Annons

Konsultation - Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring på * - Vet ej/saknar namnet den 27 sep 2021

Mer information: 

Min andra konsultation
Man fick ett varmt välkomnande när man kom dit, alla presenterade sig och man blev erbjuden kaffe eller te.
Alexander Kamali på ACPK berättade om bukplastiken och mätte att mina muskler, hade ett glapp på 3cm. Det kändes bra och han sa samma sak som Håkan på Dalakliniken angående bukplastiken.
Vi pratade sedan om brösten och de olika implantat som finns, vad jag ville ha och hur jag vill att det ska se ut, allt kändes väldigt bra och det kändes verkligen som att han lyssnade på vad jag ville men kom ändå men egna åsikter.
Vi kom fram till att jag borde lägga i 350-400cc.
Bukplastiken skulle kosta 65 000:- och då ingick gördeln då det är en så viktig sak att dom inte tycker att folk ska kompromissa med detta för att det kostar extra.
Brösten ligger ungefär som på de andra ställena jag var på.
Några dagar senare uppkom det ändå några fler funderingar så jag mailade Alexander och fick svar dagen efter, vi kom fram till att vi skulle boka in en ny konsultation (konsultationerna var gratis här), då en digital eftersom jag inte är ifrån sthlm. Den digitala hade jag den 6/10 -21 och fick då svar på resterande frågor och fick se bilder på tidigare operationer som dom gjort.
Magkänslan säger att jag ska välja detta stället, det dom har emot sig är att dom bara funnits i ett år så det är svårt att hitta info om dom från andra som gjort sina operationer där.


Annons
Annons
Annons