Annons

Bröstförstoring dec 2012 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Tuvan

Tuvan's picture
Tuvan

3 barn, 33år, 170cm, 75 kg
Konsultation 30/9 2012
OP Full bukplastik & bröstförstoring med lyft 520cc 20/12 2012
Laser & estetik Stockholm Patrik Höijer

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 20 December, 2012

Dagen D kom och nerverna var som dom skulle, hade tid kl 12 så jag han jobba av det sista hemifrån innan jag åkte in. Hämtade den sista medicinen innan jag klev in på kliniken.
Blev mottagen av en trevlig receptionist och blev visad till ett rum för att byta om och vänta på Patrik som han kliva in innan jag hade bytt om klart. Dags att ritas på samt sista diskussion om storlek på implantat. Narkosläkaren kom och gav mig lite lugnande sen gick vi till OP salen. Ombäddad i värmefiltar och duktigt omhändertagen av 3 OP sköterskor somnade jag snabbt!
Vaknade upp groggy, och tydligen så hade jag lite dåliga värden, slocknade igen lika fort. Blev väckt någon timme senare av att de ville jag skulle äta,usch!! Fick medel mot illamående och pinade i mig 1 smörgås för deras skull.
Efter någon timme ville de byta korsett på mig, fick en halvdress med hål i grenen för toalettbesök, skrattade gott. Natten flöt på utan smärta. På morgonen fick jag frukost, mådde mycket bättre och hade fått tillbaka färgen i huden. Vågade titta på mina nya fina kompisar, är helt extas fortfarande!!!
Min man hämtade mig vid 10 och min käre mor var hemma med mig på dagen. Sov mest och drack proviva, hade inte efter tuben i halsen.
Natten till dag 3 kunde jag inte sova, inte det skönaste att sova på rygg med 4 kuddar, var uppe och gick lite själv.
Dag 3 bestämde jag mig för att sluta med de starkaste tabletterna, fortsatte med Alvedon, visst kände jag mer nu, men jag hade inte ont.
Nu dag 14 mår jag fantastiskt, inser att jag har haft en enorm tur som kunnat gå igenom detta så bra och kunnat göra och leva i princip som vanligt med lite extra pauser. Har en svullnad med lite vätska vid såret men det ger sig säkert.
Tack för mig

2013, April 25 - 10:31
Iris78 (not verified)
Iris78's picture
Kul att läsa din berättelse, hoppas allt fortsatt att gå bra!!
Annons
Annons
Annons