Annons

Fettsugning (kirurgi) Nov 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Markus Ehrström - jejubun

jejubun's picture
jejubun

0 barn, 22år, 160 cm, 53 kg

December 2022: Bröstförstoring Motiva 220-265cc framför muskeln
Klinik/Läkare: Victoriakliniken, Marie Jaeger
Har nu: 70A
Vill ha: B-C med naturlig form

November 2022: hak & käklinje fettsugning
Klinik/Läkare: Nordiska Kliniken, Marcus Ehrström

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 17 November, 2022

Detta gäller fettsugning av haka & käklinje.

Opererades för första gången idag under narkos hos Nordiska Kliniken. Hade konsultation för en månad sedan som kändes väldigt rak på sak och proffsig. Marcus förklarade olika alternativ för mig samt risker.

Jag bokade tid nästa månad den 17 November. Två dagar innan fick jag sms om att min tid flyttats fram 1h samma dag. Jag följde alla protokoll och kom 1h innan operationen fast jag bara behövde komma 30min innan. Personalen var väldigt trevlig och jag väntade i mitt egna rum på Marcus. Han blev däremot försenad och själva operationen började därför en timme för sent. När han hämtade mig för att ta bilder och rita verkade han väldigt stressad. Därefter förde Narkosläkaren mig till operstionsrummet, han var super snäll och förklarade allt för mig.

Jag vaknade en timme senare men var först helt vaken efter ytterliga en timme. Sjuksköterskan gav mig lite smärtstillande och kom med fika. Innan operationen kände jag mig lite nedstämd men i efterhand kände jag mig väldigt lycklig och tacksam. Jag sade åt sjuksköterskan två gånger att jag mådde bra och undrade när jag kunde åka hem. Kändes lite som de glömt bort mig, tog ytterligare 2h innan jag fick all information och kunde åka hem.

Första natten gick bra, jag sover på en graviditetskudde och ligger halvt sittande. På morgonen ringde Kliniken för att se hur jag mådde. Tog smärtstillande enligt schema. Andra natten drog jag av mig min gördel medan jag sov vilket gjort svullnaden värre. Passade på att duscha och ta av plåster samma dag. Kunde genast se resultat även fast det var lite svullnad och hårdhet.

Nu efter tre nätter är själva smärtan väldigt låg. Det som är värst är svullnaden som går från käken ner mot halsen. Det är obekvämt men inte särskilt smärtsamt.

Hoppas min berättelse hjälper någon här, följer upp om några veckor.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons