Annons

Bröstförstoring maj 2016 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Bosse

Bosse's picture
Bosse

22år, 58 kg, 167 cm
Strl före op: 75A
Strl efter op 2: 65G
Konsultation: 7/1- 2013, Art Clinic Göteborg, Peter Zachrisson
Operation: 31/1- 2013, Art Clinic Göteborg, Peter Zachrisson
385g ca: 415cc Allergan HP, Bakom muskeln

Konsultation: 22/4- 2016, Laser och Estetik, Patrik Höijer
Operation: 3/5- 2016, Laser och Estetik, Patrik Höijer
650cc Motiva Round Corsé

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 3 May, 2016

Från att jag bestämt mig för att göra en andra operation till att jag nu sitter här med ett par nya bröst gick så himla fort! Allt inom ca 3 veckors tid! 

Men jag tycker ju om när saker o ting händer fort ;) 
 
Nåväl, jag vaknade upp innan klockan ringde, hade tid på L&E kl 10:00. Under tiden innan operaionen var jag väldigt lugn! Jag längtade mest och ville bara att tiden skulle gå fortare. 
Jag duschade mig med Hibiscrub, då Descutan var slut, både kvällen innan och på morgonen. Hade lagt fram rena kläder och redan börjat packa ner det viktigaste sen kvällen innan. 
 
In till kliniken tog jag tunnelbanan, kände mig lite, eller aa ganska mycket, obekväm då man inte får ha något smink alls haha, men försökte inte tänka på det ;) 
Eftersom att jag redan hade opererat mina bröst en gång tidigare så gämförde jag allt och trodde att det skulle vara så gått som samma denna gången, det var det inte. 
När jag väl kom in till kliniken så köpte jag två bh:ar, fick alla kvitton och satte mig o väntade i några minuter tills receptionisten tog mig till omklädningsrummet. Där fick jag ett skåp och bytte om till en morgonrock och tofflor. En sjuksjöterska, som även tog hand om mig resten av dagen, kom in och gav mig smärtstillande tabletter som jag fick svälja. 
Därefter väntade jag endast några ytterligare minuter i omklädningsrummet innan Patrik kom och hämtade mig. Vi gick in till hans rum där vi gick igenom vilken storlek jag skulle ha, funderingar samt att han ritade och tog kort på mig. 
När detta var klart gick Patrik och narkosläkaren kom in för att tala om för mig hur det skulle gå till och svarade på frågor osv. Direkt efter det tog han med mig till operationssalen.
Nu tyckte jag det var väldigt nervöst och läskigt, jag hade inte föreställt mig att det skulle gå såhär fort då det inte gjorde det under min första operation. Jag kände även att jag var fullt medveten om allt, kunde se hela operationssalen, alla som var där och min säng/plats där jag skulle ligga och bli opererad på. 
Min första operation var jag väldigt groggy av allt lugnande jag hade fått men denna gång kändes det inte som att jag fått något lugnande alls. 
Jag la mig på britsen/sängen och narkosläkaren förklarade vad han skulle göra, jag såg någon annan läkare i rummet och även Patrik som förberedde sig och frågade om allt kändes bra. Där låg jag, försökte lugna ner mig och andas djupa andetag medan jag tittade upp i taket och försökte koppla bort vad som hände. Narkosläkaren satte en nål i armen på mig och gav mig först medicin för illamående, sedan gav han mig sömnmedlet som då kom droppvis så han sa att det kunde ta en liten stund innan jag kände av det. Jag frågade han om han hade tagit rätt mängd sömnmedel, bara för att vara på den säkra sidan haha. Sedan fick jag masken över munnen och jag kände hur jag började somna, sedan blev det svart. 
 
Jag vaknar upp väldigt blurrigt av att de sätter på mig bh:n och av att de sedan lyfter över mig till min säng. En obehaglig känsla att man ligger där och hör personerna som står runtomkring en och säga "1..2 ooo". I denna stund kommer jag även ihåg ett svagt minne av att jag börjar gråta, har för mig att någon säger "Nej men gråt inte".
 
Jag vaknar upp på uppvaket och känner mig så otroligt ledsen, gråter väldigt mycket och det går inte att sluta. Jag känner mig förvirrad och vet inte riktigt heller varför jag gråter, jag bara gör det och känner mig ledsen. 
Jag försöker sova flera gånger men somnar aldrig riktitg fastän att jag även är otroligt trött. 
Sjöterskan kommer in och tittar till mig ofta, hon lämnar även olika papper och en bricka med mackor, juice, vatten och en chokladbit. Jag mådde väldigt bra annars och kunde äta och dricka utan problem. 
Tiden gick och tillslut var det dags för mig att åka hem vid 17.00 tiden. Jag fick hjälp för att gå på damernas och gick även igenom alla papper jag fått med de olika medicinerna osv. 
Under hela min tid jag var på uppvaket så rann tårarna nästan konstant, blev ännu ledsnare att jag var ledsen då jag egentligen skulle vara jätteglad! Men sjöterskorna förklarade för mig att det är väldigt vanligt att man kan reagera så efter en narkos och att det kan vara så hela dagen sålänge narkosen sitter i kroppen. 
Så fort min sambo kom och hämtade mig så var jag inte alls ledsen mer! :) Nu efter 2 dagar känner jag mig väldigt glad och förväntansfull över mina nya supertuttar! Är otroligt nöjd med allt fastän att det kanske inte låter som det haha, men det var underbart! Och alla på kliniken var så otroligt hjälpsamma och tröstande! 
 
Rekommenderar Laser & Estetik samt Patrik Höijer alla dagar i veckan och jag kunde inte valt någon bättre läkare samt klinik! :) 
2016, May 6 - 09:48
stilettogirl
stilettogirl's picture
Offline
Last seen: 5 years 9 months ago
Silver
Joined: 2015-06-22 21:27

Kul å läsa :)

såg din tråd om att du var ledsen, SKÖNT att du är glad över dina bröst nu :-))) 

Håller med om att det är världens bästa ställe, är också så glad att jag opererade mina bröst där!!!

2016, July 8 - 23:00
ltll
ltll's picture
Offline
Last seen: 6 years 6 months ago
Silver
Joined: 2016-05-14 14:53

Oj vad snabbt de kan gå! Du är den första berättelse jag läser och jag trodde de va väldig lång väntetid.  Va de inte lite otäckt att åka hem samma dag?

2016, July 20 - 18:08
Mary
Mary's picture
Offline
Last seen: 7 years 9 months ago
Brons
Joined: 2016-07-20 16:05

Hej!

jag är ny här och fundera på operara mig. Vill boka en konsultation med 3D simulering hos Laser & Estetik. Har ni någon att berätta om det? Vill veta lite om de som har opererat hos de? 

 

Annons
2016, July 22 - 23:22
Mssoofi
Mssoofi's picture
Offline
Last seen: 1 year 3 weeks ago
Silver
Joined: 2016-07-14 22:20

Trodde också att det var superlång väntetid, men hoppas det kanske lite fortare än man tror då. Hur mycket la du in? Känns resultatet forfarande bra nu efter en tid och hur har det känts efteråt? 
Och grattis till nya brösten såklart :) 

2016, August 3 - 00:38
anim31
anim31's picture
Offline
Last seen: 7 years 8 months ago
Brons
Joined: 2016-07-07 23:22

Hur länge var dina bröst svullna?

Annons
Annons
Annons