Annons

Bröstlyft - Ankarlyft mar 2013 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Rickard Lewin - fisssy

fisssy's picture
fisssy

Inga barn, 27 år, 168 cm, 78 kg
Strl före op: 75 E
Konsulation 16/11-2012 Art Clinic, Göteborg
Operation 4/3-2013 Art Clinic, Göteborg Bröstlyft och implantat

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 4 March, 2013

Så, klockan 7 skulle jag vara på kliniken i Göteborg. 04.45 ringde klockan så jag hann hälla i min lite sockerdricka innan drick förbudet innan operationen började. Duschade i descutan sista gången och åkte sedan mot Göteborg. Var på kliniken vid 06.45, och fick följa med upp till mitt rum direkt. Hälsade på min rumskompis och vi småpratade liteom bröst, storlekar osv. Även vem utav oss som skulle vara först ut. Jag gissade på henne!

Rätt som jag hade så fick jag vänta. Fick massa tabletter, lugnande och muskelavslappnande. Halvsov framför tv:n tills jag väcktes av att min rumskompis kom tillbaka. Hon vart betydligt mycket mer flummig än mig och berättade att hennes bröst var stenhårda och att jag fick kolla om jag ville. Såklart jag ville! Sedan fick jag flumma omkring i korridoren, gå på toa en sista gång och sedan fick jag ledhjälp ner till operationssalen för att inte ramla på väg dit.

Jag minns att jag sa någonting till personalen i operationssalen så alla började skratta. Jag hoppade upp på sängen och sträckte ut armarna... och föll sedan i sömn...

Jag kommer ihåg att jag vaknade inne i mitt rum, och det första jag sa var att jag behövde kissa! Dom ledde mig till badrummet och jag minns att det kändes som någonting tungt på bysten som skulle ramla bort. Snurrig som tusan fick jag kissandet gjort och blev sedan ledd till sängen igen. Hade ont, smärta 7 på en skala av 10. Fick morfin och lite andra tabletter.

Sen sov jag nog mycket till och från. Orkade inte hålla ögonen öppna. Fick i mig en smörgås och lite yoghurt tillslut. Jag fasade lite inför att gå på toa eftersom jag mindes hur ont det gjorde. Andra gången var till och med värre! Jag fick hjälp, men var svimfärdig, svettades och kunde knappt gå. Dom såg det på mig och det kom massa sköterskor in på mitt rum efteråt och gav mig massa smärtstillande, dropp osv. Jag vet att jag bad dom ta av strumporna och täcket för att jag svettades så.

Sedan sov jag hela kvällen och natten. Fick mina sista tabletter vid 22, och behövde inte ringa på personal på hela natten, så de var skönt.

Dom kom och väckte mig vid 5.30, kom med mediciner och frukost vid 6. Sen fick jag gå på toa, klä på mig själv och var redo att åka hem vid 7 redan. Dock kom inte min skjuts innan 8, så jag låg och kollade på tv tills dess!

Jättetrevlig personal, man fick hjälp med allt man ville. Rekomenderar verkligen Art Clinic om man funderar på operation!

Annons
Annons
Annons