Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft jan 2017 - KKAB - Kosmetisk Kirurgi AB - Falköping Stefan Modin - triiiixi

triiiixi's picture
triiiixi

2 barn, 21år, 168 cm, 62 kg
1/2-12 Bröstlyft + inlägg
500cc Hp, Mentor
KKAB Falköping Stefan Modin

Läkare Terapeut: 

Nu är det dags för mig att skriva en operations berättelse!

 

Jag hade packat och fixat allt några dagar innan operationen, jag är en sån person som vill vara ute i god tid! På operationsdagen steg jag upp klockan 4,30 sen tog jag mig en sista dusch med descutan. Efter det tog jag på mig kläder och väntade på att min mamma och min vän (A) skulle komma och hämta upp mig. Min mamma körde mig och A till stationen där vi väntade på att tåget till falköping skulle gå.

Jag är så himla glad att jag tog med mig A, för utan henne så hade jag nog varit ännu mer nervös än vad jag va. Man får tankarna på annat och det blir mycket lättare att slappna av. Sen kom tåget och när vi var framme gick vi till kliniken.

Vi blev värmt välkommna och de visade oss runt och sedan fick vi gå in på vårt rum och jag bytte om till en t-tröja, morgonrock och ett par tofflor! Sedan fick jag hänga med och träffa Stefan! Han var helt kanon, jätte lätt att prata med och han fick en att slappna av. Vi kom fram till att 500cc Hp Mentor skulle läggas i, och ett vanligt lyft var också nödvändigt. Efter han hade målat på mig och pratat lite så fick vi gå in på rummet igen. Efter en stund kom det en sköterska och satte dropp på mig, samt gav mig lite tabletter. Sedan var det bara att vänta på att det skulle bli min tur. Jag var den sista som skulle operera sig den dagen så jag trode att jag skulle få vänta i en evighet. Men tiden gick välidgt fort faktiskt, troligtvis för att A var med mig och vi tjatade om allt mellan himmel och jord.

Helt plötsligt så dyker dom in på rummet och det var äntligen min tur, nu skulle jag äntligen genomgå detta som jag har viljat så länge..

Jag gick bort till operationssalen och fick hoppa upp på sängen och lägga armarna utåt, de satte på mig lite elektroner och sånt sedan fick jag ett täcke över mig. Sömnmedel sprutades in i infarten och kort där efter fick jag den där masken över ansiktet och vips så sov jag som en stock!

När jag vaknar så sitter det två skötorskor och pratar och jag bara ligger där och lyssnar, orkar inte säga någonting. Efter en stund åkte vi iväg med sängen till rummet och jag fick gå till min egen säng igen och lägga mig!

Allt hade gått bra och mina nya tuttar satt på plats! =)

Det första jag började göra va att röra på mina armar, vilket är jätte vitkgit och bra om man vill få igång sirkulationen snabbt i brösten. Att röra på armarna var också den bästa smärtlindringen sa dom. Så jag försökte röra på armarna ca vart 5-10 minut, just då gjorde det ont men det blev bättre och bättre. På kvällen någon gång ville de att jag skulle gå och kissa, och det var nog det som har varit det jobbigaste hitils. Jag satte mig upp ur sängen och kände mig jätte konstig, gick till toaletten och A fick hålla i mig för jag inte skulle tappa balansen, detta gjorde sjukt ont! Sen när jag väl satt på toa så kunde jag inte kissa. S¨det var bara att gå tillbaka till sängen. Jag fick en tablett mot illamående och efter 5 minuter ville de att jag skulle försöka igen, den här gången gick det lite bättre att ta sig upp ur sängen, jag försökte att ta hjälp utav magmusklerna för att komma upp, fick även denna gången lite hjälp av A att hålla balansen. Den här gången kunde jag äntligen kissa, och efter det gick jag runt lite i korridoren och på rummet och rörde lite på armarna.

Sedan la vi oss ner i sängarna och satte på en film. Jag somnade typ hela tiden och efter ca 5 minuter så vaknade jag och rörde lite på armarna, sen var jag vaken lite och somnade 5 minuter sen rörde på armarna, så såg hela kvällen ut för mig del.. =)

Senare på kvällen tror att klockan va runt 23, då fick jag en morfin sprutao ch fick nu sova för natten! Jag vaknade en massa gånger och varje gång jag vaknade så försökte jag röra lite på mig, och var även uppe på toa 3ggr den natten. Och det klarade jag av helt själv. Kännde hur smärtan började försvinna dessu mer jag rörde på mig! Så skönt! Så på morgonen vad jag faktiskt jätte pigg, har bara lite ont i brösten, inte alls så farligt som många anda verka ha.

Sedan gick dom igenom lite papper med mig och de visade hur jag skulle massera och lite sånt. Sedan kl 9 kom det en taxi som körde oss till stationen, sen tog vi tåget till Jönköping där sambon stod och väntade. Fast innan vi åkte hem så tog vi en tripp till Ikea! =)

 

Just nu ligger jag i sängen och slappar lite, försöker fortfarande röra mycket på armarna så det onda håller sig borta!!! =)

 

Jag rekomenderar KKAB Falköping starkt, och Stefan Modin är en toppen läkare!! =)

(Jag orkar lite läsa igenom hela texten just nu, så ni får ursäkta om det skulle vara något slarv fel)
 

2012, February 20 - 18:19
LER
LER's picture
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago
Silver
Joined: 2011-07-20 18:56

låter ju som allt gick kannon för dig :D mycket intressant läsning då jag oxå ska opas av stefan modin snart :D

 

Annons
Annons
Annons