Annons

Bröstförstoring sep 2015 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Sylvanas

Sylvanas's picture
Sylvanas

Inga barn, 19 år, 170 cm, 60 kg
Strl före op: 75B-75C
Strl efter op: 70E

Konsultation: 21/8 2015 hos Laser & Estetik, Patrik Höijer
Operation: 4/9 2015 hos Laser & Estetik, Patrik Höijer, 550cc & 625cc Motiva HP
Korrigering för töjda fickor: 30/8 2016 hos Laser & Estetik, Patrik Höijer

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 4 September, 2015

Äntligen dags att skriva min egna OP-berättelse! Ursäkta om det blir ett långt inlägg men jag vill skriva så utförligt som möjligt så att kommande L&E patienter vet vad som kommer smiley

 
Gick upp ur sängen 04:00 imorse. Bäddade om min säng med rena sängkläder, tog sista duschen med Descutan i både håret och på kroppen och packade väskan med pappren jag skrivit på, värktabletter jag tog ut på Apoteket dagen innan och min legitimation. Mitt tåg gick 06:16 och jag var klar ca 05:00 (gick upp extra tidigt bara för att vara 100% säker jag hinner med allt) så jag satt vid datorn tills det var dags att åka. Var inte ett dugg nervös på tåget in till stan, allting kändes bara så overkligt. 
 
Kom fram till stan 07:00 men jag skulle vara där 07:30, så jag satt vid tunnelbanan och väntade medan jag spelade lite mobilspel. Runt 07:20 gick jag upp till kliniken och blev bemött utav en jätte trevlig kille i receptionen. Jag tror hans namn var Markus men är inte helt säker. Han skulle också vara med på operationen tillsammans med kirurgen Patrik och narkosläkaren Ove. Han välkommnade mig till kliniken och bad mig läsa och skriva på ett papper. Köpte även två läknings-bh:ar, 900:- gick det på. En svart och en vit!
 
Efter det så tog han mig vidare till damernas omklädningsrum. Han sa åt mig att vänta på Ove, narkosläkaren, som skulle berätta om nedsövningen. I omklädningsrummet fick jag byta om till en svart morgonrock med silvriga kanter och ett par super mysiga vita tofflor yes Trosorna behöll jag på.
Efter 5-10 min kom Ove in. Fick ett tjätte trevligt bemötande utav honom! Som sagt berättade han för mig hur narkosen skulle gå till. Han sa även att vissa blir illamående osv men att det är inget farligt alls. Han berättade även att han skulle väcka mig i slutet under operationen och be mig kolla upp i taket. Är ungefär 50% utav alla som minns det efter, men jag mindes inget. Sedan gick Ove iväg och sa åt mig att jag skulle vänta på Patrik. Efter 5-10 minuter till så kom han. Patrik verkade jätte glad och välkommnade mig med ett stort leende. Vi gick in till rummet där jag hade min konsultation förut. Han bad mig ta av morgonrocken för att ta bilder på mina bröst. Känndes lite mysko att stå inför en näst intill främande man som tog bilder på en men sånt får man tåla wink Efter bilderna så målade han på mina bröst med en svart tuschpenna. Patrik frågade också mig hur jag kännde inför det hela och jag svarade att jag var lite orolig att brösten skulle bli för små. Då skrattade han till och sa att det här absolut inte kommer bli för litet då jag redan hade hyfsat stora bröst innan (75C). Då kände jag mig genast säkrare och implantat storlekarna 550cc & 625cc känndes jätte bra. Blev märket Motiva, runda, high profile med textuerad yta bakom bröstmuskeln. Jag hade kunnat valt Silimed också men Patrik sa att Motiva skulle passa mig bättre då jag hade ojämna bröst innan. Kändes även bättre med dom nyaste implantaten på marknaden som har lägre risk för komplikationer. 
 
Efter det gick vi in till operationssalen där Ove och Markus var. Kändes så tufft att få gå in i salen där allting kretsade kring mig. Såg också coolt ut hur Patrik tog på sig sitt munskydd och handskar, hahah! Precis som i en film. Ove bad mig att ta av mig morgonrocken och lägga den som en filt över mig på operationsbordet, så jag gjorde det. Då berättade han att han skulle sätta in en nål i min höger arm, där skulle narkosen gå in. Han sa att det det kunde spänna och svida/sticka lite efter, och det gjorde det! Jag har aldrig varit rädd för nålar, snarare tvärt om. Har ofta tyckt det varit kul att ta sprutor men denna gjorde förjävligt ont. Ondaste med hela operationen faktiskt. Ove sa åt mig att han började ge mig lite narkos och sen minns jag inte mer.
 
