Annons

Bröstförminskning, Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft feb 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - pprinsessan

pprinsessan's picture
pprinsessan

24 år, 168 cm, 70 kg
Bröstförstoring + lyft + förminskning
Konsultation 20/10 Patrik Höijer, NK
Op 7/2-19 Patrik Höijer, NK motiva round 625cc bakom muskeln
Korrigering 11/11-19 sy ihop fickor, ta bort mer hud, flytta upp implantaten och korrigering av vårtgårdar samt korrigering av ärr efter infektion.

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 7 February, 2019

Hej på er! Nu är det dags för min berättelse! :)

Kvällen innan op tvättade jag mig med hibiscrub (inte håret) samt kroppsdusch på morgonen.
Jag sov som en stock på mage/sida hela natten haha.

Har ALLTID haft stora bröst som är i vägen och inte sitter på plats, alltid fått ont av bh, bikinis osv osv... förminskning ca 300cc per bröst samt lyft och förstoring för att få tillbaka min volym i FAST form.

Jag opererades 7/2-19 och skulle opereras 9:30, blev uppringd av kliniken vid 08 som frågade om jag va på väg (vilket jag var, man vet aldrig med Stockholmstrafiken) och dom sa att jag kunde börja opereras så fort jag kom upp eftersom att jag va Patriks första patient för dagen.

Blev visad till omklädningsrum av receptionen och en väldigt gullig manlig sjuksköterska, minns inte vad han heter :) fick byta om och direkt in till Patrik, blev fotad och ritad på. Patrik bytte storlek på implantaten till 625cc round full motiva i sista sekund och jag litade på honom.
Jag är VÄLDIGT bred över bröstkorgen och det ser inte alls fejk ut.

Därefter kom narkosläkare Ove in och förklarade med narkosen, frågade om jag va nervös vilket jag inte alls var osv. Vi gick in till operationssalen där två sjuksköterskor var (sååååå gulliga och snälla) kände inte ens när Ove stack in nålen i min arm och sen fick jag andas in något och han sa ”nu kommer du bli trött” och vips så somnade jag.

Vaknade upp på uppvaket runt 11:30, va inte alls sugen på att äta något utan sov till och från och bad om morfin. Åt lite av min macka och yoghurt med müsli och blåbär. Åkte hem runt 15 (6-7h efter operation) spydde sönder mig innan jag åkte hem och alla som såg mig i receptionen måste antingen ha fått sig ett gott skratt eller blivit avskräckta från att opereras haha!!! Jag va väldigt hög och kommer inte ihåg ett ord jag sagt.

Jag tål tydligen inte morfin utan spydde en gång i halvtimmen och kunde inte äta något, fick tabletter mot illamående utskrivet och det hjälpte men bestämde mig för att sluta med morfinet efter dag 2. Är väääääldigt smärttålig men detta är det värsta jag varit med om.
Kan knappt sova men det är väl värt det när allt är läkt :)

Vet inte om jag har glömt att skriva något men då är det bara att skicka iväg ett pm! Har inte sett mina bröst ännu utan det får jag se på återbesöktet 22/2.

2019, October 29 - 15:57
BellsE
BellsE's picture
Offline
Last seen: 4 years 2 months ago
Silver
Joined: 2019-09-15 22:34

Hej! Hur upplevde du dom första dagarna efter operationen? Åt du någon annan smärtstillande istället? Är du nöjd idag? :)

2020, September 10 - 21:23
Asab66
Asab66's picture
Offline
Last seen: 1 year 5 months ago
Brons
Joined: 2020-09-10 21:09

Hej, hur mådde du efter operationen, hur mår du idag, är du nöjd med resultatet, några komplikationer?

2022, February 6 - 19:49
Sotisen
Sotisen's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Silver
Joined: 2021-07-16 22:12

Hej! Usch vad jobbigt att kräkas så mycket....! Hoppas det gick över fort.

Annons
Annons
Annons
Annons