Annons

Bröstförminskning jan 2017 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo - sesam

sesam's picture
sesam

Ålder: 25
Längd:173
Vikt:73
2011 - Gjort en bröstförminskning på Citadellkliniken Cosmo hos Dr. Peter Cosmo. Hade 75G har nu ca 75D.
Funderar nu på att göra en "bröstförstoring", vill gärna få en fylligare och fastare form på brösten men inte större.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Tisdag 17 April 

Idag är det dags för min operation och min syster är snäll nog att följa med som stöd och chafför. Vi kör hemmifrån ca 0600 och kommer fram till Landskrona ca 0830. Jag är konstigt nog inte lika nervös som jag trodde jag skulle vara, mer min syster som stressar upp sig och är nervös hehe.

Vi kommer in och blir efter ca en timme visade till mitt lilla krypin, litet men mysigt med utsikt över stranden och havet. En sköterska kommer in och visar mig badrocken, tubsockor och tofflor jag ska ta på mig efter att jag tagit en dusch med den speciella tvålen. efter en stund kommer dom in och sätter nål och jag får dropp och jag får prova ut en BH som jag ska få ha på mig efter operationen. Får reda på att jag kommer få gå till operationen ca 1200 så blir en bra stund vi får vänta, syster min hinner stressa upp sig men jag lyckas tack och lov hålla mig rellativt lugn. Vid 1100 tiden kommer sköterskan in igen och jag får nått lugnande medel.

När klockan börjar närma sig 1230 blir jag hämtad för att gå ner till Peter, jag kramar syster hejdå och går iväg. Kommer ner till Peter som tar kort, mäter och ritar upp hur mina bröst förhoppnoingsvis ska vara placerade sen. Vi går in till operationssalen och jag får lägga mig ner och sen får jag ett kraftigt smärtstillande som gör att det snurrar till rejält i skallen, jag får andas i masken och sen kommer jag inte ihåg mer utan vaknar upp i uppvaket.

När jag vaknar upp är jag rätt fövirrad och väldigt trött, men efter att ha sovit några timmar mår jag bättre men har rätt ont. Sjukt skönt när Peter kommer in för att ta bort bandagen som spänner runt brösten. Jag får lite mat och jag spenderar tack och lov natten på Citadell, helt underbara människor som jobbar där!!

Och trotts all smärta efter operationen är jag supernöjd med resultatet än så länge och skulle absolut göra det igen =)

 

//Sesam

 

 

2012, December 4 - 18:58
anonyma
anonyma's picture
Offline
Last seen: 11 years 9 months ago
Brons
Joined: 2012-12-03 20:03
Hejsan, vad hade du innan och vad har du fått nu? gjorde du detta genom landstinget eller betalade du själv? Och hur känns det nu? har du haft några komplikationer eller är allt bra? hur gammal är du och hur länge funderade du på detta innan du gjorde det?
Jag ska få träffa en läkare i slutet av december som ska kolla om landstinget skulle finansiera mig, men är sjukt osäker på om jag vågar. är även osäker på om landstinget är bra på detta. man vill ju att det ska se bra ut så att man orkar med sin kropp resten av livet. 
Hoppas allt är bra med dig!
2013, April 8 - 23:38
sesam
sesam's picture
Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Silver
Joined: 2012-02-03 17:21

Hej! Har inte vatt inne på länge så inte sätt att du skrivit! Jag va 22 när jag gjorde operationen och jag bekostade den själv, kostade 31000kr ( väl spenderade pengar! ). Innan operationen hade jag 75G/H och har idag ca ett år efter operationen har jag 75D/E. Läkningen har gått jättebra och jag har klarat mig utan några som helst komplikationer :)
Gjorde en mindre korrigering nu i Mars då mitt högra va lite större än det vänstra, ingick i grundpriset.
Jag har alltid haft en stor byst och länge funderat på å göra något åt det men beslutet att väl göra det tog jag ganska fort och har inte ångrat mig en ända gång! Hade mycket rygg- och nackproblem tidigare och det har blivit mycket bättre nu.
Jag valde att göra det privat för att det kändes bättre för min egen del, Dr. Cosmo som jag gick hos är specialiserad på bröst och jag kände mig säker med honom :)
Hoppas du mår bra med det val du kommit fram till!!
Kolla gärna på mina bilder som jag lagt upp nu på slutresultatet :)

Annons
Annons
Annons