Annons

200cc - 300cc

Bild för Britt27
Britt27Hej tjejer!
Det var längesen jag var inloggad här men kände mig tvungen att söka lite stöd eller svar...

Det är nämligen så att min rippling har förvärrats och jag är inte alls nöjd. :(Bild för Kidd
KiddJag ska byta min motiva ergonmix 300cc till 185cc och det är jättesvårt att hitta bilder på någon som har de, snälla hjälp mig! :) Jag har 11.5 i bröstbredd så det innebär att jag kommer minska diametern på implantaten också och jag är lite nervös inför det, vill gärna se bilder på någon som har 185cc och du får gärna skriva vilken bröstbredd du har också om du vill :)Bild för mellome
mellomeHejsan!

Jag har efter mycket fundering varit på 2 st konsultationer sedan i somras. Akademikliniken (Gabriella Sellman) och Hermelinen (Svein Arthur Jensen). Har som bestämt mig för Hermelinen eftersom det innebär minst resande för min del.

Nu har jag, som ni ser på rubriken, lite funderingar kring Mentor Anatomiska implantat 250-300cc och kanske mer exakt ni som själv har sådana.
Hej, nu har det snart gått ett år och här kommer min lilla berättelse i en något kort version.
Hej, ju mer jag läser på så blir jag mer och mer emot att lägga implantatet delvis bakom muskeln. Jag förstår inte varför det rekommenderas mest delvis bakom muskeln. Jag känner att jag absolut inte vill skära i min bröstmuskulatur. Har man väl skurit upp så går det inte att fixa tillbaka. Jag har gjort lista med för och nackdelar med både framför och bakom. Och jag känner att har man otur så kan man få komplikationer oavsett framför eller bakom. Men att just detta med muskelpåverkan känns som en väldigt stor komplikation.
Jag ska operera mig i Oktober och jag har en väldigt aktiv livsstil. Jag styrketränar 5-6 dagar i veckan. Är det någon annan här som har erfarenhet av träning innan op? Är det något speciellt man ska tänka på? Jag tänker då främst på att träna bröstmuskeln. Kan jag träna den som vanligt innan op eller bör jag dra ner på det?
Jag ska operera mig på Proforma Clinic i Stockholm den 27 Oktober hos Örjan Gribbe. Är det någon här som opererats av honom och kan berätta lite mer om din erfarenhet av honom innan, under och efter operation samt resultat? Dela gärna med er om ni har något tips eller något man ska tänka på med just honom. Jag är nästan helt platt just nu och ska lägga in 245cc.
Är det nån som vill följas åt? Jag har bokad tid för operation den 24 september på Nordiska Kliniken. Var på min 2:a konsultation i fredags (21/8) och bokade in operationsdatum. Känner mig väldigt förväntansfull, inte så nervös än, det är ca 1 månad kvar så det kanske kommer. På min sida kan ni se bilder på före och 3D bilder som jag fick på mina konsultationer.
Jag var idag på konsultation på Proforma Clinic och bokade in en bröstförstoring i Oktober hos Örjan Gribbe. Vi bestämde oss för 245cc Motiva ergonomix mini men jag känner att jag vill känna av storleken hemma och så innan operationen, eventuellt att jag vill gå ner till 225cc då jag inte vill ha stora bröst. Jag vill bara känna att jag har bröst och känna mig bekväm i alla slags kläder osv. Värt att tillägga att jag är nästintill helt platt just nu. Jag vill därför testa med rispåsar hemma men jag känner att jag inte riktigt vet hur jag ska gå tillväga haha.Bild för Boss
BossHej

Jag skulle vilja göra en bröstförstoring med eget fett. Undrar om det finns någon erfarenhet eller tips på dessa och vart det är bäst att göra? Tittat på Caroviva kliniken Caroviva kliniken, Dr Lindahl

Undrar om någon har gjort fettransplantation bröstförstoring eget fett hos Dr Lindahl?Annons
Annons
Annons