Annons

Övrigt/annat Aug 2021 - Art Clinic - Uppsala Anders Liss - Hillevi1996

Hillevi1996's picture
Hillevi1996

Pst - jag är här under allt överskott…

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 17 August, 2021

Fettsugning lår. Fettransplantation till bröst.

2021-08-18 : UT 6,3 liter. IN (tror) cc 300 eget fett i varje ”hudflik” (bröst).

Redan under sensommaren/hösten 2021 har mina mina ben rätat upp sig så att den tidigare extrema kobentheten är nästintill osynlig. Skosulor slits hiskeligt annorlunda.

Idag går jag normalt ca 10 mil i veckan och det blir bara roligare och roligare. Har 1,1 mil till jobbet, från västra till östra sidan av Göteborg genom centrum. En perfekt promenerad året runt.
Springa ute när det är kallt fungerar tyvärr inte, p g a ansträngningsastma. Har inte sprungit innan operation på 28 år p g a kobenthet, genererad av överdimensionerade innanlår.

Efter op, när tillfrisknande väl tillät löpning, har det för mig varit för kallt m. Jag har idag inget problem med 8 km/h i en timme på löpbandet, även om jag föredrar 2 tim rask promenad med maratonserier i mobilen. Min dröm är Midnattsloppet i Stockholm något år med min närmsta släkt i samma klunga.

Den smärta jag haft i hud, knän, höft och anklar är helt borta. Nu vet jag hur det känns att bli smekt på låren utan att känna obehag.

Fettransplantationen till brösten var en skoj grej. ”It came, it conquered and mostly left”. Samma kupa nu som innan men valet av BH är större då fyllningen minskar risken för den ökända ”dubbeltutten”.
Bröstfylland är inte ett måste för fysiken, däremot framtida bröstlyft. Fyllnad är en bonus om fyllning lyckas. Implantat ointressant. Erkänner, jag har ett yrke där kvinnlighet har viss betydelse. Från det perspektivet vore en C-kupa ett verbalt dolt verktyg. Yrket är till största del ett mansyrke, så ingen ”poledance”. Inget förakt för ”poledance” - tvärtom - coolt.

Jag har inte utfört kirurgi för huden. Här komprimeras lår, dag och natt, i 6 mån. Från att ha lårhäng som skulle kunna fylla en dubbel G-kupa, kan jag idag strama upp med ett 1-2 cm nyp strax innan ljumsken. Sladdrig hud på låren, om ack så lite, gör ont utan kompression. Försvinner inte det sista så blir det dr Liss jobb eller ”fågelsaxen” i kökslådan och Loctite (FDA approved).

LPG har hjälpt massor med mjukheten av kvarstående fett och hudens arbete med återgång. Min LPG terapeut är så fascinerad över att jag, trots ålder och händelser, inte fått celluliter.
Nu har jag köpt en egen LPG för överkomligt men femsiffrigt belopp så LPG gör jag själv. P g a att terapeuten och jag blev så goda vänner så fortsätter vi dock träffas genom kroppsskrubbehandling.

To be continued…

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons