Annons

Bröstförstoring mar 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Guppie

Guppie's picture
Guppie

2 barn, 27år, 164 cm, 56 kg
Bröstförstoring
Konsultation 4/3 Nordiska kliniken
Operation 15/3 Nordiska kliniken, Patrik Höjier
400cc motiva round full

Strl före op: 75A
Strl efter op:

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 15 March, 2017

Jag har läst så många operationsberättelser som hjälpt mig, så nu tänkte jag skriva en egen :)

Jag var sjukt nervös dagen innan och på morgonen inför operationen. Mamma fick följa med mig, hon var nog lite nervös också, men tyckte att jag hade ju fött barn utan smärtlindring, så borde jag klara av detta.

Vi kom till Stockholm och började med att hämta ut alla mina mediciner som jag skulle behöva efter operationen. Sen gick vi till Nordiska kliniken, fick vänta en stund i receptionen till omklädningsrummet skulle bli ledigt. Att bara sitta och vänta... ja jobbigt! Men fick tillslut komma in och byta om. Med operationsmössan på haha! Satt och vänta en stund till, tills en sjuksköterska kom in med lite tabletter som skulle tas innan.

Efter en stund kom även Patrik, så vi fick följa med honom. Han tog först lite förebilder, sen pratade vi ännu engång om storlek på implantat för jag var fortfarande osäker. Men jag har hört så många säga att man borde välja större storleken om man velade.. men egentligen sa inte magkänslan det. Så Patrik mätte en gång till och sa övertygande att 400cc skulle han absolut välja, då kändes det självklart, den mindre storleken valde jag alltså. Vilken fortfarande känns lika bra nu efteråt.

Sen kom nakos läkaren in, det var först då jag riktigt slappnade av, han skämta en del och prata om allt möjligt, riktigt härlig! Så nervositeten släppte ganska mycket. Han frågade om jag har lätt för att bli åksjuk, vilket jag har, så han skulle göra sitt bästa för att jag inte skulle må illa av narkosen.

Sen fick jag säga hejdå till mamma och följa med in till operationsrummet. La mig på bordet med armarna utåt, de tog blodtryck i ena och satte narkosen i den andra. Pratade lite om vädret, sen så sa han att jag skulle få mask för munnen och då kommer jag somna. Jag tyckte jag var klarvaken, men tvärsomnade ;)

Vaknade sedan upp i uppvakningrummet, haha, kändes precis som att de väckte mig mitt i natten i min djupaste sömn. Så ville helst dra över mig täcket och sova vidare. Men kom på mig själv och kände på mina gigantiska bröst ;) sen kom trycket, precis emellan bröstet. Jag fick smärtlindring på engång, sen försvann det efter 10minuter ungefär. Tog ett tag för mig att vakna till, kändes som att jag aldrig skulle vakna.. men hade min op kl13 ungefär, väcktes ca kl15 och åkte hem från kliniken 16.30.

Då mådde jag hur oförskämt bra, hade ingen smärta, det spände lite bara. Sen var jag lite yr av smärtlindring. Men tog mig ner till stationen med mamma och kunde åka hem med tåg.

Blev fruktansvärt torr i halsen ska jag tillägga, drack ca 10 glas vatten på kliniken.. sen hade jag en dricka med mig hela kvällen och dagen efter. Nu två dagar efter är jag fortfarande lite torr än.. men börjar gå över.

Jag har nog väldigt hög smärttröskel, då jag knappt haft ont alls. Har inte behövt ta den starkast smärtlindring än och det känns bara bättre och bättre så kommer förmodligen inte behöva ta den heller. Skönt efter som det var den jag blev groggy av. Det spänner i bröstet och känns som blåmärken vid snittet. Trycket kommer och går lite, men har gått riktigt bra för mig och är super lycklig över mina nya boobs! Fantastiskt fina redan, men fortfarande svullna. Så längtar efter det riktiga resultatet! :):)

2017, March 17 - 11:42
bizarre
bizarre's picture
Offline
Last seen: 7 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2017-02-03 18:56

Då kanske vi var grannar på uppvaket :) Hade förmodligen op-tiden innan dig. Kul att det gått bra för dig också!

2017, June 5 - 23:27
Mjansson
Mjansson's picture
Offline
Last seen: 5 years 8 months ago
Silver
Joined: 2017-04-14 22:27

Visst är Patrik fantastisk? Skicklig och ödmjuk.

2017, August 18 - 23:22
hannam
hannam's picture
Offline
Last seen: 11 months 1 day ago
Silver
Joined: 2017-08-16 20:28

Kul att läsa!
Går själv i samma tankar, har jag fött två barn så ska jag väl klara smärtan från en bröstoperation ;)

Annons
2017, August 19 - 00:05
Wig
Wig's picture
Offline
Last seen: 6 years 3 months ago
Silver
Joined: 2017-07-19 01:25

Tack för att du delar med dig. Ska själv göra bröstförstoring om en dryg vecka på NK fast med Mattias och hoppas det går lika smidigt för mig. Jag bor i alla fall i Stockholm så jag har nära hem. :)

Annons
Annons
Annons