Annons

Bröstförstoring Dec 2022 - Victoriakliniken Vet ej/saknar namnet - jejubun

jejubun's picture
jejubun

0 barn, 22år, 160 cm, 53 kg

December 2022: Bröstförstoring Motiva 220cc framför muskeln
Klinik/Läkare: Victoriakliniken, Marie Jaeger
Storlek före op: 70A
Storlek efter op: 75B

November 2022: hak & käklinje fettsugning
Klinik/Läkare: Nordiska Kliniken, Marcus Ehrström

Behandling: 
Kliniken: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 15 December, 2022

Jag opererades den 15 December av Dr. Marie Jaeger. Under min konsultation förklarade jag vilket typ av resultat jag var ute efter, något så naturligt som möjligt, vi tittade på bilder där jag förklarade vad jag tyckte om. Hon började med att förklara riskerna med operationen och tog sedan mina mått. Under min andra konsultation tog vi 3D bilder och jag fick fyra olika förslag. Två anatomiska och två runda motiva. Jag bestämde mig för att välja mellan de runda implantaten på själva operationsdagen eftersom att jag var osäker på skillnaden i resultat de skulle ge.

Jag duschade med descutan på kvällen innan och morgonen av operationen, sedan tog jag en taxi kl6:20 för att vara på kliniken kl7. Det var 6 andra personer som väntade vid ingången för att bli insläppta prick kl7. Vi blev ledda till andra våningen där vi fick var sin säng och bytte om. Jag fick gå in i ett annat rum för att bli ritad på, det var där jag valde implantat. Marie förklarade skillnaderna för mig ordentligt och jag fick även en sekundär åsikt av Dr Charles. Jag valde därför 220cc runda motiva framför muskeln istället för 265cc, de passade mina förväntningar och kropps-typ bäst. Därefter fick jag gå tillbaka till min säng och det kom in en sjuksköterska som ställde lite frågor, gav långvarigt smärtstillande och drop i armen. Sedan var det inte min tur förens kl12:30, jag blev lite nervös när jag kunde höra andra patienter vakna upp helt förvirrade.

Nedsövningen gick smidigt, smärtan var som värst när jag vaknade. Sjuksköterskan gav mig mer smärtstillande och sedan somnade jag om, jag sov till ungefär kl15:30. Då fick jag en kompressor-bh och gick på toa innan de flyttade mig till ett privat rum. Jag behövde inte dela rum med någon men det fanns två sängar i rummet. Jag fick välja mellan fyra olika rätter och senare på kvällen fick jag lite fika. Marie kom in till mig för att se hur jag mådde och berättade att allt hade gått bra. Jag fick mer smärtstillande sent på kvällen och försökte sova. Kl7 på morgonen fick jag smärtstillande igen och åt frukost, vid kl8:30 åkte jag hem och köpte även en extra BH för 300kr på vägen ut. Marie ringde mig när jag hade kommit hem för att se hur jag mådde och uppmuntrade mig att skriva eller ringa om jag hade några frågor. Om två veckor har jag mitt första återbesök.

Jag har ännu inte vågat titta på brösten spegeln, kikat på brösten uppifrån och än så länge är de jätte fina! Storleken är perfekt och formen på översidan av bröstet är som jag ville ha den, var väldigt orolig att formen skulle bli för rund. Jag är även medveten om att de kommer lägga sig /"droppa" lite, längtar tills jag kan se mina slutliga resultat. Kommer ladda upp lite bilder de kommande veckorna om ni är intresserade av min återhämtning.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons