Annons

180-225cc

Bild för Äppelpäppel
Äppelpäppel


Övriga taggar: 


Hej!
Jag har fått offert på 240 cc, mentor smooth, m+ xtra. Jag vill egentligen mest återställa efter tre barn och vill fortfarande ha relativt små bröst. Vilka storlekar har ni valt? Ser det naturligt ut? Ångrar ni att ni tog för stort, för litet? Beslutsångest här 😳Bild för Nyfiken91
Nyfiken91Detta blir det första jag skriver här på forumet! Tog mod till mig nu, plus att det skulle kännas bra att bolla med några som vet vad det handlar om! : ) Velat ha större bröst i elva år. I år är det dags!

Var på konsultation hos Art Clinic Sthlm i onsdags 14/4. Fick en väldigt bra känsla av kirurgen! Fick prova implantat i sport-bh 200 och 300, han hade inget 250. Men runt 200 är det jag tycker känns mest najs! Får jag ett resultat med fett som ligger däromkring så skulle jag vara glad.
Är inte så sugen på att göra med implantat pga bii.Bild för Kidd
KiddJag ska byta min motiva ergonmix 300cc till 185cc och det är jättesvårt att hitta bilder på någon som har de, snälla hjälp mig! :) Jag har 11.5 i bröstbredd så det innebär att jag kommer minska diametern på implantaten också och jag är lite nervös inför det, vill gärna se bilder på någon som har 185cc och du får gärna skriva vilken bröstbredd du har också om du vill :)Bild för Kidd
Kidd


Övriga taggar: 


Hej, Jag har nu motiva ergonomix 300cc demi och tycker att de är alldeles för stora och att de går ut mycket i sidorna. Känner mig stor och tung och inte bekväm :( Har diskuterat med kirurgen som efter att hela tiden varit väldigt enspårig med att det inte fanns några andra alternativ för mig än 245 mini och 300 demi (har 11.5 i bröstbredd) så säger han nu att han tycker att det är okej att gå ner 1cm i diameter till 185cc. Han har förklarat att risken finns att implantaten lixom glider omkring där inne då det är mindre än bröstbredden, och det vill man ju inte.
Har varit på två konsultationer på två olika kliniker i Göteborg. Hos Mattias Lindén på Art Clinic och hos Jonas Lundberg på Akademikliniken. Två olika typer av personer där den ena var mer karismatisk, lugn och trovärdig varav den andra var mer skämtsam, rak och lite mindre lyhörd men kändes mer rutinerad och verkar ha ett gott renommé.

Frågan är att den ena mätte min bröstbredd till 11, och den andra till 13. Hur kan det vara så olika?
Vad har det för betydelse för utseendet och slutresultatet?
Hej på er alla tuttisar. Var på konsultation idag och vi kom väl rätt och slätt fram till motiva ergonomix, 245cc demi. Det jag missade att fråga var då: vad för storlek kommer jag hamna på efter operationen? Har små 70B kupor nu innan (70B med push up i, alternativt 70a utan).

Så därför undrar jag: hur många cc ryms i en kupa? Tänker om man kan räkna ihop förväntad kupstorlek:). Läste någonstans att 100cc är 1 kupa, är det rimligt?
Hej! Jag går i tankar att förstora brösten! Lite research har gjort att jag funderar på att utföra den på Akademikliniken i Göteborg och undrar därför om någon vill dela med sig om erfarenheter därifrån? Någon varm kirurg ni vill tipsa om? Någon annan klinik?

Undrar även om ni genomfört förstoring med motiva, ergonomix eller round och vad ni tycker om dem:)? Har 70b (små!) nu och är rätt späd i överkroppen så ett par naturliga bröst hade varit att föredra för mig och därav har jag fastnat för motiva (+mer fördelar.)

Uppskattar om ni hjälper mig i mina funderingar!
Hej.
Jag har varit på konsultation för bröstförstoring. Utifrån mina önskemål; fylla ut mina tomma bröst, för att kunna ha en bikini om sommaren som passar.
Jag har 11 i bröstbredd.
Jag vill absolut inte ha stora bröst, men har ändå alltid haft komplex för att jag tycker mina bröst är något för små.

Jag blev rekommenderad 220 cc mini motiva ergonomix, eller 245 cc mini motiva ergonomix.

Jag blev nästan chockad över hur stort det såg ut med både 245 och 220 mini.
Hej. Det finns inte så många inlägg från tjejer som opererat 200cc eller mindre. Jag funderar själv på den volymen. Har i stort sett obefintliga bröst idag. Jag vill inte ha stora bröst, utan behålla dom små. Jag vill kunna fylla ut en bikini i storlek 36. Har alltid samma problem varje sommar. Ingen som passar. Finns här någon som känner igen sig? Finns här någon som tidigar knappt fyllt ut en 70A och som valt den volymen, eller runt 200cc? Hur upplever ni isf resultatet?Annons
Annons
Annons