Senare vaknade jag upp i uppvakningssalen. Hade endast liite ont under vänstra bröstet, ingen annan stans. Men det var ju så klart för att jag var hög på alla tabletter och narkosen jag fått. Världens gulligaste sjuksköterska vid namn John eller Jonas (kallar honom J) bemötte mig. Han frågade hur jag mådde och jag svarade att jag var yr. Fick ligga där och vakna upp en stund. Under den perioden skakade jag super mycket fast jag frös aldrig. Hade även jätte problem att se och fästa blicken på saker.
När jag var lite mer vid medvetandet fick jag min mobil. Skrev till min pappa och pojkvän att jag var vaken och allting hade gått bra. Jag låg kvar en stund i sängen till och höll på med min mobil. Efter ett tag frågade J mig om jag ville ha fika/frukost och såklart ville jag det. Hade ju fastat sedan kvällen innan. Fick supergoda polarbrödsmackor (mina favoriter angelmed ost, skinka, blåbärssoppa och en söt liten kexchoklad. Åt upp dom i lugn och ro och efter det så behövde jag gå på toa. J hjälpte mig dit. När jag satt på toan kände jag att jag blev jätte yr och svimfärdig. Fick hjälp tillbaka till sängen och J sa att jag hade fått ett blodtrycksfall och att jag blev jätte blek. Han höjde upp mina ben i sängen och så fick jag vila en stund till. Efter 5-10 minuter kände jag mig bättre igen och jag hade fått tillbaka all färg. Måste också tillägga att jag har jätte lätt för att bli svimfärdig, så jag tror absolut inte detta händer många.
Jag låg på uppvaket samanlagt 2 - 2,5 timmar tror jag. Fick även en till smärtstillande tablett då jag började få allt ondare.
 
När det började bli dags att åka hem så kom en annan sköterska, Denise, till mig och gick igenom hur jag skulle ta verktabletterna, gav mig pappren samt så bokade vi ett återbesök. Sen hjälpte hon mig till omklädningsrummet och vi klädde på mig. Den sträckan till omklädningsrummet blev jag inte svimfärdig. Efter det så hämtade hon min pappa och pojkvän som hade väntat ett litet tag i receptionen. Efter det bar det hemåt och jag hade väldigt svårt att gå, blev svimfärdig konstant hela vägen till bilen. Väl hemma så la sig jag och pojkvännen i sängen och sov i kanske 3 timmar. Mådde oförskämt bra då och hade inte ont. Men väl när jag vaknade hade jag väldigt ont. Låg ner nästan helt rakt också så det gjorde väldigt ont att försöka ta sig upp, tog mig flera försök innan jag klarade det. Rekommenderar er tjejer att sitta upp första dygnen och inte ligga ner! 
 
 
Nu har jag ätit middag, tagit fler värktabletter och ätigt middag. Känner mig super nöjd med storleken so far, enda problemet hittills är att jag tycker min klyfta är väldigt bred. Men det kommer säkert fixa sig de kommande veckorna! Har ni några frågor osv är det bara att fråga på och som sagt; ursäkta för en sån lång berättelse men vill bara att ni ska veta i detalj hur det går till hos L&E.
Är dessutom väldigt positivt överraskad utav kliniken. Var knappt nervös och alla var super trevliga! Rekommenderar verkligen!  angel
2015, September 4 - 20:56
Sussiew
Sussiew's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2015-04-28 16:19

Ååh va kul att det gick bra! Skönt att du inte har super ont heller :) hoppas dom läker som dom ska och att du inte stöter på några komplikationer :)

2015, September 5 - 13:23
Sylvanas
Sylvanas's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-12-17 17:31

Sussiew wrote:
Ååh va kul att det gick bra! Skönt att du inte har super ont heller :) hoppas dom läker som dom ska och att du inte stöter på några komplikationer :)

 
Tack! Har dock super ont idag men det får man stå ut med haha angel
2015, September 5 - 19:18
Sussiew
Sussiew's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2015-04-28 16:19

Sylvanas wrote:

Sussiew wrote:
Ååh va kul att det gick bra! Skönt att du inte har super ont heller :) hoppas dom läker som dom ska och att du inte stöter på några komplikationer :)

 
Tack! Har dock super ont idag men det får man stå ut med haha angel

Men åh va jobbigt

Annons
2015, September 5 - 22:58
Pirra
Pirra's picture
Offline
Last seen: 2 years 1 week ago
Silver
Joined: 2015-04-14 15:37

Jag ska också operera mig hos Patrik på L&E om knappt två veckor. Blir nervös när jag tänker på det, men blir lite lugnad av att läsa din op-berättelse och man får lite överblick av hur allt går till. Så tack för att du delar med dig. yes

2015, September 6 - 12:14
Sylvanas
Sylvanas's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-12-17 17:31

Pirra wrote:

Jag ska också operera mig hos Patrik på L&E om knappt två veckor. Blir nervös när jag tänker på det, men blir lite lugnad av att läsa din op-berättelse och man får lite överblick av hur allt går till. Så tack för att du delar med dig. yes

 
Så kul att någon tyckte den kom till hjälp! Är precis vad jag ville när jag skrev den yes
Lycka till du, som sagt så var hela kliniken underbar och man mådde som en princessa!
2015, September 7 - 01:21
vivaloca
vivaloca's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2015-01-18 22:41

Ska bli kul o se dina bilder sen om du lägger upp då jag funderar på samma storlek =) Hoppas läkningen går finfint!

