Annons

Bröstförstoring jul 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - BlueAnemone

BlueAnemone's picture
BlueAnemone

29 år, 159cm, 66kg. Inga barn, är steriliserad.
Bröst före op: Trötta/Tomma C kupor ungefär
Efter Op: 70J
konsultation gjord: 8 maj 2014 kl:14.30 hos Patrik Höijer :)
Operation: 11 juli 2014 kl:9.15 hos Patrik Höijer:) 695 gram Allergan hög texturerad

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 11 July, 2014

Från första början var jag inne på att operera mig hos proforma och hos örjan gribbe.

Men på grund av mer och mer negativt som kom upp om gribbe hur han bemötte och inte ville korrigera eller hjälpa en, plus att jag inte hade något särskilt bra utgångsläge så valde jag att byta till Laser och Estetik i Stockholm och Patrik Höijer.

Jag bokade in konsultationen till den 8:e maj och bokade även in operation då den behövde klaffa sig med min och sambons semester så det blev den 11 juli.

Konsultation:

Jag åkte på konsultation och hade med mig en kompis dit.

Jag var väldigt nervös och det märkte Patrik då jag nästan var hispig och kände mig super stressad men Patrik pratade lugnt och metodiskt med mig så jag insåg att det inte var någon brådska wink

Dom ringde nämligen när jag satt på tåget in och nästan var framme i Stockholm och förklarade att det var en försening på ca 30-45 min ( kommer inte ihåg exakt hur länge) och att min tid blev framflyttad. Fick även ett bekräftelse sms på den nya tiden när jag väl var inne i Stockholm.

Patrik gick igenom på papper och förklarade och ritade och vi diskuterade länge fram och tillbaka och han frågade mellan varven om jag hade frågor och sen fick jag även god tid på mig att ställa alla mina frågor som jag inte fått svar på.

Sen var det dags för 3D fotograferingen och sen prova ut storlekar.

Fick först 450 i bh:n och det kändes inte ens lönt. Då fick jag 550 och den kändes bättre men fortfarande för liten. Då la han i 605 och då kändes det himla bra, men jag ville ändå prova lite större och då fick jag 695 och jag sken upp som en sol och fick en pirrande glad känsla i kroppen.

Då fick jag ha dom implantaten i medan han visade före, 605 och 695 på datorn.

Och det är ju bra tur att man har pof för hade jag fått det resultatet i handen utan att veta att dom blir bra mycket bättre än på 3D fotograferingen så hade jag aldrig gjort en operation! För dom ser för jäkliga ut rent ut sagt på mina 3D foton surprise

 

Operation:

Duschade kvällen innan operation runt 1.30 och somnade väl vid 02.00 och sen upp igen vid 04.30 då jag skulle åka tåg dit som gick 05.40 och anlände till Stockholm 08.35.

Drack min festis innan kl. 07.00 för efter det fick jag inte dricka längre.

Kom fram till kliniken och fick papper och info och sen tog jag andra descutan duschen på kliniken.

Sen kom Patrik in och vi gick in i ett annat rum där vi pratade, han fotograferade och ritade sen väntade jag in narkosläkaren Ove. Han var lugn och otroligt trevlig och när vi pratat en stund så gick vi tillsammans in i operationssalen. Hade kommit överrens om att söva mig med gas och sen fick dom sätta kanylen i armen på mig, då det är ett sånt extremt orosmoment för mig.

Kommer ihåg att jag fick lägga mig op bordet med armarna utåt, fick en klämma på fingret och sådana där "pluppar" på kroppen.

Sen var det dags att sova lite, Ove såg till så att jag var lugn och djup i andningen innan han satte dit masken, tog ca 2 1/2 djupt andetag sen somnade jag. minns att Patrik kom in i rummet innan jag somnade. Då var klockan runt 9.15

Vaknade upp av att Agnes pratade med mig och sa det var dags att vakna. Vaknade ganska fort efter operationen. Var Färdig ca 1 h efter och strax efter 11 kunde jag sms:a alla att jag vaknat och allt gått bra.

Minns jag lyfte på täcket och kollade ner på brösten, frågade Agnes hur mycket Patrik fick in, fick till svar 695 som jag hoppades på. Sen undrade jag om jag hade svamlat massa konstigt på uppvaket och då skrattade Agnes till och sa; Nej tråkigt nog inte, du var bara tyst laugh Sen gick hon och hämtade lite mer till mig att dricka och jag fick sätta mig upp lite bättre,fick även medel mot illamående som hjälpte på bara några minuter.

Pratade med tjejen bredvid som opat sig före mig, hon reagerade för vi hade nästan samma namn. Sen kom Me_2 in och var nyopererad. Blev lite orolig där ett tag för hon var snabb med att sätta sig upp i sängen så jag trodde hon skulle ramla ut! Men det gick bra för henne också. Vi pratade alla och sen fick tjejen bredvid gå och då hade jag ätit lite och sambon var på väg.

Kom även en annan person som var personal på uppvaket, tror han hette Jonas, eller Johannes eller nått sånt? Han hade i alla fall en tatuering runt vänster arm kommer jag ihåg och han var också super trevlig.

Fick sen hjälp av Agnes på toa och gå en promenad i korridoren. När jag var på väg att lägga mig tillrätta igen så kom hon in och sa min sambo var här så då var det dags att åka hem.

Hon hjälpte mig att få titta på brösten och sen hjälp med att ta på kläderna.

Bilresan hem gick bra och hade lite ont men långt ifrån så ont jag var inställd på att ha.

Allt har gått bra så här långt och måste bara ge en stor eloge och stort tack till all personal på Laser och Estetik i Stockholm, så proffsiga, snälla och helt underbara allihopa!yes

Hoppas ni orkade läsa min långa op story och ställ frågor om ni undrar något smiley

2014, July 19 - 10:16
Vonkan
Vonkan's picture
Offline
Last seen: 2 days 7 hours ago
Silver
Joined: 2013-11-13 20:00

Helt underbar op story blir så glad av att de gått bra för alla stort grattis gumman å lycka till kram kram

2014, July 19 - 10:23
BlueAnemone
BlueAnemone's picture
Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Silver
Joined: 2013-05-21 22:04

Vonkan wrote:
Helt underbar op story blir så glad av att de gått bra för alla stort grattis gumman å lycka till kram kram

Tack :) kram

Annons
Annons
Annons