Annons

Fettransplantation

Fett skördas från lämpligt område på den egna kroppen med vattenassisterad fettsugning, ofta kallad Body Jet. Det renade och koncentrerade fettet återinjiceras med kanyler på önskat ställe, ofta bröst eller rumpa, i tunna "tunnlar" genom den befintliga vävnaden som sen ska försörja det nya fettet med syre och näring så att de nya fettcellerna läker in på sin nya plats.

Fettransplantation, Innerlårplastik, Rumplyft - Brazilian Buttlift jan 2018 - Art Clinic - Uppsala * - Alex74

2018-01-30

Jag har gjort en full lårplastik samt fettsugning av ytterlår och fetttransplantation till rumpan.
Jag träffade Dr Lindahl för en konsultation av mina lår. Jag har gått upp i vikt flera gånger i mitt liv och hade nu när jag hållt vikten flera år fått ett överskott av hud med fett som inte gick att träna bort.

Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bukplastik - full - stor, Fettransplantation Klinik 34 - Göteborg - - Fettransplantation, - - Bukplastik - full - stor, - Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi) - okt 2018

Pris på behandling
Pris: 
110000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2018-10-23
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
2
Medelvärde: 2 (1 röst)
Mer information: 

Konsultation för att få mer info om stor bukplastik och fettransplantation till bröst.


Bild för Illy
Illy


Övriga taggar: 


Hej tjejer,
Jag åker ner till Turkiet för en BBL den 6Nov :)) och skapat ett Instagram konto enbart med information om resan. Jag kommer att dokumentera ALLT + dela med mig massa tips.
Har haft jätte tufft att hitta all information själv men efter mycket tid, tålamod och research så har jag allt jag behöver i bagaget och delar gärna med mig det. Kommer dock inte ha tid att uppdatera här i själva forumet (för att det är så mycket) men ni hittar mig under "Letstalkbbl" på Instagram. 

Ses där!
Kram.Bild för Xania
XaniaJag ska göra en bukplastik, fettsugning med transplantation till stuss. Är det någon annan här som kombinerat dessa som vill berätta om hur tiden efter operationen var. Hur ont, hur ligger man efter, kan man sitta stå efter mm?Annons
Annons
Annons