Annons

Torbjörn Söderström

Ögonlocksplastik May 2024 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - Lena7

2024-05-27

Har gjort övre ögonlocksoperation. Trygghet, professionalitet och noggrannhet från dag 1.
Under hela operationen ingav Torbjörn mig trygghet och lugn med underhållande samtalsämnen.
Sköterskorna såg efter mig hela tiden och även dagen efter fick jag ett telefonsamtal där sköterskan ville veta om allt var ok och om jag hade undringar. Kändes toppen!
Idag är dag fem och blåmärkena har vandrat runt ögat i olika färger, även svullnaden vandrar runt ögat men har nu börjat gå åt rätt håll. Det kliar i stygnen, tur man har tejp över.

Bröstlyft May 2024 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - daflin

2024-05-20

Gjort bröstlyft med ankarärr (utan implantat) pga. viktnedgång. Har bara positiva saker att säga om min operation på Estetikcentrum. Har känt mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Nu har det bara gått några dagar efter operationen så är fortfarande väldigt svullen, men tror att slutresultatet kommer att bli riktigt fint.

Bröstlyft Feb 2024 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - Kattkatt

2024-02-19

Jag opererades för ett bröstlyft på min lilla byst i måndags på Estetikcentrum i Malmö av Torbjörn Söderström.
Allt kändes så lugnt och normalt, jag blev väl omhändertagen och mycket trevligt bemött, jag får möjligheten att få alla mina frågor besvarade och känner att jag blir tagen på allvar, vilket är viktigt för mig!
Torbjörn är både lugnande och lyhörd för mina personliga önskemål, och jag känner att jag kan lita på honom.
Det ser och känns hittills väldigt bra ut och gör inte ens ont :)

Bröstförstoring Nov 2022 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - Funny.

2022-11-22

Har varit på konsultationen hos Estetikcentrum i början på oktober och hade bokat tid med Torbjörn. Fick en väldigt bra känsla direkt, mycket kunnig och verkligen satte sig in i situationen. Jag var direkt nöjd och boka tid för operation med det samma. Väldigt flexibla med operationstider och det uppskattades mycket. När väl operationsdagen kom och först steg in lokalerna kändes det helt rätt. Trevlig atmosfär och mycket mysiga lokaler.

Annons
Annons
Annons