Annons

Bröstförstoring Sep 2023 - Estetisk Kirurgi & Hälsa - Ockelbo Eya Le Wartie (fd Eija Olsson) - Rebeccis

Rebeccis's picture
Rebeccis

Mer om Rebeccis:
2 barn, 32år, 164 cm, 72kg

Bröstförstoring
Konsultation 22/8 Eya Le Wartie, Estetisk plastikkirurgi.
Op 26/9 Eya Le Wartie, Estetisk plastikkirurgi.
375 cc Mentor moderate plus bakom bröstmuskeln.
Strl före op: vet ej
Strl efter op: -

Behandling: 
OP-datum: 
Tuesday, 26 September, 2023

28/9 nu har jag landat lite i mina nya bröst och att jag äntligen gjort det. Runt kl 03 natten mot den 26 vaknade jag och kunde inte somna om, låg och tänkte på att jag inte skulle bli mer sjuk än vad jag var (kände mig knöven). Kl 05 ringde klockan och jag klev upp och tog en sista dusch med descutan. Vid 6.30 rullade vi mot Ockelbo, min sambo körde mig. Jag blev mer och mer pirrig, min sambo däremot var nervös åt mig 😂 men ju närmare Ockelbo vi kommer så smög sig nervositeten på för mig med. Kommer fram ca 7.50 och jag kliver in på kliniken. Eya släpper in mig direkt och visar mig till min säng, ger mig medicin, får gå på toa, hon ritar på mig och narkosläkaren kommer in och ställer frågor. Får följa med in till operationen och lägga mig på bordet. Får en infart i armen och sånt gillar jag inte, sen pratar sköterskorna lite med mig och narkosläkaren berättar att jag får smärtstillande. Kl 8.10 ser jag klockan sista gången sen vaknar jag upp på mitt rum och tror att jag säger ”är det redan klart” 😂 Trodde jag somnat av mig själv innan han sövde mig men så var det tydligen inte 😂

Sov och vaknade hela tiden, hade inte ont det bara spände. Fick en svingod macka någon gång mitt på dagen. Vid typ Kl 15 klev jag upp och kissade och började prata med min rumskompis, vi var två stycken som sov kvar. Fortsatte chilla i sängen vaken och sovandes. Vid 17.30 kanske gick jag ut till tvn och åt macka och yoghurt. Sen satt vi där och pratade, jag min rumskompis och nattsköterskan till ca 22 när jag la mig igen. Starka mediciner så jag somnade direkt. Vaknade vid 01 och tog Alvedon, fortfarande bara spänningar i brösten. Somnade om tills vi blev väckta innan kl 07.
Eya kom tillbaka på morgonen och vi hade ett samtal innan jag fick åka hem strax efter kl 8.

Har inte haft nå ont utan bara spänningar och känner mig stel. Masserar några gånger per dag och försöker hålla igång här hemma med lugnt, lägger mig och vilar flera gånger per dag för jag vill verkligen inte få ont nu när jag klarat mig utan det.

Jag är iallafall nöjd och allt känns toppen ❣️
Är väldigt glad för att jag valde Ockelbo och Eya. Att få sova kvar var så skönt! Speciellt för mig som har småbarn hemma.

Det som är tråkigt är att allt är över nu, jag har längtat efter det här i så många år och nu är det klart. Nu ska jag lära känna mina nya bröst ❣️

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons