Annons

Bröstförstoring aug 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - snuttplutt

snuttplutt's picture
snuttplutt

25 år, 160 cm, 55 kg
Storlek innan op: 75A typ
Storlek efter op: 65G enligt change
Konsultation 2/8 Laser&Estetik, Mattias Elmér
Operation 21/8 Laser&Estetik, Mattias Elmér
Mentor, 350cc Moderate Plus, coh2, bakom muskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 21 August, 2014

Hej tjejer! Då var det min tur att berätta om min stora dag :)

Jag och sambon började förbereda dagen innan, vi storstädade hemma, tvättade ur tvättkorgen och bäddade rent. Tog första duschen med Descutanen på kvällen innan jag gick och la mig. Sov som ett barn hela natten och vaknade innan klockan ringde på morgonen. Skjutsade sambon till jobbet och åkte hem till min mamma och pappa för att äta en brakfrukost eftersom jag var tvungen att vara fastande 6 timmar innan operationen och jag hade inte tid först 16.30. 

 

Klockan 14 gick tåget mot Stockholm och vi var på kliniken vid 15.30. Fyllde i lite papper och fick byta om. Jag kände mig inte nervös alls utan var hel lugn, sambon däremot kunde inte sitta still och bet frenetiskt på naglarna, bättre blev dedt inte av att de sköts upp pga förseningar. När Mattias kom in och hämtade mig avlägsnade sig sambon och eftersom jag var velig mellan 2 olika implantat så skulle vi kolla på alternativen i datorn. Det hade dock varit krångel med datorn under dagen så det tog sin lilla tid. Någon datakille ringdes dit så han fick fixa under tiden blev jag fotad och ritad på. När jag fick se 3D bilderna sen kändes det självklart med det jag hade valt på konsultationen, Mentor, moderate plus, 350 cc.

 

Träffade Ove, narkosläkaren på det och han förklarade hur de skulle gå till och jag fick några piller att ta sen var de bara att röra sig mot operationssalen där jag fick lägga mig och dom preppade mig. Det sista dom sa var: Nu borde du börja känna dig lite sömnig och min sista tanke var: Öööhh, nej inte direkt ;) Sen sov jag.

 

Vaknade upp och frös som bara den, låg och myste under täcket och tittade så gott jag kunde på brösten. Jag kännde mig lite halvflummig efter narkosen och efter 1 timme fick jag mackor och nyponsoppa. Började känna mig lite illamående men fick nått mot det så det gick över. Vi gick igenom medicinerna och vad jag fick/inte fick göra efter operationen, vi bokade in ett första återbesök och sen var det dags, jag fick se brösten för gången :) Kände mig så nöjd!

 

Sen va det bara ta hjälp av sambon (som hade kommit tillbaka) att klä på sig. Gick sakta, sakta till tåget och åkte hem med ett stort leende på läpparna :)

 

Det var min dag det, nu längtar jag bara efter att dom ska bli mjuka och fina :) Och att jag ska få slippa komplikationer, håller tummarna för de!

 

Nu på 5 dagen är jag sinnesjukt rastlös, jag trodde jag skulle vara helt sänkt och ha skitont men jag har mått förvånansvärt bra (jodå, det är klart att det känns och vissa rörelser gör ont men det är verkligen inte som jag föreställde mig) och jag bara längtar efter dagen då jag kan sova på sidan. Jag sover verkligen som en kratta, halvsittandes i soffan. I natt campade sambon i soffan med mig, han tyckte det var för tomt i sovrummet utan mig. Haha, han är för söt!

Tack för mig :) 

2014, August 22 - 12:47
Delilah
Delilah's picture
Offline
Last seen: 7 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-04-12 23:03

Härligt! Lycka till med läkning och återhämtning :)

2014, August 22 - 12:52
snuttplutt
snuttplutt's picture
Offline
Last seen: 4 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-07-14 00:45

Tack så mycket :)

2014, August 27 - 19:48
Jenn
Jenn's picture
Offline
Last seen: 9 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-07-15 23:25

Kul att läsa din berättelse och så fina tuttar. Perfekta. Jag ska oxå göra op den 10/10 av Mattias Elmer :) velade du oxå mellan high profile och moderate plus?
Ha det så fint kram

Annons
2014, August 27 - 20:19
snuttplutt
snuttplutt's picture
Offline
Last seen: 4 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-07-14 00:45

Ååh, tack så mycket :) 

Vad roligt, hoppas det går bra och att du blir nöjd :)

Jaa, jag velade fram och tillbaka tills jag fick se skillnaden i datorn, då bestämde jag mig :) Jag tyckte inte att det var nån direkt jätte skillnad så jag körde på det mindre för jag ville inte ha för stora. Hittills är jag mer än nöjd :)

Ha det fint du med :) Kram

Annons
Annons
Annons