Annons

Klitorislyft

Operationen går ut på att ta bort överskottshud som täcker mer än önskat av klitoris. Ärren göms naturligt i vecken i hudkappan. Ingreppet kan göras i lokalbedövning.

Lilli96's picture
Lilli96Är det någon som har erfarenhet av intimkirugi i Turkiet? Har det gått bra eller har ni fått komplikationer? Jag undrar mest om någon har opererats hos läkaren Suleyman Eserdag? Speciellt när det gäller (Blygdläppsförminskning). Han verkar vara jätte duktig men jag är fortfarande rädd av tanken på att opereras utomlands. Hade varit tacksam om någon kan dela med sig av sin erfarenhet.Kimbellaxo's picture
Kimbellaxo
Mer information: 

Blygläppförminskning den 1 november 2022 hos Hera kliniken i Istanbul. Dr Suleyman Eserdağ utförde min operation. Gjorde en så kallad ”barbie labiaplasty” där man minimerar blygdläpparna så det endast är raka korta blygdläppar, utan några synliga linjer eller överskott hud kvar. Lyfte även klitoriskappan och tog bort hud så kappan blir mindre och symmetrisk till blygdläpparna.Då är det äntligen dags för mig att göra min blygläppförminskning hos Dr. Süleyman Eserdağ i Turkiet (Istanbul)

Har sökt runt mycket på nätet efter den bästa i Turkiet och kom fram till honom. Han är specialiserad gynekolog, för mig är det viktigt att kirurgen som ska operera mig har stor kunskap för just intim områden. Kommer göra operationen under narkos. Priset blir totalt med intim blekning, blygläppförminskning och klitoris lyft 3000€

Kommer posta ett inlägg igen efter en vecka för att förklara hur allt har gått :)
Hej alla :)
Idag var jag på en konsultation hos Rika Hammarström. Fick ett jättebra intryck av henne och hon gav mig mycket detaljer kring hur operationen går till och vad jag kan förvänta mig för resultat.

Har hört mycket gott om henne och känns även tryggt att hon har utfört många blygdläppsförminskning operationer sen tidigare.
Hej hörni,
Idag hände det. Idag la jag mig i operations sängen och gjorde vad jag drömt om att göra sedan jag var en liten skitunge 6 år. Idag fick jag äntligen min labiaplastik och mitt klitorislyft gjort. Och herregud vad glad jag är.

Tänker att jag i den här tråden tänkte dela hela min berättelse om allt detta: När/Varför jag började tänka på detta, hur länge jag gått i tankarna angående operation, när jag bestämde mig. Varför jag bestämde mig för just Rika, Om jag var nöjd med konsulation bemötande, självklart operationsdagen och all eftervård, tips, trix och läkning.Lilooo's picture
LiloooDet är så att jag äntligen tagit tag i mitt problem med skav och obehag kring mina inre blygdläppar. Gick på konsultation på lotuskliniken och allting känns så himla bra. Fick se bilder och resultat av hennes tidigare operationer. Ska operera mig om 2 månader och jag tänkte bara höra med er som gjort det tidigare, kan man säga nej till att de fotar ens underliv. Vill helst inte att bilder tas och där de kan visas för andra. Är väldigt obekväm med tanken, ville mest höra om man kan säga till eller om det är tvunget att bli fotad?Blygdläppsförminskning, Klitorislyft, Bröstvårteplastik/Nippelplastik Jun 2022 - Carovivakliniken - Uppsala Andreas Lindahl - Hevi

2022-06-14

Jag genomförde en blygdläppsförminskning, klitorislyft och bröstvårtsförminskning på klinik Caroviva den 14/6. Detta är ingrepp som jag har funderar på att göra i flera år. Jag tog dock aldrig tag i det på grund av obehag inför att utlämna mig själv i en konsultation samt på grund av rädsla för dåliga resultat som inte är reversibla. Efter mycket sökning på nätet valde jag att kontakta Caroviva. Valet föll på dem på grund av uppfattning jag fick efter det info jag fann.

Mer information: 

Hade konsultation hos Caroviva-kliniken efter många års funderingarna kring imtimkirugi och bröstvårtsförminskning. Jag var otroligt nervös innan då jag är obekväm med att visa mig naken på grund av komplex etc. Andreas Lindahl var dock otroligt professionell och respektfull i sitt bemötande. Detta gjorde upplevdes mycket enklare och situationen avdramatiserades. Han var väldigt seriös och noggrann och beskrev tydligt vad som var möjligt att genomföra och ej. Jag upplevde att han var seriös med var han genomför och att han vill eftersträva realistiska resultat och inte försöker utlova saker för att ”sälja”. Detta för mig var väldigt viktigt. Jag valde därför att gå vidare med honom och boka operation. Min upplevde av operationen var också väldigt bra och jag är väldigt nöjd med resultaten. Jag berättar mer i operationsberättelse.


Blygdläppsförminskning, Klitorislyft Sep 2021 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Zeta

2021-09-27

Hej! Jag vill dela med mig av min berättelse om intimkirurgi. Det finns några trådar om det men jag önskar jag hade fått veta mer om själva upplevelsen innan jag bestämde mig för att genomgå den operationen. Så förhoppningsvis kan min story underlätta för någon annan!

Annons
Annons
Annons