Annons

Bröstförstoring mar 2013 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - lideluxe

lideluxe's picture
lideluxe

176 cm, 67 kg
Storlek före: 80a/b (Ca 120 cc i egen vävnad.)
Konsultation hos Patrik Höijer, Laser & Estetik.

Operation hos ovan den 28/3
Planerat: 375cc delvis bakom.
Allergan Responsive, mellan o runda.

Valde tillslut: 450 hög, delvis bakom

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 28 March, 2013

Äntligen så var det dags!
 
De sista dagarna var ett rent helvete eftersom jag hade fått för mig att jag ville ha större implantat än mina 375 cc som var planerat. Eftersom jag inte hade testat större på 3D-bilden eller med ristest (det verkade omständigt ;) så var jag lite orolig.
 
Kom till kliniken. Alla är verkligen snälla där. Har inget ont att säga om någon! Fick träffa Patrik och jag berättade om mina tankar kring storleksnojjan. Vi testade större på datorn och jag sa direkt att större desto bättre. Och det var det verkligen. testade även i en BH och tyckte det kändes bra, okej, liiiite väl stort, men visste att jag skulle ångra mig annars.
 
Enda kruxet: Allergan hade inte levererat de större storlekarna i Responsive, den mjukheten jag ville ha. Eftersom kom så här i sista stund  blev jag inte sur alls, men besviken för att det var mitt fel ju!. Kände på Soft Touch och sa "vi kör på det!" Helt sjukt egentligen, kanske inte att rekomendera att vara såhär velig in i det sista, men jag kände att jag gjorde rätt val ändå.
 
Narkosläkaren kom sedan in och med tabletter samt pratade med mig. Halvvägs in i samtalen kom Patrik och och sa "Jag hittade Responsive i 450 cc hög profil, precis som du ville ha". Blev väldigt glad kan jag säga. Vilken tur!! hade lust att börja gråta av lycka. Efter det var jag rätt så lugn och kände ingen stor oro för vad som skulle hända därefter.
 
Blev förd till operationssalen. Fick en nål instucken somnade snabbt och vaknade som upp som en baby. Ingen värk egentligen. I rummet var det två andra supergulliga tjejer och vi hade det väldigt trevligt, med fika, godis och bröstprat. Halva upplevelsen var att vakna upp er!
 
Kom på förmiddagen gick vid 16:30 tror jag. Patrik tittade på brösten och sa att allt gick bra och att brösten ser bra ut. Han frågade om jag ville kolla, men det vågade jag inte än. Fick info om hur jag skulle sköta om mina nya vänner och sedan åkte jag hem med min pojkvän. Hade inte så ont första dagen, mer ont nu. Har piller så det räcker,
 
Kollade på brösten igår och blev hur glad som helst! Är nöjd att jag valde större och mina bröstvårtor är mer symmetriska än tidigare.Vet om att de är svullna och lite högt uppe nu, men det blir bara bättre sen och tror slutreslutatet kommer bli asbra!!
 
Som klinik och läkare, iaf hittils, rekomenderar jag Laser och Estetik och Patrik Höijer.
 
Ps. Lägger upp bilder senare.
2013, March 29 - 10:22
jeessee
jeessee's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-07-18 11:01

Hej!!! Hur mår du idag? Det va såå trevligt att dela rum med dig igår hihi tiden flög iväg!

När jag skulle upp och resa mig till omklädningsrummet fick jag en spyattack o kände mig svimfärdig så sköterskan sa åt mig att lägga mig några minuter. Reste mig för fort o så var det morfinet som bråka med mig lite men mår jättebra än så länge :)

2013, March 29 - 10:29
lideluxe
lideluxe's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Silver
Joined: 2011-09-18 12:53
Tiden flög verkligen iväg, Hade varit tråkigt att vara där ensam!
 
Åh nej, kanske var det morfinet PLUS allt gott vi åt där samt påskgodiset som retades lite.. hehe. De var verkligen himla snälla. Undrar lite om all sjukvård är såhär bra som den privtata? Tror nog inte det tyvärr :P
 
Brösten och musklerna runtomkring känns mer ömma idag än igår. Killen fick trycka upp mig bakifrån från sängen, för jag orkade verkligen inte. Plus så kan man passa på att utnyttja dom lite mer nu ;)
 
Vi har ju medicin så vi klarar oss. Har du ondare idag?
Annons
Annons
Annons