Annons

300-350cc

Bild för Tia_
Tia_


Övriga taggar: 


Hej!
Har bokat operation nu i maj och känner mig redo! Har valt Motiva implantat, men har dock svårt att välja mellan Demi eller full. Behöver era råd :)
Det jag vill med implantatet är tt få en fylligare topp, och funderar nu om det blir "för lite" topp med Demi? Eller blir det onaturligt med full?

Tack alla på förhand! Så skönt att kunna fråga i detta forum.Bild för Kidd
KiddJag ska byta min motiva ergonmix 300cc till 185cc och det är jättesvårt att hitta bilder på någon som har de, snälla hjälp mig! :) Jag har 11.5 i bröstbredd så det innebär att jag kommer minska diametern på implantaten också och jag är lite nervös inför det, vill gärna se bilder på någon som har 185cc och du får gärna skriva vilken bröstbredd du har också om du vill :)
Hej, nu har det snart gått ett år och här kommer min lilla berättelse i en något kort version.Bild för lehla
lehlaHej!

Bor i Sundsvall och ska operera mig i Umeå. Ska byta ut mina 500 cc till 300 cc och göra ett lyft. Jag har ingen som kan följa med och kommer därför resa hem med tåg ensam. Kommer inte direkt ha något tungt bagage utan kanske en liten och lätt väska med det mest nödvändiga.

Oroar mig för om det kommer att gå bra att resa hem ensam med tåget, tar 3 h. Hur ont kommer jag att ha? Ska reda hem dagen efter op.

Någon som har erfarenhet att vara ensam efter op?Bild för Lollydolly
Lollydolly


Övriga taggar: 


Hej!
Någon här som har varit med om att bröstmuskeln har gått sönder efter bröstförstoring? Att muskeln har slitit sönder så att man känner implantaten?
Att det känns som att man har implantat ovanför muskeln istället för under muskeln.
Hej!

Jag är ny på bröstförstoringar och har inte läst på riktigt mycket innan jag bestämde mig för att göra en förstoring.
Hej alla tuttägare! Jag skulle så gärna vilja se er som gjort 350cc innan och efter, då jag inte har någon aning om hur 350cc kommer bli !Bild för Mössan86
Mössan86


Övriga taggar: 


Hur är det när svullnaden lagt sig, har hört att brösten kan upplevas större men har också hört att dom kan upplevas mindre. Vad tycker ni, hur har ni som gjort lyft samt lagt in implantat upplevt att storleken ändrats.Bild för Harry12345
Harry12345


Övriga taggar: 


Hej!

Gjorde bröstlyft med implantat för ca 2,5 veckor sen och har nu fått sår under båda brösten där huden ska läka ihop från tre ställen! Under ena är det ca en cm brett. Har fått antibiotika men känner mig så ledsen och rädd över detta. Att det inte kommer läka eller spricka upp mer. Mardrömsscenarion helt enkelt. Eller om det läker att ärren blir fula. Men känns lite skitsamma just nu.

Någon som haft liknande komplikation och kan dela med sig?

Tack på förhand!!Annons
Annons
Annons