Annons

Bröstförstoring Apr 2022 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - marsvin1

marsvin1's picture
marsvin1

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 14 April, 2022

Hej alla. Här har ni en färsk operations berättelse! Det var så givande att läsa tidigare berättelser så tänkte bidra jag med.

Då jag inte bor i Sthlm hade jag först telefonkonsultation med Örjan. Jag hade valt honom då jag har flera vänner som opererat sig hos honom. Dock blev jag en aning skeptiskt då det skrivs väldigt varierande om honom här på POF.

Iallafall han var redan från start väldigt proffsig. Jag hade då ca 75b/c fylliga nertill men inget vid bröstkorgen alltså väldigt likt en skidbacke. Han förklarade vad som var möjligt och inte utifrån mina förutsättningar osv…

Efter några dagar var det dags för operation och konsultation. Jag kom till kliniken ca 07:45 och blev hänvisad till mitt rum av receptionisten som var supertrevlig. Väl där så vilade jag och jobbade lite haha… Efter en stund kom Örjan och vi gick till hans kontor för en konsultation. Alltså Örjan är så otroligt kompetent, proffsig men också trevlig. Kan verkligen inte relatera till det som skrivits om honom i vissa poster på POF. Tillslut så bestämde jag mig för Motiva 375 RSF (round full). De fanns inte hemma så han beställde hem dessa och de skulle komma inom 1 Tim. Jag gick tillbaks till rummet och efter en stund så knackade han på sa att implantaten har kommit och att det snart är min tur. Vid det här laget var det egentligen första gången jag blev lite nervös. Efter ca 15 min kom en snäll sköterska som gav mig tabletter och satte i en nål som skulle vara för slangen sedan. Efter ytterligare ca 15 min så var det dags att gå till operationsrummet. Narkossköterskan var jätte proffsig och efter 3 djup andetag blev jag sövd.

När jag sedan vaknade upp igen var jag vid uppvaket. Kände inte någon speciell smärta, lite tyngre att andas men inget jättemärkvärdigt. Efter några minuter känner jag att jag börjar skaka, inte som frossa och inte jättekraftigt men som en inre skakning. Det går över på några minuter och jag frågar sköterskan om hon vet varför? Hon sa att det är medicinerna osv som går ur kroppen och att det inte var något allvarligt. Efter det mådde jag toppen. Gick tillbaks till mitt rum och ville typ redan gå hem haha… ringde alla mina nära och kära och berättade att allt hade gått bra. Sköterskan kom med mackor och vatten och juice. Jag var inte jättehungrig men åt totalt 1 macka.

Efter det vilade jag i ca 3 Tim och runt 14 ville jag hem. Jag mådde otroligt bra faktiskt och det kändes som träningsvärk i bröstmusklerna. Min kompis kom om hjälpte mig med att klä på mig osv och hålla dörrar och dylikt. Vi gick och hämtade medicinerna (Alvedon och tramadol) och tog Bolt till hotellet. I taxin blev jag ganska trött och hade svårt att hålla ögonen öppna.

Väl på hotellet somnade jag till 18 sen gick vi ner på stan en stund och gick sedan och åt på restaurang. Dagen efter vaknade jag och träningsvärken var lite mer intensiv men absolut inte alls farlig. Sedan operationen har jag endast tagit två Alvedon var 6e timma och har inte behövt tramadolen varken den vakna tiden eller för att kunna sova.

Dagen efter gick vi på stan i 4-5 Tim tills jag kände mig trött i ryggen och då gick vi hem och vilade och vaknade vid 18 igen. Sen gick vi och käkade på vapiano på kvällen.

Idag är tredjedagen och träningsvärken finns kvar men inte intensiv. Har varit vaken i 4 Tim nu och har inte ens behövt ta Alvedon än…

Juste brösten!!! De är så snygga men självklart spända och svullna. Jag är nöjd på alla sätt och vis verkligen. Om några veckor kan jag uppdatera er ytterligare kram på er!!!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons