Annons

Bröstförstoring, Bukplastik - full - stor jan 2017 - Oslo Plastikkirurgi - Oslo * - soderlundlinnea

soderlundlinnea's picture
soderlundlinnea

Läkare Terapeut: 

Om förberedelserna och tanke gångarna innan operationen. och om operationsdagen.
Bröstförstoring OCH Stor bukplastik med formning.

Ända sen min konsultation den 25/1 var VIKTEN och maten de ända jag fick tänka på, för på 3 veckor ( OP dag 17/2) ska jag ha tappat 6 kg. pga att jag har alldeles för hög BMI. läkaren sa alla komplikationer. och jag fick en inre panik. så jag tänkte att fan nu ska 6 kg bort.. om jag nu har tappat 30 kg så ska jag väl kunna tappa 6 till..
första veckan bestod ENBART av sallader. första veckan tappade jag 2 kg. sen började jag med nån grönsakssopp diet. funkade i längden men den skulle man lägga till massa saker varje dag, men de går inte in i min vardag med allt jobb. men gick ner 2 kg sen upp 0.5 så då jävlar var de nog jag som har varit så duktig. så då fick de bli pulver diet. sista dagarna. Av all Bant panik kan ni ju förstå hur min hjärna snurrade. jag hade ingen aning om själv vad jag gett mej in på. de som känner mej som bäst vet att allt de här är inte riktigt jag. jag är från landet och är lite av en pojk-tjej av mej. men jag har alltid haft mina fula bröst som jag alltid skäms över. och magen blev ju värre efter ner gången.
När allt var bestämt och dagarna kunde räknas ner. blev jag allt mer förvirrad. för jag har inte berättat om operationen för min familj min mamma pappa. hade så ont i magen över de här. om vad dom skulle säga. hade panik över jobbet. jag gick in i en liten depression under min vikt ner gång. .
Dagen före Op-dagen började kroppen slappna av at snart är de dags. huvudvärken började komma. ont i hela kroppen. orkade ingenting. säker jag skulle fått gjort blev bara halv klara..

Op-dagen.
hade venninen med mej som stöd till Oslo Plastikkirgi.
Var lite tidig. så fick vänta en stund. ont i magen som få. hade inte käkat en "riktig" måltid på väldigt länge.. sen sa de att jag kunde komma in på uppvaknings salen. där jag tog av mej allt utom stumporna men fick på mej en morgonrock. sen la jag mej i " sängen" efter en stund kom en sjuksyster in med en godmorgon shot som bestod av 1/3 glas av vatten och 6 tabletter som skulle sväljas. sen kom läkaren och hämta mej. han ritade sin kroppsmålning med en jävligt trubbig penna, som sved när han skulle få på . och snackade. och var väldigt imponerad för jag hade klarat mitt mål - 6 kg på 3 veckor.. men i mitt huvud hade allt de här med operationen fortfarande inte kommit upp till mej. FÖRNS jag fick lägga mej på operations korset spritt språngande naken. nå fick jag en panik attack. men som gick över efter några djupa andetag och jag sa till mej själv. DE ÄR DE HÄR DU VILL. sluta larva dej nu. sen blev de svart.
vaknade av att systrarna slet mej upp från bordet och fort på en trång jävla kroppstrumpa.( inte skönt) och gick med mej in till uppvaknings rummet. sen kom vännerna mina. men de tog ett tag innan jag kunde gå. för så fort jag reste mej fick jag svimm attacker blev helt kall och svättades som en gris. och yr. måste lägga mej ner och då somna jag en stund. jag höll väl på så där i nästan 2 timmar. sen kom jag äntligen på fötter. beställde en maxi taxi. SÅ JÄLVA VÄRT. de var jätte lätt att ta sej in och ut.
Fick sånna svimm attacker dagen efter åxå. hade mina under bara vänner runt mej 24/ 7. hade inte klarat allt de här utan dom. dom måste hjälpa mej att sätta mej på toeletten. hämta saker för mej.. de mesta vart fall i 2 dagar. var bra nog bort skämd.

Men efter åt så känns allt bra. pratat ut med familjen så allt är släppt nu kan jag inte bärga mej till sommaren=) att jah äntligen kan gå stolt i en bikini.:)
Kram

2012, February 21 - 21:39
kattitsan
kattitsan's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 days ago
Silver
Joined: 2012-02-07 15:53

Vad glad jag blev när jag läste att dinna vänner var där...
men varför hade du inte sagt något till familjen för?
va det en överaskning?

Hoppas du blivit nöjd med resultatet :D

2012, February 21 - 22:16
soderlundlinnea
soderlundlinnea's picture
Offline
Last seen: 11 years 4 months ago
Brons
Joined: 2012-02-21 17:51

Ja de var jätte skönt att man har stöttande människor runt sej efter operationen.
 jag vågade inte säga till dom helt enkelt. men nu när jag gjort de så för står jag att dom älskar mej oansett. jag var bara osäker.
 de har ju bara gått ett par dagar och dränen är fortfarande i magen men brösten är jag nöjd med iaf.:)

Annons
Annons
Annons