Annons

Bröstförstoring Feb 2023 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - CeCe

CeCe's picture
CeCe

3 barn, 35år, 163 cm, 56 kg
Bröstförstoring
Konsultation 30/12 Akademikliniken
Konsultation 12/1 Estetiskcentrum
Planerad Op 21/2 Estetiskcentrum
315 cc motiva erg bakom bröstmuskeln
Strl före op: knappt 75A
Strl efter op: 75C

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 21 February, 2023

Äntligen har jag gjort det! En fundering jag har haft i minst 5 år. Efter varje barn jag ammat så har brösten sett mer och mer ledsen ut.
Jag kan träna för att bli smal men jag kan inte träna till mig brösten såsom det är. Nu kände jag att det är nu eller aldrig, antingen lever jag med dem såsom det är eller så gör jag det.

I dec så bokade jag tid till första konsultation hos AK, sedan en till hos estetikcentrum. Kände att Ali är väldig duktig inom sitt område. Jag visste på ett ungefär vad jag ville ha och han gav förslag. Det som var bra var att han även ringde upp för att dubvelkolla mitt val veckan innan operationen. Dagen för operation var jag supernervös, mest nervö var jag nog för narkos. Känslan av att inte ha kontroll tror jag gör att nevositeten var så stor. Men allt gick så bra, dock måde jag väl så sjuk illa under uppvaket. Men nu vet jag, jag mår väldig dålig efter narkos. Men gud vad personalen ska ha beröm. Blev så bra omhändertagen. Bästa sjuksköterskor, just nu har det bara gått 1 vecka exakt sedan jag gjorde OP, jag är såååå glad att jag gjorde det och hittills känns allt bra. Kunnig läkare och super omtänksamma sjuksköterskor som tog hand om mig på bästa sätt.

2023, May 16 - 22:12
Smp
Smp's picture
Offline
Last seen: 2 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2023-04-21 23:13

Får jag fråga hur gamla dina barn var vid operation, jag har 3 lite större självgående barn men även en liten som ”älskar sin mamma” är så rädd att jag inte ska kunna krama honom, hålla honom, lyfta ut han från spjälsängen mm.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons