Annons

Fettsugning (kirurgi)

Fettsugning (kirurgi), Bröstförminskning, Bröstlyft - Ankarlyft Estetikcentrum - Malmö - - Bröstförminskning, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - Fettsugning (kirurgi) - Nov 2022

Pris på behandling
Pris: 
105000 kr
Finansiering: 
Medical Finance
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-11-15
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Fettsugning (kirurgi), Bröstförminskning, Bröstlyft - Ankarlyft Nov 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Xxcenteerxx

2022-11-15

Jag bokade in en konsultation online för ca två månader sedan. Ali var väldigt trevlig och proffesionell, man förstod att han hade bra kunskap för dem ingrepp han pratade om. Vi bokade in en operation den 15/11, samt ett möte på kliniken den 7/10 för att han skulle få en bättre bild av vad han hade att jobba med och för att jag skulle få en känsla av vem som skulle operera mig. Han föreslog bröstförminskning, lyft, samt fettsugning av sidorna (för ett bättre resultat). Jag fick tydlig info om vad som gäller inför op.

Fettsugning (kirurgi) Nov 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Tinaborg2

2022-11-14

Var på konsultation hos Estetikcentrum och där fick jag ett väldigt fint bemötande.
Tillsammans med läkare och koordinator så bokade jag in en hel bukplastik och fettsugning.

Operationen blev av den 14/11-22.
Från det att jag kom tills jag åkte hem så fick jag ett väldigt fint omhändertagande och kände mig trygg hela vägen.

Fantastisk personal.

Fettsugning (kirurgi) Nov 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Markus Ehrström - jejubun

2022-11-17

Detta gäller fettsugning av haka & käklinje.

Opererades för första gången idag under narkos hos Nordiska Kliniken. Hade konsultation för en månad sedan som kändes väldigt rak på sak och proffsig. Marcus förklarade olika alternativ för mig samt risker.

jejubun's picture
jejubunUndrar hur ni gjorde efter er operation om folk kom med frågor. Jag har fettsugning och bröstförstoring bokat och vill helst inte dela med mig om det till vänner, kollegor eller familj. Särskilt när det är så intimt.

Nu är mina bröst små A och jag ska gå upp till B, ingen enorm ändring men de som känner mig tror jag kommer märka. Hur har ni gjort om ni blivit bemötta med frågor? Känns väldigt fel att ljuga om någon frågar men det är inget jag vill dela med mig om heller.TessanK's picture
TessanKHej!
Jag har med åldern blivit asymmetrisk i ansiktet.
Det är som att min vänstra ansiktshalvan åldrats snabbare på det viset att kinden tappat mer fett där. Jag har markerade kindben med fyllig kind på höger sida och smal kind nästan som en grop in på vänster sida. På det viset som det blir om man tex gör en ”buccel pad fat removal”.Mer information: 

Hade konsultation 16 september och tyckte det kändes väldigt bra med Ulf.han kändes förtroendeingivande och kunnig. Ska fettsug inner och ytterlåren. Velat göra det så länge som jag kan komma ihåg, förhoppningsvis gör det att mina ansträngningar på gymmet och i bassängen kommer synas även på överdelen av låren.


Annons
Annons
Annons