Sweedie, jag har ätit ~1800 kcal idag och ~1600 igår. Är 159 lång och väger 52 kg så jag äter ett normalt intag av kalorier men går ändå in i ketos pga lågt kolhydratintag. Är inte det minsta hungrig och svälter mig inte.
—
24 år, Längd: 158cm, Vikt: ca: 49kg
Op hos bästa Patrik Höijer
Förebröst: 70D, visuell B-kupa
Op 1: 280gram anatomiska MM FRAMFÖR muskeln, för hårda bröst, DB, rippling byte till runda
Op 2: 325cc Perthese mx FRAMFÖR.
Sweedie, jag har ätit ~1800 kcal idag och ~1600 igår. Är 159 lång och väger 52 kg så jag äter ett normalt intag av kalorier men går ändå in i ketos pga lågt kolhydratintag. Är inte det minsta hungrig och svälter mig inte.
Okej.. tack... då HADE jag missförstått det där med ketosen. Jag körde nämligen Cambridgekuren ett kort tag för att kickstarta viktnedgången och trodde att det ketos bara åstadkoms när man äter max ca 500 kalorier om dagen :D Men då vet jag.
—
52 år, Inga barn
164 cm, 67 kg
Före 80A/B - efteråt 80D
bröstförstoring och vårtgårdsplastik 21 maj 2012, Gerlee Plastikkirurgi
Mentor, släta runda, hög profil, 275cc, delvis bakom
korrigering vänster bröstveck samt mfd 12 december 2012, Gerlee Plast
Jag äter också runt 1600-1800 kcal om dagen fördelat ung så som jag skrev innan.
Sweedie- japp de kallas lembas :-) och anledningen är att man håller sig mätt länge, som alverna ;-)
Ang vilken kosthållning man väljer så brukar jag säga " var och en blir salig på sitt" :-D man känner sin kropp bäst själv.
Candycane- man ska lyssna på sin kropp. Säger jag som inte är då bra på det själv
—
174 cm/ 74 kg (på väg mot 70 kg)/ under byst 77 cm 1:a OP sommar 2011:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. 375 cc, HP, coh II, framför muskel. 2:a OP vår 2012:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. Byte till släta 500 cc, HP, coh I, framför muskel. BH innan op: 75B/
174 cm/ 74 kg (på väg mot 70 kg)/ under byst 77 cm 1:a OP sommar 2011:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. 375 cc, HP, coh II, framför muskel. 2:a OP vår 2012:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. Byte till släta 500 cc, HP, coh I, framför muskel. BH innan op: 75B/
Ni som klarar lchf ska ha ett stort beröm :) hållt mig från nästan allt som man inte ska äta ,men frukt och bär bara måste jag ha.tror ni effekten "förstörs" mkt av det?
—
fyller 21 år
Framför Allergan
före - fyllde lite drygt en ut 75A
efter - 70F
visuellt en liten D
Juli11... Ja det är klart... det är ju ALVERNA och inte hobbitarna som äter det *slår sig för pannan*
Det måste jag googla. Bakade dock sesambrödet igår som bla Opticruise tyckte blev så gott... och jag är inte helt imponerad. Blev mer som sladdriga pannkakor med frön :)
—
52 år, Inga barn
164 cm, 67 kg
Före 80A/B - efteråt 80D
bröstförstoring och vårtgårdsplastik 21 maj 2012, Gerlee Plastikkirurgi
Mentor, släta runda, hög profil, 275cc, delvis bakom
korrigering vänster bröstveck samt mfd 12 december 2012, Gerlee Plast
Juli11... Ja det är klart... det är ju ALVERNA och inte hobbitarna som äter det *slår sig för pannan*
Det måste jag googla. Bakade dock sesambrödet igår som bla Opticruise tyckte blev så gott... och jag är inte helt imponerad. Blev mer som sladdriga pannkakor med frön :)
Alver, hobber, same same ;-) (dessutom får de väl de av alverna om jag inte missminner mig)
Här är alla fall recepetet :-D
Lembas 4-6 stycken (jag brukar ta receptet x 4)
3 ägg
3 dl riven ost
3 msk cream cheese eller majonäs (tar alltid själv philadelphia)
2 dl kruskakli
½ dl sesamfrö
1 dl linfrö
2 tsk bakpulver
salt
- Blanda ägg och cream cheese/majo till en klumpfri smet. Blanda ner riven ost.
- Blanda alla torrvaror i en annan bunke och ha sedan ner det i äggsmeten.
- Mixa alla eller en del av frön om du vill
-Låt smeten stå i 10 minuter. Forma bollar i valfri storlek till tekakor och lägg på plåt med bakplåtspapper.
