Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Birdie

Birdie's picture
Birdie

0 barn, 25 år, 167cm, 58kg

Strl före op: Fyllde inte en ut en 75a
Strl efter op: ?

Konsultation: 26/10 Paolo Montemurro, Akademikliniken
OP: 22/11 Paolo Montemurro - Akademikliniken Sthlm
295 MF bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Operationsdag 22/11-12
 
Nu är dagen här, dagen då jag ska åka till AK och få mej ett par bröst! :D
Dubbel duschade med Descutanet som jag även dubbelduschade med kvällen innan!
Var skapligt nervös nu, eller snarare mer hypad. Har mycket frågor som rör sig i huvet.
Kommer jag bli nöjd? Kommer jag ha svinont? Kommer jag kräkas? osv
 
Kommer till Kliniken vid 9.45 och tas emot av en sköterska direkt som visade mej till rummet. Bytte om till sjukhuskläder nästan direkt, Narkosläkarn Roger kom in och pratade lite och så fick jag prova ut en sportbh. Sen fick jag sitta och vänta länge kändes det som. Som tur var fick min kompis vara med hela tiden så vi snacka på om allt som vanligt. Vid 11.30 så kom Paolo in som var hur pig och käck som helst. Fick gå med honom till hans rum där han fotade och ritade på mig!
Sen tog det ca 20 minuter och då kom en sköterska in och gav mig ett gäng olika tabletter som jag fick svälja sen var det bara att traska in till OPrummet! Sköterskorna som var där var så gulliga och vi pratade om lite allt möjligt. Fick en kanyl med dropp i armen och så kom narkosläkarn in och jag fick det där medlet som man somnar om och sjuksköterskan satt bakom mig och strök mig om kinden och sa godnatt! 
 
Vaknade upp på Uppvaket av att en sköterska kom och sa vart jag var nånstans och att jag måste ligga på rygg, hade försökt rulla över på sidan för att somna men icke! Säger åt sköterskan att jag har svårt att anadas, och att jag vill ta djupa andetag men kan inte. Fick medel för illamående insprutat i kanyel i armen sen rulla de in mig in till mitt rum! Där låg jag och hade ont ett tag och jag fick blåbärssoppa och vatten med sugrör. Försöker få i mig lite med mår illa direkt. Ringer min kompis som nu kunde komma upp till mig igen. Precis när hon kommer in börjar jag kräkas som bara den. Fick ett till medel för illamående som inte fungera nånting på mej. För tog enbart små sippar av vatten/blåbärssoppa och så fort jag rörde på mej började jag spy! Slumrade från och till i sängen, men somande aldrig helt. Var heelt väck haha! Till slut kände jag mej piggare så jag gick på toa men efter det kräktes jag igen! Låg kvar lääänge på kliniken innan de vågade släppa hem mig. Och den där omtalade mackan som man får fick jag aldrig i mig så åkte hem utan mer än dropp i kroppen i princip! Är verkligen sjukt avis på alla er som säger att ni är så pigga efteråt, haha!
 
Väl hemma så var min mamma hos mej som tog hand om mig under natten. Men kräktes inte mera vilket var skönt! Somnade aldrig under natten, slumrade mest till lite då och då. Det är så obekvämt att sova på rygg tycker jag som alltid sover på mage eller sidan annars!
 
Dagen efter OP 23/11-12
Idag har jag legat på soffan och fått i mig lite youghurt och saft typ. Hitills hade jag bara tagit alvedon som smärtstillande för jag vågade inte ta OxyNormet för hörde att man kan må illa av dem. (orkade inte spy mer). Men till slut fick jag så ont att jag tog dem ändå! Mådde ok och somnade ett par timmar äntligen! :) Det stramar och spänner i brösten, gör lite ont när man går och andas djupt!
Men för första gången i mitt liv så fyller jag ut en sportBH och det känns så himla kul! La inte in så mycket utan bara 295 droppformade, men det känns alldeles lagom på mig och för mig! smiley
 
 
 
 
 
 
 
2012, November 23 - 16:05
Birdie
Birdie's picture
Offline
Last seen: 11 years 4 months ago
Silver
Joined: 2012-11-07 07:28
Kan också till lägga att Paolo Montemurro och Sjuksystrarna på AK var såå bra och lugna! 
De tyckte så synd om mig pga att jag kräktes så mycket men de var där inne och pratade och lugnade mig hela tiden!
Rekomenderar varmt Akademikliniken!
Annons
Annons
Annons