Annons

Ansiktslyft

Anikstlyft/ansiktslyftning/facelift är ett ingrepp som syftar till att strama upp huden runt hals, käklinje och haka, och reducera veck mellan näsa och mun samt mellan mun och haka. Smårynkor runt munnen påverkas inte. Vanligen läggs snittet runt örat och ibland behöver det förlängas ut till hårfästet i nacken. Ärret läggs inte hela vägen framför örat utan till så stor del som möjligt uppe på den lilla broskkanten i framkant av själva örat, vilket gör den lilla del som ligger mer synligt diskretare. Vid behov läggs också ett snitt under hakan. Bindvävslagret under huden stramas åt med kraftiga suturer (stygn) och därefter sträcks huden och överskottet tas bort.

Ansiktslyft Aug 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Markus Ehrström - Pysan

2022-08-23

​Positiv upplevelse från 1:a besöket, trevligt bemötande i receptionen och fick en jättebra känsla för Marcus tydlig, rak och saklig beskrivning av ingreppen. Men ändå inte stel utan glimten i ögat. Först fick jag tala om vad jag själv var ute efter och vad jag tänkte. Sedan gick han genom och berättade hur ingreppet gick till och visade med en spegel hur upplyfter på det olika områden ”skulle bli” fick även se före & efter bilder av patient och vi gick genom min hälsostatus.

Mandelblom's picture
MandelblomJag är 50 och har mycket rynkor och slapp hud i ansiktet och på halsen. Vill göra ögonbrynen symmetriska för det ena hänger, vill få bort nedåtpekande mungipor, reducera rynkor och strama upp huden på halsen. Söker tips på kliniker och hudvårdssalonger i Skåne samt behandlingar för minska rynkor och slapp hud. Det kan vara microneedling, microblading, kemisk peeling, trådning, filler, botox, laser eller annat. Jag är dåligt påläst och tycker det är en djungel att sätta sig in i all information.
Hej
Tips på fräsch plastikkirurg i Sverige där ni varit nöjda med?
Ändra munvinkeln, op bort marionettveck samt ev fylla lite i läpparna m eget fett. Vill även op bort dubbelhakan men det är prio sist.
Mvh/ 47år men ff 27 i mitt hjärtaAnsiktslyft, Halslyft - halsplastik, Pannlyft/Ögonbrynslyft Nordesthetics - Kaunas, Litauen - - Ansiktslyft, - - Halslyft - halsplastik, - - Pannlyft/Ögonbrynslyft - Dec 2021

Pris på behandling
Pris: 
70000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-12-22
Beskrivning: 

Deep plane lift SMAS. Ansikte och hals ingår. Valde ögonbrynslyft som extra.
Kirurg: Dr. Gediminas Samulenas

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)


Jag ska göra ett ansikts/halslyft och fat grafting hos Marcus Ehrström på Nordiska Kliniken i Stockholm. Har någon erfarenhet av hans kirurgi? Har fått ett väldigt gott intryck av honom och känner stort förtroende, men hade varit glad för referenser.Tyson123's picture
Tyson123Hejsan! Undrar kort och gott om någon rekommendera bra ansikts-halskirurg i Stockholm och/eller Uppsala?

Jag funderar starkt på en halsplastik/lyft då jag har lite lös hud på halsen som har börjat påverka mig mer och mer. Vill inte göra ett ansiktslyft utan mer lokalt på halsen.

Har inbokade konsultationer hos följande kliniker/kirurger hittills:

Ulf Samuelsson (AK)

Claes Gardtman (Stockholmskliniken)

Marcus Ehrström (NK)

Har även börjat läsa på om Carovivakliniken och Dr. Lindahl.

Alla tips, synpunkter uppskattas.
Hejsan,
Skulle vilja höra vilka erfarenheter ni har av följande kirurger:

Ulf Samuelsson - Akademikliniken Stockholm Claes Gardtman - Stockholmskliniken
Marcus Ehrström - Nordiska kliniken

Och vilken erfarenhet har ni av Carovivakliniken i Uppsala? Kirurg att rekommendera isf?

- Positivt?
- Negativt?
- Typ av operation/behandling?
- Resultat?

Tack på förhand!Annons
Annons
Annons