- Grädda 10-12 minuter i ugn i 175-200 grader
Jag föreslår att frysa in och ta fram en och en vid behov. De är godast färska
—
174 cm/ 74 kg (på väg mot 70 kg)/ under byst 77 cm 1:a OP sommar 2011:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. 375 cc, HP, coh II, framför muskel. 2:a OP vår 2012:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. Byte till släta 500 cc, HP, coh I, framför muskel. BH innan op: 75B/
Juli11... Ja det är klart... det är ju ALVERNA och inte hobbitarna som äter det *slår sig för pannan*
Det måste jag googla. Bakade dock sesambrödet igår som bla Opticruise tyckte blev så gott... och jag är inte helt imponerad. Blev mer som sladdriga pannkakor med frön :)
Va konstigt .. Så blev inte mina.. Måste varit ett annar recept du gjorde:)
—
33 år ,Tränar crossfit
160cm
59kg
2 barn på 11 och 14 år
Op 1: April-2011,SPC Falun Dr Simsa,Minilyft+Eurosillicone350/300Lp,släta runda,delvis bakom..
Muskelsmärtor,db,undermuskelhäng,missnöjd med utseende på brösten. Valde att byta kirurg!
Juli11... Ja det är klart... det är ju ALVERNA och inte hobbitarna som äter det *slår sig för pannan*
Det måste jag googla. Bakade dock sesambrödet igår som bla Opticruise tyckte blev så gott... och jag är inte helt imponerad. Blev mer som sladdriga pannkakor med frön :)
Alver, hobber, same same ;-) (dessutom får de väl de av alverna om jag inte missminner mig)
Här är alla fall recepetet :-D
Lembas 4-6 stycken (jag brukar ta receptet x 4)
3 ägg
3 dl riven ost
3 msk cream cheese eller majonäs (tar alltid själv philadelphia)
2 dl kruskakli
½ dl sesamfrö
1 dl linfrö
2 tsk bakpulver
salt
- Blanda ägg och cream cheese/majo till en klumpfri smet. Blanda ner riven ost.
- Blanda alla torrvaror i en annan bunke och ha sedan ner det i äggsmeten.
- Mixa alla eller en del av frön om du vill
-Låt smeten stå i 10 minuter. Forma bollar i valfri storlek till tekakor och lägg på plåt med bakplåtspapper.
- Grädda 10-12 minuter i ugn i 175-200 grader
Jag föreslår att frysa in och ta fram en och en vid behov. De är godast färska
Helt rätt - alverna ger till hobbitarna :)
Hittade flera recept när jag googlade igår. Majonäs i bröd låter inte gott faktiskt. Philadelphia låter mycket bättre. Men receptet är ju nästan samma som sesambrödet (minus majonäsen) - och om man byter ut hälften av sesamfröet till krossat linfrö som jag gjorde.
Men nu ska jag snart baka ett LCHQ bröd som jag har höga förväntningar på. Det innehåller kanel och russin, men dom tänker jag ta bort. Hittade det receptet och andra på LCHQ.se.
Har även beställt Fredrik Pauluns LCHQ bok idag. Ju mer jag läser ju mer tycker jag att det verkar vara den absolut bästa "dieten"... inte menat som bantningskur utan långsiktigt. Inte för att det är hans förtjänst, för träningsbloggare skriver att dom har ätit så länge - och att det är vanligt bland dom som tränar mycket och är måna om sin hälsa. Kanske ska starta en egen LCHQ tråd här inne också? :)
—
52 år, Inga barn
164 cm, 67 kg
Före 80A/B - efteråt 80D
bröstförstoring och vårtgårdsplastik 21 maj 2012, Gerlee Plastikkirurgi
Mentor, släta runda, hög profil, 275cc, delvis bakom
korrigering vänster bröstveck samt mfd 12 december 2012, Gerlee Plast
Sweedie, jag har ätit ~1800 kcal idag och ~1600 igår. Är 159 lång och väger 52 kg så jag äter ett normalt intag av kalorier men går ändå in i ketos pga lågt kolhydratintag. Är inte det minsta hungrig och svälter mig inte.
24 år, Längd: 158cm, Vikt: ca: 49kg
Op hos bästa Patrik Höijer
Förebröst: 70D, visuell B-kupa
Op 1: 280gram anatomiska MM FRAMFÖR muskeln, för hårda bröst, DB, rippling byte till runda
Op 2: 325cc Perthese mx FRAMFÖR.
Okej.. tack... då HADE jag missförstått det där med ketosen. Jag körde nämligen Cambridgekuren ett kort tag för att kickstarta viktnedgången och trodde att det ketos bara åstadkoms när man äter max ca 500 kalorier om dagen :D Men då vet jag.
52 år, Inga barn
164 cm, 67 kg
Före 80A/B - efteråt 80D
bröstförstoring och vårtgårdsplastik 21 maj 2012, Gerlee Plastikkirurgi
Mentor, släta runda, hög profil, 275cc, delvis bakom
korrigering vänster bröstveck samt mfd 12 december 2012, Gerlee Plast
Jo tydligen så äter hobbitarna Lembas
Jag googlade efter ett recept, och då kom det fram!
35 år, 2 barn. 70 c
Op.datum 8/9 2011
Mentor 400 cc HP framför muskeln
Örjan Gribbe Proforma Clinic
Jag äter också runt 1600-1800 kcal om dagen fördelat ung så som jag skrev innan.
