Annons

Bröstförstoring, Bröstvårteplastik/Nippelplastik Dec 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Said Saidian - Grynet9

Grynet9's picture
Grynet9

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 21 December, 2022

Hej! Här kommer min operationsberättelse. Jag gjorde flera konsultationer i Stockholm och valde till sist Said Saidan och Nordiska kliniken. Han mätte, vände och vred på mina två trötta taxöron till bröst och var lyhörd till mina önskemål - allt detta i kombination av en otrolig proffessionalitet. Jag fick en offert på 68000 för förstoring av bröst och förminskning av vårtgårdar. Jag som trodde jag behövde ett helt lyft blev glad över speciallösningen.

Jag hade tidig operationstid och var på kliniken 7.30. Jag blev insläppt direkt och fick komma in till ett litet väntrum där jag fick byta om och låsa in mina grejer. De sakerna som jag ville ha efter operationen (mobil, AirPods, lypsyl osv) kunde jag lägga på översta hyllan så sköterskorna enkelt kunde hämta det till mig när allt var klart. Jag vägdes in för att få rätt dos till narkosen.

Said hämtade mig efter några minuter och mätte och ritade på mig. Hela tiden fick han mig att känna att jag var i trygga händer. När allt var färdigt gav han mig en stor kram och sa det här kommer gå bra. Jag som inte var särskilt nervös blev ändå glad för det kändes så genuint.

Narkossköterskan kom och ledde in mig till operationssalen. Han kollade blodtryck och jag fick en infart i armvecket. Han informerade mig om att det tar ca 30 sekunder att somna in när han väl börjar ge läkemedlet och att det brukar vara härliga 30 sekunder. Jag fick andas lugnt i en syrgasmask och sedan informerade han om att han började ge läkemedlet. Det var härliga 30 sekunder!

Jag vaknade till av att en sköterska presenterade sig och jag yrade nog lite. Frågade vad klockan var och den var 11.20. Fick vakna till lite och efter en stund kom frukostbrickan som var magisk. Här kände jag mig lullig men väldigt glad att operationen gått så bra. Jag tog det lugnt och närmare 16 kom Said och gick igenom operationen och jag fick klartecken att åka hem. Om jag ska säga något om uppvakssalen så var det att en tjej pratade i telefon konstant och upprepade samma sak i timmar till olika personer. Thank god för brusreducerande airpods.

Jag åkte taxi hem själv och det var skönt att röra lite på kroppen efter en hel dag i sängen.

Nu är det dagen efter och jag är absolut mör och tar smärtstillande, även de starka. Slutresultatet ser jag förstås inte förrän om ett bra tag men jag är så imponerad över hur jag blev bemött och min upplevelse hittills har varit 10/10.

Tack Said och alla andra på Nordiska för ett proffsigt bemötande. Jag har investerat i mig själv och kunde inte vara gladare!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons