Annons

Bröstförstoring jun 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - tavelram

tavelram's picture
tavelram

0 barn, 21år, 163cm, 54kg
Strl före op: 65b
Strlk efter op: 65G
Konsultation: Proforma, Örjan Gribbe. Avbokade
26/4 Patrik Höijer
Op: 12/6 Laser&Estetik, Patrik Höijer
Mentor 375cc hp coh2

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 12 June, 2014

Jaha, då har det kommit till mig att berätta om min operation. Kan ju först börja med och säga att klockan är 04:06 och har varit vaken ca 1 timme. Det är ryggen som tar kål på mig, men med lite smärtstillande är det i alla fall hanterbart.

Hade operationstid klockan 13:15 och har en bit att åka till Stockholm. Gick upp klockan 06:00 för att få i mig något att äta då sköterskan rekommendera det för att jag skulle må så bra som möjligt efter operationen. Duschade sedan en sista gång och tog på mig rena kläder. Jag och min sambo satt oss i bilen på väg mot Stockholm.
Resan dit gick jätte bra, vi hade bara lite svårt att hitta till parkeringshuset även om vi hade gps haha! Vi var i alla fall ute i god tid och kom till kliniken runt klockan halv tolv.
Betalade, gick på toa och sen satt ute i receptionen och väntade en stund. Nog att allt började bli verkligt men när jag hade betalat blev det verkligen verkligt!
Fick gå in i omklädningsrummet och byta om till tofflor och morgonrock. Min sambo tog ett par sista bilder på mina bröst.

Jag var ett nervvrak. Ångest, rädd, ledsen, och mycket därtill.
Jag är en tänkare och överanalyserar gärna allt. Rädd för narkosen och rädd för hur ont jag skulle ha efteråt eller att någonting skulle gå fel.
Det ändrades ganska mycket när en superhärlig tjej kom in i omklädningsrummet, opererad för några timmar sen. Min sambon fick gå ut medans hon skulle byta om. Och herregud, vi kommer ju från samma stad, och inte är det Stockholm inte, utan en bra bit därifrån. Vi babblade på och tog varandras nummer, hon bjöd in min sambo till rummet igen då hon tyckte han skulle vara med mig. Så snäll tjej. Efter en stund kom ytterligare en nyopererad tjej in. En tjej jag pratat med härifrån Pof. Superpigg och pratglad!
Allt kändes bättre då jag fick se dessa två pigga tjejerna. Helt förvånad över att de kunde vara så pigga några timmar efter en operation? Det var i alla fall lugnande att se.

Sedan kom Patrik in och hämta mig. Jag och Patrik hade på konsultationen bestämt att jag skulle ha Silimed då jag ville ha ett fast inplantat. Men väl på operationsdagen tyckte han att mentor skulle bli bättre. Och här kom ju tänkaren fram. Hade ju mest kollat på Silimed då vi hade kommit överens om det på konsultationen. Och jag, velaren, kunde bara tänka på att jag ville ha mamma där som kunde hjälpa mig med råd. Hade ju såklart sambon, men mamma är ju alltid mamma haha!
Men jag litar på Patrik, så mentor coh2 375cc fick det bli. Patrik tackade för sig och så kom narkosläkaren in. Ove, superfin och go läkare. Han fråga om jag hade några frågor, men de enda jag kunde göra var att gråta. SÅ nervös. Vad har ja gett mig in på? Och inte nog med det så börjar min 31 åriga sambo att fälla några tårar för han ser min rädsla hos mig. Kan inte annat än att le åt det i efterhand. Så omtänksam och snäll.

Pratstunden med narkosläkaren gick fort, han ville nog få in mig på operationssalen så fort som möjligt så jag slapp tänka så mycket. Fick lägga mig på en brits med morgonrocken över mig. Han stack in en nål i armen och jag hoppade till av förvåning av sticket då jag inte var beredd. Somnade väldigt fort.

