Annons

Bröstförstoring nov 2020 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Tobelisa321

Tobelisa321's picture
Tobelisa321

24 år, 1 barn, 73kg, 165cm

Bröstförstoring
Konsultation: 12/11-20 hos Paolo montemurro, Akademikliniken stlhm

Operation: 30/11-20 hos Paolo Montemurro, 380cc anatomiska polytech, framför muskeln!

Kupa före op: 75a/liten b
Kupa efter op: Beräknas landa på en D kupa

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 30 November, 2020

Äntligen var det min tur i måndags och jag tänkte dela med mig av min positiva upplevelse då jag själv älskade att läsa berättelser innan min egen operation ?

Jag opererades av Paolo på Akademikliniken i Stockholm där vi la in 335cc respektive 380cc anatomiska framför muskeln!

Jag skulle vara på kliniken 07.30 men var där redan när de öppnade vid 7, ivrig som man är ?

Jag anmälde mig vid 07.05 cirka och skulle upp på operationsvåningen högst upp och vänta, hann knappt att sätta mig ner innan det kom en sköterska och hämtade mig, så jag fick komma in ganska långt innan min avsatta tid vilket var otroligt skönt!

Vi gick in på vårdavdelningen där jag fick ett eget rum och där fick jag skriva på papper och prova ut stödbhn direkt och jag fick ta mig ett långt linne/klänning och en morgonrock, medan vi står och testar så kom redan narkosläkaren och presenterade sig och frågade en del frågor. Där och då fick jag även reda på att jag var först på Paolos lista så det skulle inte dröja innan han kom!

Kort efter att narkosläkaren gått så kom en sjuksköterska in och gav mig tabletter och i samband med att han gick ut så mötte han Paolo i dörren.
Paolo kom in skinande som en sol och hade som sköterska med sig, då fick jag gå vidare till ett annat rum där Paolo tog bilder och sedan ritade på mig. Han var jättestöttande och peppande och älskade hans bemötande som gjorde mig otroligt lugn själv!
När han var klar så skulle jag gå in på rummet och vänta på min tur men jag hann knappt gå in i rummet innan operationssköterskan kom och hämtade mig, också väldigt fint bemötande, han stod redo med min morgonrock och tog på mig den och sen knatade vi vidare in i operationssalen.
Därinne så var vi endast 3 personen och småpratade lite medan de förberedde mig, kort därefter så kom narkosläkaren och jag hann inte ens reagera på att han hade gett mig narkosmedel, han sa inget när han gjorde det, jag fick endast en syrgasmask på mig och kände hur snurrig jag började bli, hann att säga ”oj vad snurrigt det är, är det narkosen?” Och så fick jag ett ”ja” tillbaka och sen vaknade jag helt plötsligt haha ?
Vilket var skönt då jag var så orolig över narkosen, han hade nog i baktanke att jag inte skulle hinna reagera så mycket då jag nämnt att jag fått kraftig dödsångest vid tidigare sövningar.

Vaknade på uppvaket och hade ganska rejält ont men tror det berodde på en chock också, fick smärtstillande som hjälpte och sen fick jag åka in på mitt rum. Fick mer medicin mot illamående men annars mådde jag väldigt bra!

Sen kom det ett antal personer in som hjälpte mig med att gå på toa osv, sen kom en annan in med presenter och alla papper.

Vid 13 tiden så fick jag åka hem då jag var väldigt pigg och inte hade så ont ? så allting fick sjukt smidigt och snabbt och jag har knappt haft ont alls, klarar mig på enbart Alvedon här hemma!

Stor tumme upp för Akademikliniken i Stockholm!

2020, December 2 - 23:54
Bibbi93
Bibbi93's picture
Offline
Last seen: 2 years 9 months ago
Silver
Joined: 2020-08-20 18:58

Så roligt att läsa din berättelse! Tack! Ska själv operera mig på AK fast i Gbg och också lägga anatomiska framför! Så väldigt roligt att läsa eftersom vi är nästintill i samma båt :) Känns lugnande att höra att narkosen gick bra men även smärtan. Hoppas ju på att framför inte ska göra lika ont som bakom muskeln ??

2020, December 3 - 07:39
Vonkan
Vonkan's picture
Offline
Last seen: 2 days 15 hours ago
Silver
Joined: 2013-11-13 20:00

Jätte skönt att det gick bra för dig hur mår du nu? Stort lycka till ❤️kram

2021, December 21 - 12:04
EllGold24
EllGold24's picture
Offline
Last seen: 5 months 14 hours ago
Brons
Joined: 2020-11-30 10:58

Vad härligt att läsa! Jag har själv bokat konsultation på AK Sthlm i början av februari. Hur känns det nu 3 veckor efter op? Fortfarande ont?

Annons
Annons
Annons
Annons