Annons

Byte av implantat

Görs oftast därför att man inte fick önskat resultat med det första implantatsvalet, men kan ibland vara planerat som steg 2, då det inte varit möjligt att lägga in den slutligt önskade storleken vid första operationen p g a "platsbrist". Det kan också göras efter en längre tid, för att de första implantaten bedöms behöva bytas ut, och kanske önskar man då dessutom ytterligare utfyllnad efter t ex amning.


Motiva logoDen perfekta harmonin mellan kvalitet, teknologi och säkerhet.

 

 Bild för CarinaGH
CarinaGH


Övriga taggar: 


Imorgon ska jag byta mina 450 cc Mentor till 725 cc Motiva.
Jag är förväntansfull och lite nervös :)
Jag skulle vilja se bild på någon, som i princip inte hade några bröst innan, väger ungefär 58-62 kg, är ca 165-171 cm lång och som har ungefär 725 cc nu.
Finns det någon vänlig själ som kan tänka sig att visa mig? Det behöver absolut inte vara avklätt, om man inte vill förstås.

Inte höga krav alls 😅Bild för Lollydolly
Lollydolly


Övriga taggar: 


Hej!
Någon här som har varit med om att bröstmuskeln har gått sönder efter bröstförstoring? Att muskeln har slitit sönder så att man känner implantaten?
Att det känns som att man har implantat ovanför muskeln istället för under muskeln.Mer information: 

Operade brösten en andra för att byta inlägg till ultra high profil och lite större inlägg 650cc. Gjorde det för att få fastare bröst.Hej alla fina!
Nu behöver jag era ärliga inputs o smakråd. Så ni som kan, gå in o kolla mina Silverbilder. Bilderna med gröna tights är de senaste, o de med jeans är bilderna när de var ganska nya för 10 år sedan! Jag har idag Perthese 510 cc Medium Plus, o kommer byta till Motiva, då mina implantat är trasiga. Jag funderar dock på antingen 550 Full eller 625 Full. 550 är någon mm smalare än jag har idag o 625 någon mm bredare. Putet skiljer 2 mm på 625.
Jag har gått upp ca 8 kg sen de var nya( mest muskler) o min egna vävnad har minskat något enligt kirurgen.Byte av implantat Proforma Clinic - Stockholm - - Byte av implantat - sep 2020

Pris på behandling
Pris: 
34350 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-09-24
Beskrivning: 

Byte av Mentorimplantat till Motiva
Bara bytet skulle, som befintlig Proformapatient kostat 29 900:-, men eftersom att jag vill ha så pass mycket större (från 450 cc till 725 cc) och Motivaimplantat så blev det dyrare.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Medelvärde: 4 (1 röst)
Bild för vomivex
vomivexLigger nyopererad på kliniken efter inplantatsbyte och åtgärdade inåtvända bröstvårtor. Mycket piggare denna gången än förra. Sååå spänd på att se hur de ser ut :D Någon mer som är nyopererad?Mer information: 

Konsultation ang att ta ut de stora implantaten jag bytte till 2017 då jag får så fruktansvärt ont i ryggen av dem. Visade sig att det ena implantatet roterat så det ligger med baksidan framåt vilket kan förklara en del av de konstiga smärtorna jag får i det ibland. Var inställd på max 350 cc men Patrik tyckte vi behövde ett med större diameter och rekommenderade 425 trots att det är en cm större än min bröstbredd. Han menade att de tar ändå bort 80-100cc så brösten blir mindre än när jag hade implantat på 400/450. Kom av mig lite av det beskedet så måste fundera vidare på storlek.


Annons
Annons
Annons