Sweedie- japp de kallas lembas :-) och anledningen är att man håller sig mätt länge, som alverna ;-)
Ang vilken kosthållning man väljer så brukar jag säga " var och en blir salig på sitt" :-D man känner sin kropp bäst själv.
Candycane- man ska lyssna på sin kropp. Säger jag som inte är då bra på det själv
174 cm/ 74 kg (på väg mot 70 kg)/ under byst 77 cm 1:a OP sommar 2011:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. 375 cc, HP, coh II, framför muskel. 2:a OP vår 2012:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. Byte till släta 500 cc, HP, coh I, framför muskel. BH innan op: 75B/
Jag kan lägga in lembas vid tillfälle
174 cm/ 74 kg (på väg mot 70 kg)/ under byst 77 cm 1:a OP sommar 2011:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. 375 cc, HP, coh II, framför muskel. 2:a OP vår 2012:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. Byte till släta 500 cc, HP, coh I, framför muskel. BH innan op: 75B/
Ni som klarar lchf ska ha ett stort beröm :) hållt mig från nästan allt som man inte ska äta ,men frukt och bär bara måste jag ha.tror ni effekten "förstörs" mkt av det?
fyller 21 år
Framför Allergan
före - fyllde lite drygt en ut 75A
efter - 70F
visuellt en liten D
Juli11... Ja det är klart... det är ju ALVERNA och inte hobbitarna som äter det *slår sig för pannan*
Det måste jag googla. Bakade dock sesambrödet igår som bla Opticruise tyckte blev så gott... och jag är inte helt imponerad. Blev mer som sladdriga pannkakor med frön :)
52 år, Inga barn
164 cm, 67 kg
Före 80A/B - efteråt 80D
bröstförstoring och vårtgårdsplastik 21 maj 2012, Gerlee Plastikkirurgi
Mentor, släta runda, hög profil, 275cc, delvis bakom
korrigering vänster bröstveck samt mfd 12 december 2012, Gerlee Plast
Alver, hobber, same same ;-) (dessutom får de väl de av alverna om jag inte missminner mig)
Här är alla fall recepetet :-D
Lembas 4-6 stycken (jag brukar ta receptet x 4)
3 ägg
3 dl riven ost
3 msk cream cheese eller majonäs (tar alltid själv philadelphia)
2 dl kruskakli
½ dl sesamfrö
1 dl linfrö
2 tsk bakpulver
salt
- Blanda ägg och cream cheese/majo till en klumpfri smet. Blanda ner riven ost.
- Blanda alla torrvaror i en annan bunke och ha sedan ner det i äggsmeten.
- Mixa alla eller en del av frön om du vill
-Låt smeten stå i 10 minuter. Forma bollar i valfri storlek till tekakor och lägg på plåt med bakplåtspapper.
- Grädda 10-12 minuter i ugn i 175-200 grader
Jag föreslår att frysa in och ta fram en och en vid behov. De är godast färska
174 cm/ 74 kg (på väg mot 70 kg)/ under byst 77 cm 1:a OP sommar 2011:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. 375 cc, HP, coh II, framför muskel. 2:a OP vår 2012:Proforma Clinic, Örjan Gribbe. Byte till släta 500 cc, HP, coh I, framför muskel. BH innan op: 75B/
Va konstigt .. Så blev inte mina.. Måste varit ett annar recept du gjorde:)
33 år ,Tränar crossfit
160cm
59kg
2 barn på 11 och 14 år
Op 1: April-2011,SPC Falun Dr Simsa,Minilyft+Eurosillicone350/300Lp,släta runda,delvis bakom..
Muskelsmärtor,db,undermuskelhäng,missnöjd med utseende på brösten. Valde att byta kirurg!
Op2
Helt rätt - alverna ger till hobbitarna :)
Hittade flera recept när jag googlade igår. Majonäs i bröd låter inte gott faktiskt. Philadelphia låter mycket bättre. Men receptet är ju nästan samma som sesambrödet (minus majonäsen) - och om man byter ut hälften av sesamfröet till krossat linfrö som jag gjorde.
Men nu ska jag snart baka ett LCHQ bröd som jag har höga förväntningar på. Det innehåller kanel och russin, men dom tänker jag ta bort. Hittade det receptet och andra på LCHQ.se.
Skulle tro att det även funkar för LCHF.
http://www.lchq.se/lchq-recept-for-kanel-russinbrod/
Har även beställt Fredrik Pauluns LCHQ bok idag. Ju mer jag läser ju mer tycker jag att det verkar vara den absolut bästa "dieten"... inte menat som bantningskur utan långsiktigt. Inte för att det är hans förtjänst, för träningsbloggare skriver att dom har ätit så länge - och att det är vanligt bland dom som tränar mycket och är måna om sin hälsa. Kanske ska starta en egen LCHQ tråd här inne också? :)
52 år, Inga barn
164 cm, 67 kg
Före 80A/B - efteråt 80D
bröstförstoring och vårtgårdsplastik 21 maj 2012, Gerlee Plastikkirurgi
Mentor, släta runda, hög profil, 275cc, delvis bakom
korrigering vänster bröstveck samt mfd 12 december 2012, Gerlee Plast