Annons

Bröstoperation

Detta alternativ väljs endast om ingreppet inte täcks in av en kombination av övriga ingrepp i listan.

Bild för Rosa27
Rosa27


Övriga taggar: 


Jag undrar om det går att sy fast ett trasigt muskelfäste i bröstkorgen? Känns som att en del av min vänstra bröstmuskeln inte sitter fast i något och det ger en jätte konstig känsla när jag använder musklerna. Det kittlas nästan lite och brösten ser osymetriska ut, frågade läkaren som tog ut mina implantat om man inte måste sy fast det igen men hon sa typ "dom hittar tillbaka till varandra" som att det skulle laga sig själv? Och ändå var jag tydlig med att det kändes jättekonstigt där innan op.Bild för Briannah
BriannahNi vet känslan när man bara är så nöjd? Det är jag idag. Hade en fråga om mina ärr nu när det gått två månader sedan lyft och förstoring. Ringde kliniken men de var upptagna. Skickade ett sms till kirurgen Chris på Diamond Plastikkirurgi Örebro och frågade det jag undrade. Efter några minuter kom ett svar. Jag ställde en kort fråga till och han svarade lika snabbt, men med ett långt svar om allt jag funderade på. Detta är Chris i ett nötskal. Han är så mån om sina patienter, även efter operationen.Mer information: 

Nytt försök att få ned vårtgårdarna/BO. Enligt Patrik Höijer hade mitt bröstveck inte sytts fast från första operationen vilket orsakat BO. Bröstveck syddes ned och höjdes en aning nu. Förhoppningsvis blir det skillnad denna gång. Hud har också tagits bort i underpol för att få ned vårtgårdar.


Mer information: 

Försök att flytta med vårtgårdar genom att ta bort mer hud i underpol. Såg ok ut till en början men efter ett tag var det inte någon större skillnad från innan


Bild för Lindat
Lindat


Övriga taggar: 


När jag var yngre hade jag storlek 80B, med åren har brösten blivit mindre och mindre. Innan OP hade jag en liten A/AA-kupa. Är väldigt smal och tunn över bröstet med väldigt stram hud. Ville ha ett naturligt resultat och ville absolut inte ha för stora bröst. På bägge konsultationer som jag var på rekommenderade läkaren att lägga in 230cc. Han var tydlig med att det var väldigt liten chans för att det skulle få plats större implantat då jag är så späd på överkroppen och har väldigt lite egen bröstvävnad.
Ska byta mina implantat nu på onsdag, dvs 6 ynka dagar kvar!! Har valt Richard Lewin på Elite clinic i Gbg eftersom han gav ett väldigt proffsigt och tryggt intryck (var på konsultation även på Akademikliniken men det kändes grymt oseriöst och slarvigt så jag valde bort dem.)
Med tanke på att jag är väldigt lång, har ett stoort avstånd mellan brösten + väldigt smala bröst pga hur jag genetiskt är byggd, samt att hö bröstvårta är droopy; kom vi fram till att jag skulle ha 590cc Ultra high profile.Mer information: 

Har troligen fått kapselbildning i ena bröstet då det är stenhårt och ömmar. Har gått så här i 1 år och provat medicin men det har inte hjälpt. Hoppas verkligen det åtgärdas nu. Inget kul alls 😔


Mer information: 

Ankarlyft samt byte av implantat från 500cc till 650 cc. Tidigare framför, nu bakom muskeln.


Annons
Annons
Annons