Annons

Bröstförstoring mar 2013 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - jeessee

jeessee's picture
jeessee

23 år, 160 Cm, 54 kg
Strl före op: liten 75 a
Strl efter op: ?
Konsultation 1: 15/10 2012 Dr Oya, Strandkliniken
Konsultation 2: 12/2 2012 Dr Oya, Strandkliniken
Konsultation 3: 8/3 2013 Patrik Höijer, Laser och Estetik - OTROLIGT NÖJD!
Operation:

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 28 March, 2013

Torsdagen den 28/3 var det alltså min tur. Ni som har följt mig lite vet hur förvirrad och orolig jag har vart. Men jag kände mig inte ett dugg nervös när jag vakande på morgonen utan jag gick in och duscha med descutan, fönade håret och klädde på mig sköna mjukis kläder :) jag och fästmannen åkte in till kliniken och där möttes jag av sköterskan Magnus som gav mig kvitto och dylikt, visa in mig och killen till omklädningsrummet. Jag bytte om till morgonrocken och tog på mig tofflor. Narkoskäkaren kom in en stund, han va super trevlig och förklarade allt väldigt noga och sa att jag absolut inte behöver va orolig och att han alltid kommer finnas vid min sida tills dess jag vaknar upp ur narkosen. Fick 2 piller, morfin och något annat. Sen gick han ut och efter ca 10 min kom Patrik och hämtade mig. Sa hejdå till killen och följde med Patrik. Han tog några bilder och ritade på mig, gick igenom allt igen och undrat om jag hade bestämt mig. Inte direkt svarade jag haha. Han trodde att jag skulle bli nöjd med 385 och när jag sa att jag ville ha allergan responsive tyckte han att jag gjorde ett bra val. Vi gick direkt in till op rummet, fick lägga mig på britsen och när det var dags för gasmasken tog det mig 2 sekunder att somna, utan att skoja haha.

Jag vaknade upp i vilorummet ca kl 10, jag opererades klockan halv 9. Tog drygt en timma. Mådde otroligt bra, bad om att få min tfn och efter det kom sötaste sköterskan med mat och choklad och dryck :) träffade på två tjejer från forumet och även en annan tjej som inte är medlem här :)

Jag tog en morfintablett igår men utöver det har jag bara tagit Alvedon och Ipren, inget jättestarkt och jag har peppar peppar inte jätteont , känns som lätt träningsvärk men ska ut och ta en liten promenad snart för att hålla igång blodcirkulationen.

Jag åkte hem vid 16.00 ungefär, kunde ha åkt hem redan klockan 13 men valde att va kvar Längre :)

Allt som allt var det en underbar upplevelse och skulle aldrig tveka att göra om det! Jag har inte sett mina bröst, såg dom lite snabbt i 5 sekunder igår men har ingen uppfattning eller minne alls haha. Ska försöka ta en bild lite senare och jag hoppas att allt ser ok ut :)

Det va min story.. Från att ha vart super nervös till Piece of cake. Om kag klarade det klarar vem som helst av det :) har ni några frågor till mig får ni jättegärna pma mig :)

2013, March 29 - 10:22
lideluxe
lideluxe's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2011-09-18 12:53
Skrev exakt nyss också en operationsberättelse :)
 
Tror dina bröst kommer bli jättrebra Jessie! Tvekar inte på det. Patrik verkar vara den typen som vill att hans verk ska vara så fina som möjligt. Så vi behöver nog inte oroa oss. 
 
Jag kollade på mina först igårkväll och blev glad för de såg inte alls "läskiga ut", utan snarare riktigt fina.
 
Håller med dig om att det var en underbar upplevelse. Det trodde jag aldrig det kunde vara.
 
Kram och glad påsk!
 
 
 
 
 
 
2013, March 29 - 10:26
jeessee
jeessee's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-07-18 11:01

Tack snälla

Jag är förvånad över att jag inte har jätte jätte ont :)

Kram och glad påsk !!

2013, March 29 - 10:36
Gerbera
Gerbera's picture
Offline
Last seen: 10 years 1 month ago
Silver
Joined: 2013-01-29 13:08

Jeessee, grattis till dina nya bröst!
Jag tror att jag såg dig igår när du gick hem.
Jag opererade mig också igår hos Patrik och kom till uppvaknings rummet vid kl 15.30
Lidelux grattis till dig också!
Lycka till med era nya bröst!
Glad påsk till er också!

Annons
2013, September 13 - 18:15
Cisssi
Cisssi's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2013-09-12 16:47
Jag funderar själv på L&E så det känns verkligen tryggt att läsa att så många är så nöjda!
Men ser att du först hade två konsultationer på Strandkliniken och sedan på L&E, vad var det som fick dig att välja L&E istället? smiley
2013, September 19 - 00:53
jeessee
jeessee's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-07-18 11:01

Hej!

Vad kul att du läste min historia :) det har nu snart gått 6 mån och jag är super nöjd med allt verkligen! Har inte haft några problem alls och Mina bröst är en naturlig del av mig.

Valet föll rätt naturligt på l&e efter konsultationen .. I början var jag inställt på strand just för att man har hört så bra om dr oya, men det kändes inte bra. Hon svarade så drygt och nonchalant på mina miljontals frågor, de min kropp liksom klart att man har tusen frågor som man vill få besvarade, man betalar inte 40 000 i onödan! Min fästman va med mig och gillade inte heller henne.. Vi gick på 2 möten hos henne men kändes ej bra..

Fick sen tips av en tjej på forumet att testa l&e, de skulle va super välkomnande, komponenta samt generösa med korrigering om något går snett.. Gjorde ett försök och fick ett jättebra bemötande, mina frågor besvarades HELA tiden och kirurgen va helt fantastisk på alla möjliga sätt.. Sen att Patrik Höijer ser bra ut är en annan femma ;)

Rekommenderar kliniken starkt! Lycka till nu :)

2013, September 20 - 16:11
Cisssi
Cisssi's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2013-09-12 16:47
jeessee wrote:
Hej! Vad kul att du läste min historia :) det har nu snart gått 6 mån och jag är super nöjd med allt verkligen! Har inte haft några problem alls och Mina bröst är en naturlig del av mig. Valet föll rätt naturligt på l&e efter konsultationen .. I början var jag inställt på strand just för att man har hört så bra om dr oya, men det kändes inte bra. Hon svarade så drygt och nonchalant på mina miljontals frågor, de min kropp liksom klart att man har tusen frågor som man vill få besvarade, man betalar inte 40 000 i onödan! Min fästman va med mig och gillade inte heller henne.. Vi gick på 2 möten hos henne men kändes ej bra.. Fick sen tips av en tjej på forumet att testa l&e, de skulle va super välkomnande, komponenta samt generösa med korrigering om något går snett.. Gjorde ett försök och fick ett jättebra bemötande, mina frågor besvarades HELA tiden och kirurgen va helt fantastisk på alla möjliga sätt.. Sen att Patrik Höijer ser bra ut är en annan femma ;) Rekommenderar kliniken starkt! Lycka till nu :)
 
Men det låter skitbra, efter varje inlägg jag läser om L&E blir jag mer säker. Jag var nämligen som du inne på strandkliniken först, men sedan lyckades jag hitta L&E och blev helt fäst vid dem trots att jag inte ens varit på en enda konsultation. Var därför som jag var tvungen att fråga när jag såg att du varit på båda!
 
Haha jag har hört av flera att han ser bra ut, ska bli spännande att träffa honom blush
Tack så mycket och tack för svaret ditt! 
Annons
2014, January 12 - 01:15
Frallz
Frallz's picture
Offline
Last seen: 9 years 2 months ago
Silver
Joined: 2013-12-21 09:37

Så fina bröst du har! Ska på konsultation hos patrik nästa vecka. Så jäkla nervös och nojig! Men känns som att han verkar vara bra, bara hört gott om honom :) Hur mår dina bröst nu? :) 

 

Kram!!

2014, January 17 - 23:19
jeessee
jeessee's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-07-18 11:01

Vad gullig du är tack snälla! :)
Nu har det snart gått 1 år och jag kan med handen på hjärtat säga att operationen är bland d bästa jag gjort i hela mitt liv. Patrik är bäst otroligt professionell och seriös kirurg, man Känner sig trygg och omhändertagen..
Mina bröst har läkt på jättebra tänker absolut inte på dom längre utan dom finns där och är en del av mig.. Inga kompilationer ärren är superfina, jag har ingenting att klaga på.

Gick de bra på konsultationen?

2014, January 18 - 10:25
Frallz
Frallz's picture
Offline
Last seen: 9 years 2 months ago
Silver
Joined: 2013-12-21 09:37

Va skönt att allt gått bra för dig! Konsultation en gick väldigt bra! Han gick igenom allt otroligt tydligt :)

Annons
Annons
Annons
Annons