Annons
2015, September 21 - 23:50
katta79
katta79's picture
Offline
Last seen: 3 years 5 months ago
Silver
Joined: 2015-06-21 11:12

Jag har också varit hos Patrik förra veckan på konsultation ska göra bröstförstoring med lyft. Jag har valt samma inplantat som du Sylvanas men båda brösten 625 motivation runda full. Jag är osäker på om det blir för stort för mig och om jag ska ta 500 istället men vet inte. Jag kan bara se 2 bilder i din profil är det dom du har eller har du fler bilder? Måste fråga om bh som du fick ingår det i priset. Mvh Katarina

2015, September 22 - 01:08
Sylvanas
Sylvanas's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-12-17 17:31

katta79 wrote:
Jag har också varit hos Patrik förra veckan på konsultation ska göra bröstförstoring med lyft. Jag har valt samma inplantat som du Sylvanas men båda brösten 625 motivation runda full. Jag är osäker på om det blir för stort för mig och om jag ska ta 500 istället men vet inte. Jag kan bara se 2 bilder i din profil är det dom du har eller har du fler bilder? Måste fråga om bh som du fick ingår det i priset. Mvh Katarina

 
Hej katta79! Vet tyvärr inte om du borde ta mindre, du fick väl med en 3D simulering? Dom är rätt så orättvisa men mitt resultat blev aningens större än vad det visade. Och nej jag har inte bara två bilder i mina bilder. Har flera stycken men dom är för Silvermedlemar och du är en Bronsmedlem. Man blir Silvermedlem ett tag efter man har varit aktiv på forumet. yes Men jag kan länka en bild från i fredags hur mina 2 veckor gamla bröst ser ut! Och nej läk-BH ingår inte i priset. Man köper en för 500:- och 2 för 900:- hos L&E.
 
Här är bilden förresten: http://i.imgur.com/Er0BLpp.jpg
Men du får tänka på att storlekar skiljer sig väldigt mycket beroende på ens längd, bröstkorg, BH-storlek innan osv :) Lycka till!
2015, September 22 - 12:48
stilettogirl
stilettogirl's picture
Offline
Last seen: 5 years 8 months ago
Silver
Joined: 2015-06-22 21:27

åh vad kul att läsa! har också haft bra upplevelser där, längtar nästan tillbaka ;)

Annons
2015, September 24 - 17:25
katta79
katta79's picture
Offline
Last seen: 3 years 5 months ago
Silver
Joined: 2015-06-21 11:12

Hej Sylvanas.

Nej jag fick inte med en 3d simulering då jag har 2 tomma och hängiga påsar och det blev inte bra på bilden. Jag är 157 och väger ca 77 kg just nu men kan gå ner mellan 5 till 10 kg ibland ganska snabbt, tror Patrick sa att min bröstkorg är ca 14 cm bred. Min nuvarande bh storlek är ca 80 e men det är bara skinn som finns i bhn. Måste fråga är förkortningen HP samma som Full? Eller är det olika?

2015, September 26 - 18:48
Sylvanas
Sylvanas's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-12-17 17:31

katta79 wrote:

Hej Sylvanas.

Nej jag fick inte med en 3d simulering då jag har 2 tomma och hängiga påsar och det blev inte bra på bilden. Jag är 157 och väger ca 77 kg just nu men kan gå ner mellan 5 till 10 kg ibland ganska snabbt, tror Patrick sa att min bröstkorg är ca 14 cm bred. Min nuvarande bh storlek är ca 80 e men det är bara skinn som finns i bhn. Måste fråga är förkortningen HP samma som Full? Eller är det olika?

 
Hm okej. Vad jag vet så brukar man kunna gå på en till konsultation om man inte känner sig tillräkligt säker!
HP = high profile :)
2015, October 7 - 16:39
Viv-vi
Viv-vi's picture
Offline
Last seen: 7 years 6 months ago
Silver
Joined: 2015-09-22 21:53

Tack för din utförliga op berättelse. Känns nästan som jag vet precis vad som ska hända när det är min tur.

Annons
2015, October 7 - 17:44
Sylvanas
Sylvanas's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-12-17 17:31

Viv-vi wrote:
Tack för din utförliga op berättelse. Känns nästan som jag vet precis vad som ska hända när det är min tur.

 
Kul att du uppskattade den! :)
2015, November 5 - 14:04
dolcecascada
dolcecascada's picture
Offline
Last seen: 6 years 2 months ago
Silver
Joined: 2015-10-31 00:47

Tack för att du delar med dig av din dag!

Annons
Annons
Annons