Annons

Bröstförstoring jul 2015 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Blondabelles

Blondabelles's picture
Blondabelles

2 barn, 27 år, 174 cm, 56 kg.
Strl före op: 65C
Strl efter op: 65G
Konsultation 15/5-15, Patrik Höijer, Laser & Estetik
Op: 2/7-15, Nordiska kliniken (fd Laser & Estetik)
450 cc under bröstmuskeln, runda Mentor, coh 2, high profile.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 2 July, 2015

Innan min bröstoperation läste jag många operationsberättelser, så här kommer min egen utifall att det kan vara till intresse för någon! :)

Jag vaknade upp kl 7 på morgonen, jag och sambon hade övernattat på hotell i Stockholm och jag hade faktiskt sovit ganska bra. Jag tog min sista Descutandusch och lät mitt långa hår självtorka samtidigt som jag fick sitta och kolla på den goda frukostbuffen som jag inte fick röra. Vid 9 var det dags att bege sig till kliniken. Jag hade tid hos Patrik kl 10. Jag var supernervös innan jag kom dit, men när jag väl klev in så var det en supergullig tjej i receptionen som småpratade med mig så att jag blev lugn. Jag köpte kapselförsäkring och läk-bhar (köpte 2 st) och fick sedan gå till omklädningsrummet och byta om. Därefter kom en sköterska in med smärtstillande till mig, innan Patrik hämtade mig. Jag velade in i det sista mellan implantaten Motiva och Mentor, men det fick bli Mentor coh2. Patrik ritade på mig, och jag slängde en sista blick på mina små sorgliga bröst i spegeln ;) Jag fick sitta kvar inne i Patriks rum medans han gick iväg för att förbereda, och strax kom narkosläkaren Ove in. Han var så himla gullig och fick mig verkligen att känna mig i goda händer.

Vi gick bort till operationssalen, det kändes galet overkligt att det äntligen skulle bli av. Jag la mig på operationsbordet och fick en kanyl i armen. Ove sa "nu kommer du snart bli trött, här kommer syrgasen".. Och sen måste jag ha slocknat, jag förstår inte hur det gick till, haha ;D

Sedan slår jag upp ögonen och ligger på uppvaket tillsammans med några andra tjejer. Jag försökte halvslumra vidare, man kände sig sååå trött men samtidigt var jag så upprymd och ville bara smsa pojkvän/vänner/syskon att allt gått bra. Efter en stund fick jag smörgåsar och kaffe och sen piggnade jag till fort. Dock skakade jag som bara den, jag tror hela sängen skakade, tydligen en bieffekt som kan uppstå när narkosen går ur kroppen.. Så sköterskorna packade in mig i täcken och filtar, och gav mig mer smärtstillande när det började göra mer ont. Jag var kvar till någom gång efter 15 om jag inte minns fel, men sedan var jag så pigg att jag bara ville hem. Sambon hämtade mig och jag halvsov (superhög på allt smärtatillande :p ..) hela vägen hem.

Har haft ganska ont efter, men inget som inte varit överkomligt, och när jag tagit smärtstillande har smärtan dämpats mycket. Värst har varit stelheten efter natten samt smärta i revbenen under brösten. Jag är nu inne på dag 17 och lever i princip normalt igen (förutom att jag fortfarande sittsover i soffan).

Brösten har känts väldigt stora innan, men nu börjar jag tycka att storleken är bra. Var inne på att ta ännu större ett tag, men är glad att jag höll mig till 450cc!

Är hursomhelst otroligt nöjd med både klinik och personal, hela upplevelsen får 10/10! Bilder finns på min sida, och om någon som läser detta undrar över något (kanske inför sin egen op på L&E) är det bara att skicka mig pm. Kram!

2015, July 20 - 00:42
Vonkan
Vonkan's picture
Offline
Last seen: 1 day 25 min ago
Silver
Joined: 2013-11-13 20:00

Mycket härlig op berättelse gumman hoppas allt kommer gå bra kram kram

2015, July 23 - 00:50
Sanna123
Sanna123's picture
Offline
Last seen: 8 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-07-06 17:47

Skönt att läsa att du är nöjd! Har op-tid 14 augusti och börjar bli riktigt nervös!

2015, July 23 - 09:00
Juli_A
Juli_A's picture
Offline
Last seen: 7 years 11 months ago
Silver
Joined: 2015-07-19 22:27

Kul att läsa:)! Känner igen mig väldigt väl i din berättelse. Opades där 10/7 av Patrik. Dock hette narkosläkaren Kim men han var himla gullig han med;)! Lycka till!

Annons
Annons
Annons
Annons