture
Offline
Last seen: 10 years 4 months ago
Brons
Joined: 2013-12-10 14:56

wow vad kul att allt gick bra. Jag har precis opererat näsan hos Igor och är också super nöjd med resultaten och hur de tog hand om mig i kliniken. 

Vilken kupa hade du och vilken har du nu? 

Ser att du opererade ca ett år sen. Är du nöjd med resultaten ? 

Annons
Annons
Annons