Annons

Kirurgisk slidförsnävning

Operation som syftar till att återställa slidan efter förlossning. En trekant av den bakre slidväggen tas bort, bäckenbottenmusklerna förstärks och därefter sys slemhinnan ihop.


För ungefär fyra veckor sedan så gjorde jag en kirurgisk slidförsnävning på Plastikakademin, för att återställa det som en förlossning för ett antal år sedan ställde till med.... Det hade varit jätteintressant att höra från er som genomgått denna operation för ett tag sedan (veckor, månader och år) hur resultatet blivit och om ni är nöjda även över tid. Några av er har skrivit om hur det känts ett kort tag efter operationen men hade varit kul höra hur det känts efter ännu längre tid- inte bara veckor utan månader och år.
Hej finns det någon som gjort blygdläppar förminskning? Vem rekomenderar ni?Kirurgisk slidförsnävning nov 2018 - Plastikakademin - Linköping Gunnar Kratz - Acnescarred

2018-11-09

I fredags gjorde jag min efterlängtade slidförsnävning, något jag funderat på sen jag förde barn för många år sedan. Jag kommer inte lägga ut bider på detta då det dels känns för privat, samt för att det är funktionen som är det primära intresset här. Jag passade dock även på att göra en labiaplasty när jag ändå var igång. Anledningen till att jag gjorde operationen är att jag känt mig slappare sen jag födde, jag har provat knipövningar med diverse kulor men utan större resultat.

Mer information: 

Genomgick i fredags en sk vaginal försnävning samt labiaplasty på Plastikakademin i Linköping.


kisse_katten's picture
kisse_kattenJaha då var det dags igen!
Efter ett tragiskt men absolut nödvändigt samtal med min partner så inväntar jag nu morgontimmarna för att ringa till Plastikinstitutet i Malmö och boka en konsultation ang försnävningsplastik (kommer förmodligen kombinera den med blygdläppsplastik).
Sexlivet är för min del mycket negativt påverkat av min generösa storlek trots att jag ej fött några barn.
Jag biter i det ekonomiskt sura äpplet och intalar mig att detta är en investering i min egen livskvalitet.

Fortsättning följer...

Plastikinstitutet Malmö: 18,000:-Annons
Annons
Annons