Annons

Adevita Specialistklinik - Stockholm


Hej alla :)
Idag var jag på en konsultation hos Rika Hammarström. Fick ett jättebra intryck av henne och hon gav mig mycket detaljer kring hur operationen går till och vad jag kan förvänta mig för resultat.

Har hört mycket gott om henne och känns även tryggt att hon har utfört många blygdläppsförminskning operationer sen tidigare.
Hej! Sökte mycket information här inför min explant och bröstoperation men fann inte så mkt och hoppas på att kunna bidra till er som går i samma tankar. Jag har nu tagit ut mina implantat. Mentor 350 som jag haft i 11 år. Jag kan inte beskriva lyckan i ord. Är så nöjd med uttag, ankarlyftet och min vistelse hos Improva och Magnus Hober. Kommer inom kort ladda upp före och efter bilder. Gjorde även ögonlockslyft och fettransplantation under ögonen.
Hej! Någon som gjort något ingrepp på Art clinic Stockholm och vill dela med sig av sin upplevelse? Är kirurgerna bra? Bra hygien? Vill veta allt !

Om du inte har något att säga om just Art Clinic men om någon annan klinik i Stockholm eller utanför så vill jag gärna höra de också!

Mvh Nervös som funderar på att göra en bröstförstoring.
Vill helt klart byta storlek framöver. Har bara gått 3 veckor Men kunde ej göra den storlek jag önskade. Hur snabbt kan man byta implantat tro??? Och blire billigare om man byter på samma ställe. Gjorde på nordiska kliniken i Stockholm. Tacksam för.svar.
Hej!
Jag undrar vilken klinik som rekommenderas mest för fettsugning av magen....?
Jag är 26 år och har fett som inte vill försvinna på magen... Hört att Fettsugning med BodyJet ska vara en bra metod(op)
Vilken klinik? Klinik34 har extremt långa väntetider, annars hade jag gärna sökt mig dit direkt.
Art Clinic?
Tips mottages tacksamt
Hej
är 25 år och ena ögat har för mkt ögonlock än den andra så det ser inte bra ut på bilder. Har alltid haft komplex över det och nu funderar jag på göra övre ögonlocksplastik och har träffat läkare men är väldigt rädd att jag ska ändras i utseendet eller att ögonen kommer se olika ut efter? har någon i min ålder gjort kan ni berätta och jag vill gärna se bilder? för jag har bara sett bilder på äldre människor som har gjort, jag är väldigt skeptisk men samtidigt vill verkligen göra operationen!

hälsningar
Hejsan!
Undrar om någon vet vad som är min/max bredd på implantaten beroende på ens egna bröstbredd? Har hört så mycket olika ang detta. Jag är ute efter en klyfta för just nu kan jag nästan lägga hela min hand emellan mina bröst... Ska operera mig om två veckor och min kirurg har rekommenderat mig Motiva round corsé för att få en mer fyllighet/bullighet uppåt dvs mer put och att det ska ge mig mer klyfta. Men det beror väl även på bredden på implantatet? Snälla hjälp mig blir galen på detta snart haha! Kan man ha bredare inplantat än ens egna bröstbredd och isåfall hur mycket??Annons
Annons
Annons