Vaknade av att narkosläkaren satt på bröstbandet men sedan somna jag igen. Vaknar till lite senare och är helt slut. Pappa har alltid sån tajming och ringde mig när jag var som mest borta. Han kollade så allt hade gått bra och ställde lite frågor, det enda jag kom ihåg var att jag svarade Ja på varenda fråga.
När jag vaknade till lite mer lyfte jag på täcket och kollade in brösten. Och OJ så stora det såg ut!!! Hoppades på mycket svullnad, vilket jag fortfarande gör för tycker de är lite lite stora för mig. Patrik kom in och kollade läget och vi kollade på brösten. Och oj vilket resultat redan!
Hade förberett mig på oformade "fula" bröst till en början innan det bakar till sig, men icke då, SÅ fina! Tur för mig för annars hade jag noijat hur mycket som helst över det även fast jag vet att det är normalt. Den där dumma tänkande sidan har ju en tendens att ta över ;)

Åt några mackor och gick på toa, efter ett tag kände jag att det var dags att åka hem. Hade en manlig sköterska som var jätte snäll och förstående, han följde mig till omklädningsrummet och hämtade sedan min sambo. Jag fick kolla på brösten igen i stående läge. Min sambo började små skratta och sa - Gud vilka snygga bröst gumman.

Det är en sån skillnad på mina bröst nu så det är ofattbart. Min sambo vill att jag ska knäppa upp bh,n jämt så han får kolla på dom då han tycker de är så snygga och sexiga, haha!

Nu hoppas jag bara på att allt går som det ska och att utvecklingen kommer gå framåt i en bra takt, komplikationsfri och allt.

Det blev en ganska lång text men jag hoppas ni orkade läsa allt.
Än så länge är jag jätte nöjd med val av klinik och läkare.

2014, June 16 - 06:27
Sommarflickan_86
Sommarflickan_86's picture
Offline
Last seen: 7 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-03-28 14:22

Vilken bra berättelse!
Kul att du verkar nöjd, och skönt att allt gick så bra :-)
När det är över förstår man liksom att man inte hade behövt oroa sig alls, hihi!

2014, June 16 - 12:27
tavelram
tavelram's picture
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Silver
Joined: 2013-01-07 21:23

Tack-- Ja men precis, man är helt rädd i onödan :)

2014, June 17 - 00:56
solstrålebecc
solstrålebecc's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Brons
Joined: 2014-06-17 00:26

Roligt att läsa din berättelse smiley. Fick en lättnad känsla av att man får ha sin partner (eller annan) med sig in då jag är en rädd person som inte kommer att klara det här helt själv. Hoppas att läkningen går bra och att du blir fortsatt nöd!

Annons
2014, June 17 - 11:27
tavelram
tavelram's picture
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Silver
Joined: 2013-01-07 21:23

Tack så mycket :) Ja absolut, det gör stor skillnad att ha någon med sig än att vara själv! Om jag klarar de så klarar du det absolut! Tro mig :) Tack så jätte jätte mycket :)

2014, June 18 - 06:48
Ungmamma23
Ungmamma23's picture
Offline
Last seen: 9 years 1 month ago
Silver
Joined: 2014-06-12 21:01

Härligt att läsa din berättelse!! Är också en tänkare så känner igen mig. Längtar till min operation mer nu! :)

2014, June 18 - 18:03
tavelram
tavelram's picture
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Silver
Joined: 2013-01-07 21:23

Vad roligt att du tycker det! Åh så spännande, kommer gå superbra för dig och du kommer få fantastiska bröst ;)

Annons
2014, July 1 - 21:53
Emmi76
Emmi76's picture
Offline
Last seen: 7 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-06-17 11:24

Spännande att läsa, hoppas att du är nöjd och att allt känns bra. :)

2014, July 14 - 15:55
Nikepaj
Nikepaj's picture
Offline
Last seen: 7 years 12 months ago
Silver
Joined: 2014-01-15 13:30

Åh vad kul, grattis att det blev så bra! Skönt att du fick en positiv upplevelse av Patrik, tänkte själv gå till honom när det väl är dags :)

2014, July 20 - 12:27
Isali
Isali's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Silver
Joined: 2014-05-29 23:46

Kul att höra att du var så nöjd med brösten med en gång! Förklarade Patrik varför han tyckte att du skulle byta till Mentor istället för Allergan? Jag hade tyckt det vore väldigt jobbigt att behöva ta ställning till en sådan ändring så tätt inpå operation. Skulle vara intressant att få se hur brösten såg ut innan och efter operation, men har full förståelse för om du inte vill lägga upp nakna bilder. :-)

Annons
Annons
Annons
Annons