Annons

Bröstförstoring feb 2013 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - linaslina

linaslina's picture
linaslina

OP utförd 14/2 av Patrik Höijer Laser och Estetik MM245 och MF295.
2 barn, 32 år, 167cm och 57kg. har asymmetriska bröst hö 70b vä 70c+ samlar kraft och mod att åtgärda!

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 14 February, 2013

gick upp vid halv sju och duschade mig igen med descutan både hår och kropp. klädde på mig och väckte barnen med alla hjärtans dags presenter, maken fick oxå. örhängen till dottern, efterlängtad radiostyrd bil till sonen och en tröja till manne... hade en mysig morgon men jag var lättstressad och lite jobbig i humöret.
på väg in till stan kändes det väldigt overkligt allting. kom in och fick byta om med en gång och vänta en stund i omklädningsrummet. var lite skakig i kroppen men ändå förväntansfull och ville få det överstökat.
patrik knackade på och jag fick komma in på hans rum där han fotade mig och ritade och mätte. två minuter senare kom narkosläkaren som gav mig morfin och gick igenom narkosen och frågade hur jag mådde, om jag var rädd eller nervös. vilket jag var! min största skräck är att bli sövd, kontrollbehovet är så starkt! obehagligt att bara falla in i sömn så... 
när vi pratat färdigt sa han : ska vi gå in då! jag blev lite paff, jaha redan? sen fick jag lägga mig på britsen, fick värme filtar medan han satte nål i armen och blodtryck i andra. sen gav han mig först nåt för att jag inte skulle må illa, sedan sa han: nu kommer jag ge dig sömnmedlet och det kan svida lite. han klappade mig på armen och jag tittade upp i taket och sa: nu är det lite snurrigt. sen sov jag! vips! sen vaknade jag på avdelningen. jag opererades 930-1030 och 1043 skickade jag ett sms till min man! första orden var: JAG LEVER! helt sjukt :) och helt sjukt att man vaknade så fort!
 
var väldigt trött efter det och slumrade medan jag smsade med alla vänner... var så ljust i rummet och sköterkan kom in och kollade till en hela tiden så jag fick ingen riktig sömn. vid tolv tog jag min fika men mådde lite illa så jag fick medicin i armen mot de, så jag klarde mig bra ändå.  vid halv fyra var jag redo att åka hem efter att patrik hade pratat med mig och jag hade fått se första glimten av mina nya bröst - som redan är mycket bättre än jag vågat tro! jag hade ett ganska dumt utgångsläge med sned bröstkort (insjunken på ena sidan) samt ojämn byst. det är en skillnad kvar men absolut inget som ser onormalt ut. 
 
allt som allt är jag nöjd med min tid på laser och estetik. är nu som det är lite jobbigt med smärtan. jag är anti medicin och bara ätit alvedon så jag får väl skylla mig själv :)
 
tack och hej! cant belive I DID IT!
2013, February 16 - 13:28
Taxörat
Taxörat's picture
Offline
Last seen: 7 years 10 months ago
Silver
Joined: 2012-12-24 20:21
Härligt att läsa! Det är min tur hos Patrik den 28/2 och jag längtar ihjäl mig. Visst känns han trygg och oerhört proffsig?
 
Lycka till med dina nya vänner yes
2013, February 16 - 16:58
linaslina
linaslina's picture
Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Silver
Joined: 2012-12-18 19:29

Taxörat wrote:

Härligt att läsa! Det är min tur hos Patrik den 28/2 och jag längtar ihjäl mig. Visst känns han trygg och oerhört proffsig?
 
Lycka till med dina nya vänner yes

Vad spännande! Ja faktiskt han är helt otrolig. Det känns otroligt tryggt att han svarar på samtal och mejl på en gång och vill en så väl! En livlina när man är orolig och nojar! Lycka till den 28e :)

2013, February 16 - 17:09
Taxörat
Taxörat's picture
Offline
Last seen: 7 years 10 months ago
Silver
Joined: 2012-12-24 20:21
Tack smiley
Annons
2013, April 25 - 10:18
Iris78 (not verified)
Iris78's picture
Härligt att läsa! Själv ska jag op i auhusti och hoppas att allt kommer att gå bra!!
Annons
Annons
Annons