Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - mims

mims's picture
mims

0 barn, 18år, 147 cm, 48 kg
Nuvarande bh storlek: 70A

Konsultation 5/7-12 Örjan Gribbe, Proforma
Op 12/12-12 Örjan Gribbe, proforma
400/425cc hp bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

opererades den 12/12/12 (coolt va? ?;) hehe) på proforma clinic av Örjan Gribbe.
Gick upp 6.30 för att duscha och åkte vid 7.45 med min bästa vän och hennes mamma som var chafför. Hade tid där 12.30. Fick rum nr 7 och fick dela rum med Bella73 på plastikop forumet, jätte trevlig var hon :).
Örjan började rita på mig strax innan 3 och efter det fick jag vänta på narkossköterskan. Hon var jättesnäll o go!
Var så otroligt nervös för narkosen!!! Trodde att jag skulle känna när dom skärde i mig, har ju läst en del skräckhistorier om just narkos. Men det gick så otroligt bra!!!!
Hon satte in en infart i höger arm och sprutade in smärtstillade, blev skönt yr och började skrattra lite lätt :).
Fick hålla i en gasmask medans dom sprutade in narkosen. Kände att ögonenen ville stänga sig, slocknade nästan direkt!
På uppvaket minns jag att dom försökte väcka mig, sen när jag vaknade mådde jag jättebra. Var lite flummig när jag vaknade. VIlle ha en kram av sköterskorna för jag var SÅ GLAD att jag genomgick operationen! Sa högt i uppvaket "jag har äntligen bröst!!!" Det skulle jag aldrig gjort vid "nyktert" tillstånd, vet inte om jag gjorde bort mig hehe :) .
 
sköterskorna rullade in mig till mitt rum, var inte trött alls, var hur pigg som helst! Var fortfarande flummig dock. Min bästa vän kom in i rummet och jag, bella73 och min vän började prata och skrattade. Vi jämförde hur rumskompisen o min vägg såg ut, min var orange och hennes vägg var vit. Och en stund efter sa jag "jag bor i slummen!!!!" hahahahah. Minns inte så klart att jag sa det men minns iallafall att jag menade att hennes sida var finare än min. min bästa vän förstod inte vad jag menade eftersom det blev helt osammanhängande.
 
Fick mat av sköterskorna, köttbullar med potatismos, riktigt gott! :) efter det åkte jag hem. Har problem med att åka tåg o buss och hade ju skjuts dit så var tvungen att åka hem samma dag, bor ju lixom 24 mil från proforma!
När jag kom hem var jag pigg o glad å så STOLT! :)
 
 
2012, December 14 - 19:18
Bella73
Bella73's picture
Offline
Last seen: 11 years 2 months ago
Silver
Joined: 2012-04-12 12:56

Jag hade en super trevlig rums kompis (mims) hihi ja du tyckte min sida va finare och jag hade större tv.Så skönt att allt fick bra för dig,va allt orolig när du skulle åka hem tyckte så synd om dig.

Annons
Annons
Annons