Annons

Bukplastik - full - stor okt 2013 - Art Clinic - Uppsala * - Nykropp79

Nykropp79's picture
Nykropp79

4 barnsmamma, 34år,166 cm .63kg
22/10 -13 stor bukplastik
art clinic Uppsala
kirurg: Said Saidian

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 22 October, 2013

22okt var det dags för mig att genomgå min näst största förvandling.
Visst hann jag bli lite nervös, men var ganska lugn ändå.Händer det nåt så är det meningen, tänker jag.

Vi lämnade barnen på dagis, och styrde våran resa till uppsala, ca 2 timmars resväg.
Det var lätt att hitta till kliniken.
Visst hade jag tankar på att kanske inte få återse mina nära o kära. Men så blev det ju inte :)
Kom dit iaf i god tid, satt mig ner i deras mysiga väntrum, Hann inte sitta där en lång stund innan en gullig sköterska kom och hämta mig.
Fick hänga av mig ytterkläderna, så visade hon in mig till mitt rum, Det var en till säng i rummet och hon som skulle ligga där var redan på operation.
På sängen låg det en morgonrock jag skulle ha på mig och ett par strumpor, dom skulle jag ha över mina stödstrumpor.
Min första tanke av kliniken var att det var frächt o litet. Sängen var superskön o täcket o kudden med. Ett stort plus :)
Timmarna gick, jag hade fått nål i handen, men den ville inte funka, så en ny satts in o den blev bra. Vägde mig, rakade mig där nere.
Så kom said in och hämta mig, ritade på magen och tog kort.Han är väldigt lugn av sig.Han undrade om jag hade några funderingar. Blir lite sur på mig själv, helt noll ställd var jag. Frågorna o funderingarna kommer efteråt.
Sen var det bara att vänta på att få komma in till op salen. En gullig narkos sköterska kom och hämtade mig, nu var det dags.. La mig på op bordet, varm och skönt var det, dom hade värme filtar, så man slapp frysa. Lite förberedelser höll dom på med, innan narkos dr kom. Hälsade på mig, så fick jag en mask att andas i, tänk på nåt du tycker om , så snart somnar du, gonatt, hann tänka på mina 4 flickor, sen somnade jag....
jaha nu var det dags att vakna, pigg som attans, en gullig sköterska kom och frågade hur jag mådde, jo bra o kände ingen smärta, Allt hade gått bra iaf..fick försöka gå en bit, var lite yr, bra,sa hon, nästa gång du vill upp så hör av dig så skulle hon hjälpa mig.det dröjde inte länge, så var jag tvungen och gå på toa, så dom drog bort katetern o jag fick göra mina behov.
Till kvällen ville jag ha en insomningstablett,hade väldigt svårt att somna, det bara kröp i kroppen, tabletten jag fick hjälpte inte, så hon skulle kolla om det fanns nåt annat. Var tvungen att gå och kissa före denna tablett, för på denna skulle jag sova på :)
Sagt o gjort, sov som en prinsessa, vaknade tidigt, fick frukost o efter den kom Said . Han tittade på magen o sa att allt var fint, o frågade om jag hade några frågor! tom i huvudet igen :( tackade iaf honom för min platta mage,. Fick en massa info från en underbar sköterska vid namnet erika.kl 9 var det dags för mig att åka hem igen.
Alla på artclinic var så gulliga och snälla.. Nu väntar jAg bara på slutresultatet,, kanske blir en nästa gångs tripp till artclinic gällande boomsen., men det får vi se sen.

Annons
Annons
Annons