Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2013, December 23 - 19:30
Jordgubben
Jordgubben's picture
Offline
Last seen: 10 years 2 months ago
Brons
Joined: 2012-12-13 16:57

För brett ansikte!!! Vilken hjälp finns att få?????

Hej, har enligt mig ett för brett ansikte och vill verkligen göra något åt det. Men vad finns att göra??? Jag tycker att mina kindben är för breda....

Snälla hjälp!!

Annons
2013, December 23 - 20:10
idae_
idae_'s picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Silver
Joined: 2012-01-28 14:55

De är ju fint!<3 helt övertygad om att du är fin som du är, tycker man ser yngre ut också när man har lite så ;) och vet flera som strävar efter att få det. Insjunka kinder är inte nåt fint eller sött alls. Men jag har nog nåt mittemellan, rätt små men ändå inte insjunkna. Vad är de som är fint med små kindben? ;) när jag gick ner i vikt fick jag ännu mindre. Men de va ínte därför jag gick ner. De du kan göra är att äta mindre kolhydrater, för om du äter mycke sånt kan de bli "pluffsigt". Och om du går ner i vikt så överdriv inte. De räcker att bara gå ner lite, jag märkte av när jag gick ner 5-6 kilo. De är oftast så att om man är smal och går ner då är de kinderna som FÖRST blir mindre och därefter de andra. Även om de förstårs är indviduellt.

fyller 21 år
Framför Allergan
före - fyllde lite drygt en ut 75A
efter - 70F
visuellt en liten D

2013, December 23 - 20:43
Björnbäret
Björnbäret's picture
Offline
Last seen: 10 years 4 months ago
Brons
Joined: 2013-12-17 09:19

Hej Jordgubben!

Håller med idae_ , det räknas ju som ett av de största skönhetsidealen att ha breda kindben.., jag har det inte..när jag gick ner i vikt blev jag sååå hemsk i ansiktet.., vi som har mer avlånga eller ovala ansikten ser snabbt läskiga ut när vi tappar vikt. Tror du är jättefin som du är, det är bara synd att vi inte uppskattar det vi faktiskt har..:(

1 barn, 31år, 167cm, 56kg
Strl före op:75c som blev en 75a Eftr. Amning
Strl efter op: vet ej kupatorlek, undersöker det nu.
Op 27 nov Marcus Gerlee, gerlee
425 cc bakom bröstmuskeln

2013, December 23 - 20:55
Jordgubben
Jordgubben's picture
Offline
Last seen: 10 years 2 months ago
Brons
Joined: 2012-12-13 16:57

Tack för svaren!!

Annons
2016, May 20 - 23:54
Liling
Liling's picture
Offline
Last seen: 7 years 11 months ago
Brons
Joined: 2016-05-19 23:44

Jag vet hur du känner, men för mig är det så att jag har ett väldigt brett huvud också  med breda kindben och käke, mitt ansikte är dessutom rätt platt så ytan/ansiktet ser väldigt stort ut. Är asiat, jag är normal i vikten, 53kg och 163 cm lång, men mitt huvud är så sjukt himla runt och stort vilket gör att det ser väldigt konstigt ut när jag har på mig kläder med passform.

 

Mitt ansikte och huvud var inte så här stort och brett förut, men sen så var den någon månad där jag bestämde mig för att dricka mycket varm vatten och helt plötsligt märkte jag efter ett tag att hela mitt huvud hade växt på bredden, men då var det redan försent för att göra något åt saken och jag har mått väldigt dåligt ända sedan dess.

 

Jag har försökt hitta olika lösningar för att få mitt ansikte att se smalare ut och hittils har jag hittat till ex. botox för käkmuskelförminsking, men det beror lite på hur stora käkmuskler man har för att kunna se resultat, sen så hittade jag också hårtransplantation som man kan transplantera vid tinningarna för att få ansiktet att se avsmalnat ut, men det kostar väldigt mycket jämfört med botox ifall man inte åker utomlands där det kan vara billigare fast räknar man ihop alla summor flygbiljett, hotell och hårtransplantationen blir kostnaderna ungefär lika mycket, men det gäller att hitta någon skicklig och erfaren.

 

Det finns operationer speciellet i asien som kan minska på kind och käkben (cheekbone and jawbone reduction/face contouring surgury) men de är rätt extrema så man måste tänka väldigt noga ifall man vill tänka sig att genomgå den operationen, bäst man försöker hitta information, läsa recensioner från folk som genomgått operationen för att få mer svar, leta efter bra cliniker och giltiga plastikkirurger.

Annons
Annons
Annons